Λόγια του Βαρδάρη

  • Από την αντιπεριφέρεια στη... Βουλή
    14/06/2022 16:14

    Από την αντιπεριφέρεια στη... Βουλή

    Για άλλα... λιμάνια το έβαλε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης το πήρε απόφαση κι από τα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου θα επιδιώξει να βρεθεί στα έδρανα της Βουλής. 

    Ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής όπως μαθαίνουμε θα είναι υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές, βάζοντας τέλος (προς το παρόν) στην αυτοδιοικητική του διαδρομή. 

    giannis-giorgos-antiperifereiarxis-xalkidikis.jpg


    Ο Γιάννης Γιώργος έχει κάνει όλες τις επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα τον οποίο έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του. Μέχρι στιγμής πάντως, δηλώνει σε συνομιλητές του πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση. Τουλάχιστον μέχρι να γίνει γνωστή η ημερομηνία των επόμενων εθνικών εκλογών, όπου βάσει νόμου είναι υποχρεωμένος να αφήσει το πόστο του 21 μέρες πριν «στηθούν» κάλπες. Όταν παραιτηθεί την θέση του αναμένεται να λάβει η εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος της περιοχής, Κατερίνα Ζωγράφου.

    Από την εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" της 11-12.06.2022