Λόγια του Βαρδάρη

  • Εκδήλωση διαλόγου του Γκολιδάκη (φωτ.)
    14/10/2024 20:47

    Εκδήλωση διαλόγου του Γκολιδάκη (φωτ.)

    Καλές και ξεχασμένες πρακτικές εφαρμόζει ο Διαμαντής Γκολιδάκης. Ο γαλάζιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την Κυριακή εκδήλωση ζωντανού διαλόγου με τους πολίτες με τίτλο «Μίλα με τον βουλευτή σου», θυμίζοντας κάτι από Αρχαία Ελλάδα και άμεση δημοκρατία. Η εκδήλωση έγινε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της εκδήλωσης και παρά το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο η ΝΔ δεν είναι και πολύ επάνω της, είχε πολύ κόσμο.

    gkolidakis-olympiako-mouseio.jpg


    «Η ΝΔ ακούει τον κόσμο της και τους πολίτες, τούς ενημερώνουμε για το τι κάνουμε και προωθούμε λύσεις στα προβλήματα εκεί που μπορούμε. Το δικό μου σύστημα είστε εσείς», σημείωσε ο κ. Γκολιδάκης, προσθέτοντας ότι «σε μια εποχή που οι πολιτικοί και η πολιτική συχνά απαξιώνονται και οι πολίτες απομακρύνονται από τα κοινά, τέτοιου είδους ανοικτές εκδηλώσεις μάς φέρνουν πιο κοντά με τον κόσμο. Έτσι κατανοούμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, αλλά και δίνουμε λύσεις για μια καλύτερη καθημερινότητα, κάτι που είναι ο βασικός στόχος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη». Σε άλλο σημείο της εκδήλωσης ο κ. Γκολιδάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται στη χώρα, αλλά και τα έργα που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ότι «η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη αλλάζουν και γυρίζουν σελίδα».

    gkolidakis-olympiako-mouseio-2.jpg


    Κρατείστε πάντως και αυτό που είπε σε κάπως πιο προσωπικό τόνο, ότι δηλαδή «ήρθε στην πολιτική για να μείνει» και την παρότρυνση που έκανε προς τον κόσμο όταν αναφέρθηκε στους αστυνομικούς και στο σημαντικό έργο που επιτελούν για την ασφάλεια του πολίτη. «Τους αξίζει, όπως και στους ανθρώπους της Υγείας, το πιο θερμό χειροκρότημα», σημείωσε, με την αίθουσα να ξεσπά σε χειροκροτήματα.