Λόγια του Βαρδάρη

  • Έπιασαν δουλειά στο γραφείο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη
    25/09/2023 14:19

    Έπιασαν δουλειά στο γραφείο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

    Μπορεί το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη να στελεχώθηκε από τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη και να έχει πιάσει δουλειά εδώ και μέρες στο ιστορικό Διοικητήριο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Νίκου Ανδρουλάκη το οποίο άνοιξε μόλις προχθές. 

     Όπως είναι γνωστό επικεφαλής του γραφείου θα αναλάβει με απόφαση Ανδρουλάκη, ένας εκ των στενών συνεργατών του στην πόλη, ο Δημήτρης Σαρηγιάννης, μηχανικός και Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών του κόμματος. 

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης η διαδικασία που είχε... κολλήσει στο υπουργείο Εσωτερικών, ξεκόλλησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την υπογραφή της απόσπασης του κ. Σαρηγιάννη. 

     Ο ίδιος ωστόσο έχει ήδη κάνει αρκετές επαφές και συναντήσεις με κομματικά στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος, προκειμένου να προωθηθούν κεντρικά από το ΠΑΣΟΚ τα ζητήματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς. Το γραφείο Ανδρουλάκη βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη και αναμένεται να ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του στην επόμενη άνοδο του προέδρου του κόμματος στην πόλη, ενώ προγραμματίζονται και εγκαίνια.