Λόγια του Βαρδάρη

  • Αργότερα... τα εγκαίνια του γραφείου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη
    05/09/2023 23:11

    Αργότερα... τα εγκαίνια του γραφείου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

    Εγκαίνια γραφείου, την επόμενη φορά! 

    Αυτό αποφάσισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης και το ανακοίνωσε σε σημερινή συνεδρίαση που είχε στην Τούμπα με μέλη των δυο νομαρχιακών επιτροπών Α' και Β' Θεσσαλονίκης αλλά και τοπικά κομματικά στελέχη. 

    Τα εγκαίνια του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής επρόκειτο να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επικείμενης πολυήμερης παρουσίας του κ. Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη την επομένη εβδομάδα στο περιθώριο της 87ης ΔΕΘ. 

    Ωστόσο, αξιολογήθηκε πως λόγω των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και της έντονης προεκλογικής περιόδου, καλύτερο θα ήταν να γίνουν αργότερα. 

    Ωστόσο, ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ξανά την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους φορέων της πόλης, θα επισκεφτεί γειτονικούς νομούς και θα μιλήσει στην 87η ΔΕΘ. 

    Όπως έχει ήδη γράψει το makthes.gr το γραφείο του κ. Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη 3, ενώ επικεφαλής του αναμένεται να οριστεί ο Δημήτρης Σαρηγιάννης.