Λόγια του Βαρδάρη

  • Εν αναμονή της ανακοίνωσης Καστανίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
    30/08/2021 13:19

    Εν αναμονή της ανακοίνωσης Καστανίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

    Ανακοινώνεται επίσημα και τέταρτη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εντός των επομένων εικοσιτετραώρων. Ο κύβος ερρίφθη και όπως φαίνεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος μετά τις ήδη ανακοινωμένες υποψηφιότητες των Φώφης Γεννηματά, Νίκου Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. 

    Η ανακοίνωση πιθανότητα θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου και θα συνοδεύεται από το πολιτικό του μανιφέστο το οποίο θα υπογράφουν φίλοι, υποστηρικτές και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. 

    Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Καστανίδη ο θεσσαλονικιός πρώην υπουργός μέσα από την υποψηφιότητά του θέλει να μιλήσει για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο της σύγχρονης κεντροαριστεράς και τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, ενώ θα αναφερθεί και σε όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν για την ιδεολογική και πολιτική ανασυγκρότηση του χώρου. 

    Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καστανίδη γίνεται λίγες ημέρες πριν την επίσημη επίσκεψη της σημερινής προέδρου Φώφης Γεννηματά στο… γήπεδό του, δηλαδή στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ και αναμένουμε με ενδιαφέρον εάν θα παραβρεθεί ή όχι στις επίσημες επισκέψεις και συναντήσεις της κ. Γεννηματά. 

    Στη Χαριλάου Τρικούπη πάντως αυτές τις ημέρες δουλεύουν πυρετωδώς για την εμφάνιση της προέδρου στη ΔΕΘ και τα διαδικαστικά για τις εσωκομματικές εκλογές θα τους απασχολήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε, θα αποφασίσει οριστικά εάν θα μπει και ως πέμπτος υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής και ο Παύλος Γερουλάνος.