Λόγια του Βαρδάρη

  • Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης
    22/12/2023 19:19

    Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

    Χριστούγεννα στην εκλογική του περιφέρεια θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται τις ημέρες των γιορτών στη Θεσσαλονίκης και ήδη οι συνεργάτες του γραφείου του ετοιμάζουν το πρόγραμμα με τις δράσεις.

    Ο κ. Ανδρουλάκης την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου θα συναντήσει στο γραφείο του την νέα δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου.

    Την Τετάρτη το πρωί θα βρεθεί στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου όπου θα μοιράσει δώρα στα παιδάκια, ενώ θα συναντηθεί και με την διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και το σωματείο εργαζομένων.

    Ο κ. Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη θα επισκεφτεί και το μουσείο του MOMus και θα ξεναγηθεί στην κεντρική έκθεση «To φάντασμα του λαού» σε επιμέλεια του Julian Stallabrass που διερευνά τις πολλές διαφορετικές πτυχές του λαϊκισμού μέσα από τη φωτογραφία και το βίντεο. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του η επίσκεψη εκεί γίνεται για λόγους συμβουλισμού.

    Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει και συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε ραδιοφωνικό σταθμό.