Χαλκιδική: Απαγόρευση άρδευσης στα Νέα Φλογητά
Ο λόγος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η μη επάρκεια του νερού
Ο Δήμος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω τη λειψυδρίας και του παρατεταμένου καύσωνα
- Newsroom
Έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες για λελογισμένη χρήση του νερού και για αποφυγή πρακτικών που οδηγούν στην κατασπατάλησή του, όπως για παράδειγμα πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων και δρόμων, για καλλιέργεια και πότισμα κήπων, απευθύνει ο Δήμος Πολυγύρου στη Χαλκιδική.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως οι «οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τον ήπιο χειμώνα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμο Πολυγύρου, όπως και τις περισσότερες περιοχές της χώρας, σε ό,τι αφορά τα αποθέματα νερού».
Προστίθεται πως «οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου και η κατανάλωση νερού έχει χτυπήσει κόκκινο. Για το λόγο αυτό κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση, ώστε να μπορέσει ο δήμος να ανταποκριθεί, όσο είναι δυνατό, στις απαιτήσεις του κόσμου».
Ο λόγος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η μη επάρκεια του νερού
Λόγω πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς
Η έκπτωτη δήμαρχος Κασσανδρας παραπέμφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για να διερευνηθεί αν τέλεσε το αδίκημα της «παράβαση καθήκοντος»
Η φωτιά ξέσπασε από την ξυλόσομπα στο σπίτι της 45χρονης στην Οινόης