Λόγια του Βαρδάρη

  • Αντ. Σαουλίδης: «Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ πιο θετικά σε σχέση με το παρελθόν» (φωτ.)
    12/12/2022 20:42

    Αντ. Σαουλίδης: «Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ πιο θετικά σε σχέση με το παρελθόν» (φωτ.)

    «Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτικές προτάσεις για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Αντώνης Σαουλίδης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος στην χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

    Ο Αντώνης Σαουλίδης που φέρεται να έχει «κλειδώσει» την υποψηφιότητα του για την πρώτη περιφέρεια της πόλης ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών έκανε λόγο για «δυσάρεστη συγκυρία των τελευταίων τεσσάρων ημερών» αναφερόμενος στην υπόθεση Καϊλή. Σχολίασε επίσης πως «η κ. Καϊλή από την εκλογή της νέας ηγεσίας δεν ήρθε ποτέ σε καμία συνεδρίαση».

    antonis-saoulidis-pasok2.png


    Ο κ. Σαουλίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα του κόμματος που ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής σημειώνοντας πως το κόμμα έχει εναλλακτικές και ρεαλιστικές προτάσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

    «Έχουμε αναδείξει το ζήτημα της κοινωνικής στέγης ως μια λύση για τη στήριξη των νέων οικογενειών» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Έχουμε προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες» σχολίασε.

    Για την Θεσσαλονίκη είπε ότι οι πολίτες πλέον αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ πιο θετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πως «εστιάζουμε στο πως θα αυξήσουμε την αποδοχή από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

    antonis-saoulidis-pasok.png


    Για τον έναν χρόνο του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματος σημείωσε ότι ο κόσμος γνωρίζει πιο είναι το υπόβαθρό του, λέγοντας ότι τα χαρακτηριστικά του είναι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα. «Μέσα από την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων θα δημιουργήσει νέα σχέση εμπιστοσύνης με το λαό» σημείωσε χαρακτηριστικά.