Λόγια του Βαρδάρη

  • «Έπιασε» τις 5.000 υπογραφές στήριξης η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου
    30/07/2024 19:29

    «Έπιασε» τις 5.000 υπογραφές στήριξης η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου

    Μετά τον Παύλο Γερουλάνο και τον Χάρη Δούκα, συνεργάτες των οποίων έχουν κάνει γνωστό πως οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής έχουν συγκεντρώσει τον απαιτούμενο από το καταστατικό του κόμματος αριθμό των 5.000 υπογραφών στήριξης και η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε γνωστό ότι συγκέντρωσε τις υπογραφές και ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που στήριξαν την υποψηφιότητά της. 

    Σε μήνυμά της στα social media ανέφερε: "Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα από εσάς, για τη συλλογή περισσότερων από 5000 υπογραφών για την υποψηφιότητά μου!Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη ανταπόκριση, την αγάπη και στήριξή σας στον αγώνα μας! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά!Η προσπάθεια θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα μαζί με όλη τη δραστηριότητα που αναπτύσσουμε!Με τις θέσεις, τις προτάσεις μας και κυρίως την πορεία στην κοινωνία!Τολμήσαμε.Σπείραμε θέληση.Τώρα δρέπουμε τους καρπούς" ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής.

    Υπενθυμίζεται πως για να πάρει και τυπικά το "πράσινο" φως μια υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος θα πρέπει να συνοδεύεται από 5000 τουλάχιστον υπογραφές στήριξης της βάσης του κόμματος, δηλαδή των μελών και των φίλων, ή το 15% των υπογραφών μελών της Κεντρικής Επιτροπής. 

    Σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ, της αρμόδιας επιτροπής για την προετοιμασία της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας οι υπογραφές θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Οι υποψηφιότητες επίσημα θα κατατεθούν σε ανοιχτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στα μέσα Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που έχει παρουσιάσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

    giannakopoulou.jpg