DaCosta: Ένα ιχθυοπωλείο που ξεχωρίζει για τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά του αλλά και για τις γαστρονομικές δημιουργίες του
26/11/2024 09:00
26/11/2024 09:00
Τον Ιανουάριο του 2022 άνοιξε στη Σταυρούπολη, στο 36 της Κολοκοτρώνη, ένα ιχθυοπωλείο που γρήγορα ξεχώρισε στην περιοχή, αλλά και ευρύτερα στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το «DaCosta» του Μιχάλη Κασάπογλου, βραβευμένου σεφ σε τοπικό, αλλά και διεθνές επίπεδο, έκανε αμέσως αίσθηση με την ποιότητα που το διακρίνει σε όλα τα επίπεδα. Νωπά ψάρια και θαλασσινά είναι το βασικό προϊόν του ιχθυοπωλείου, που κάνει όμως θραύση για τα μαγειρέματά του και τις γευστικές δημιουργίες του.
Με τον Μιχάλη Κασάπογλου να επιμελείται το μενού, αλλά και τις δημιουργίες των πιάτων αυτού, το «DaCosta» έγινε γρήγορα γνωστό και αγαπητό για όλους τους σωστούς λόγους και μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του απέκτησε φανατικούς πελάτες. Η ποιότητα, η συνέπεια και οι άριστες γεύσεις είναι εκείνα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καλοφαγάδων της πόλης.
Στο ιχθυοπωλείο «DaCosta» λοιπόν, θα βρείτε καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Μεγάλη ποικιλία, από μικρά μέχρι μεγάλα ψάρια, όλα στην εποχή τους, διαλέγονται από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας και της Καβάλας, αλλά και από παράκτιους αλιείς.
Οι άνθρωποι του «Da Costa» έχουν δώσει έμφαση στην εντοπιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουν κι έτσι στο ιχθυοπωλείο δεν θα βρείτε τίποτα εισαγωγής, παρά μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα που θα βρουν στην ντόπια αγορά.
Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ό,τι επιθυμείτε και να το απολαύσετε νωπό είτε μαγειρεμένο από τα χέρια ειδικού.
Δεν είναι τυχαίο που παραπάνω από το 95% των προϊόντων που προσφέρει καθημερινά το «DaCosta» αφορά στα μαγειρεμένα του ψάρια και θαλασσινά. Κι αυτό γιατί το μαγείρεμά τους γίνεται με μαεστρία από τον Μιχάλη Κασάπογλου.
Ψητά ή τηγανητά, θα τα απολαύσετε στην καλύτερη τους εκδοχή, μια και ο σεφ και ιδιοκτήτης του «DaCosta» έχει βραβευτεί τρεις φορές για τις μαγειρικές του επιδόσεις.
Πέρα όμως από τα πιάτα της ώρας, στο «Da Costa» θα βρείτε καθημερινά και ένα πιάτο ημέρας, ανάλογα με το τι καλό έβγαλε η θάλασσα και φυσικά την έμπνευση του σεφ.
Ωστόσο, κάποιες ημέρες το μενού είναι προκαθορισμένο με ορισμένα από τα αγαπημένα πιάτα των πελατών του «DaCosta». Κάθε Τρίτη πλούσια γαριδομακαρονάδα, τις Τετάρτες λαχταριστό μυδοπίλαφο και κάθε Πέμπτη αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά.
Από το μενού βέβαια δεν λείπουν οι σαλάτες και οι αλοιφές για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.
Εσείς δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από το ιχθυοπωλείο και να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει ή ακόμα και να το παραγγείλετε από τον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα ή ένα… κλικ.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του «DaCosta» είναι: από Τρίτη έως Παρασκευή 8:00 έως 15:00 και Σάββατο 8:00 έως 16:00.
Tip: Να σημειωθεί πώς το «DaCosta» πραγματοποιεί και διανομή στον χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 36, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 666060
Τον Ιανουάριο του 2022 άνοιξε στη Σταυρούπολη, στο 36 της Κολοκοτρώνη, ένα ιχθυοπωλείο που γρήγορα ξεχώρισε στην περιοχή, αλλά και ευρύτερα στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το «DaCosta» του Μιχάλη Κασάπογλου, βραβευμένου σεφ σε τοπικό, αλλά και διεθνές επίπεδο, έκανε αμέσως αίσθηση με την ποιότητα που το διακρίνει σε όλα τα επίπεδα. Νωπά ψάρια και θαλασσινά είναι το βασικό προϊόν του ιχθυοπωλείου, που κάνει όμως θραύση για τα μαγειρέματά του και τις γευστικές δημιουργίες του.
Με τον Μιχάλη Κασάπογλου να επιμελείται το μενού, αλλά και τις δημιουργίες των πιάτων αυτού, το «DaCosta» έγινε γρήγορα γνωστό και αγαπητό για όλους τους σωστούς λόγους και μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του απέκτησε φανατικούς πελάτες. Η ποιότητα, η συνέπεια και οι άριστες γεύσεις είναι εκείνα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καλοφαγάδων της πόλης.
Στο ιχθυοπωλείο «DaCosta» λοιπόν, θα βρείτε καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Μεγάλη ποικιλία, από μικρά μέχρι μεγάλα ψάρια, όλα στην εποχή τους, διαλέγονται από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας και της Καβάλας, αλλά και από παράκτιους αλιείς.
Οι άνθρωποι του «Da Costa» έχουν δώσει έμφαση στην εντοπιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουν κι έτσι στο ιχθυοπωλείο δεν θα βρείτε τίποτα εισαγωγής, παρά μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα που θα βρουν στην ντόπια αγορά.
Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ό,τι επιθυμείτε και να το απολαύσετε νωπό είτε μαγειρεμένο από τα χέρια ειδικού.
Δεν είναι τυχαίο που παραπάνω από το 95% των προϊόντων που προσφέρει καθημερινά το «DaCosta» αφορά στα μαγειρεμένα του ψάρια και θαλασσινά. Κι αυτό γιατί το μαγείρεμά τους γίνεται με μαεστρία από τον Μιχάλη Κασάπογλου.
Ψητά ή τηγανητά, θα τα απολαύσετε στην καλύτερη τους εκδοχή, μια και ο σεφ και ιδιοκτήτης του «DaCosta» έχει βραβευτεί τρεις φορές για τις μαγειρικές του επιδόσεις.
Πέρα όμως από τα πιάτα της ώρας, στο «Da Costa» θα βρείτε καθημερινά και ένα πιάτο ημέρας, ανάλογα με το τι καλό έβγαλε η θάλασσα και φυσικά την έμπνευση του σεφ.
Ωστόσο, κάποιες ημέρες το μενού είναι προκαθορισμένο με ορισμένα από τα αγαπημένα πιάτα των πελατών του «DaCosta». Κάθε Τρίτη πλούσια γαριδομακαρονάδα, τις Τετάρτες λαχταριστό μυδοπίλαφο και κάθε Πέμπτη αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά.
Από το μενού βέβαια δεν λείπουν οι σαλάτες και οι αλοιφές για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.
Εσείς δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από το ιχθυοπωλείο και να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει ή ακόμα και να το παραγγείλετε από τον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα ή ένα… κλικ.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του «DaCosta» είναι: από Τρίτη έως Παρασκευή 8:00 έως 15:00 και Σάββατο 8:00 έως 16:00.
Tip: Να σημειωθεί πώς το «DaCosta» πραγματοποιεί και διανομή στον χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 36, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 666060
ΣΧΟΛΙΑ