Λόγια του Βαρδάρη

  • Διαψεύδει ότι στηρίζει Δούκα
    23/09/2024 15:06

    Διαψεύδει ότι στηρίζει Δούκα

    Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως ουδέποτε υπέγραψε την στήριξη της υποψηφιότητας του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ στο κείμενο που σήμερα απέστειλε το επιτελείο του κ. Δούκα με τις 160 υπογραφές Θεσσαλονικέων εξέδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, Άγγελος Δερετζής. Μάλιστα, επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του. 

    Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ο κ. Δούκας: 

    "Με έκπληξη πληροφορήθηκα, πως το όνομα μου, βρίσκεται σε ένα κείμενο υποστήριξης του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Χάρη Δούκα. Κείμενο που έχει διανεμηθεί και δημοσιοποιηθεί σε μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο.

    Θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά πως ουδέποτε υπέγραψα το συγκεκριμένο κείμενο. Όπως δεν έχω κάνει ποτέ από τη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης και στη συνέχεια Πρόεδρος της συνομοσπονδίας παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος.

    Έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως το δικό μου κόμμα είναι οι λαϊκές αγορές. Στα χρόνια της πορεία μου στο συνδικαλισμό, έχω αποδείξει πως αντιμετωπίζω ισότιμα κόμματα και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνεργαζόμενος μαζί τους, αλλά κρατώντας τις διακριτές αποστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους με τους οποίους βρισκόμαστε στα διοικητικά συμβούλια. Και όπως έγινε και στην δημιουργία της συνομοσπονδίας παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος. Και χρειάστηκε πολύ κόπος και προσπάθεια προκειμένου να γίνει πράξη.

    Μοναδικό μου κριτήριο όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι η προάσπιση των συμφερόντων των λαϊκών αγορών. Αγωνίζομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη τους.

    Για όλα αυτά λοιπόν δεν ανέχομαι να παίζονται παιχνίδια σε βάρος του ονόματος και της ιδιότητας μου. Περιμένω άμεσα την οφειλόμενη επανόρθωση από τους υπεύθυνους. Διαφορετικά επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου" γράφει ο κ. Δερετζής. 

    Σημειώνεται πως η στήλη πληροφορείται ότι υπάρχουν άλλα τρία στελέχη που είδαν το όνομά τους να δημοσιεύεται χωρίς την έγκρισή τους, κάτι που προκάλεσε γκρίνιες και... σούσουρα.