Λόγια του Βαρδάρη

  • Επίσημη πρώτη με... ΠΑΟΚ για Καλαφάτη
    07/01/2021 17:34

    Επίσημη πρώτη με... ΠΑΟΚ για Καλαφάτη

    Με... ΠΑΟΚ ξεκίνησε ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης μιλώντας για τα μεγάλα έργα της Βόρειας Ελλάδας στην πρώτη του τοποθέτηση από την νέα του θέση, κατά την σημερινή τελετή παράδοσης- παραλαβής. 

    Παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά τον απερχόμενο υφυπουργό Θεόδωρο Καράογλου είπε: 

    "Επανερχόμενος στο γνωστό μου αυτό μετερίζι θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με εμπνέει η ξεκάθαρη θέση και η απόφασή του ότι έχουμε να κάνουμε πολλά για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

    Σημειώνω ως εξαιρετικά σημαντικές τις εγκρίσεις νέων επενδύσεων που φέρνουν νέο πλούτο και νέες θέσεις δουλειάς στη Β. Ελλάδα. Αλλά και τη δρομολόγηση νέων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την επιτάχυνση των διαδικασιών παντού. Από το Νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μέχρι την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Και βέβαια θα είμαι αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται από τον Πρωθυπουργό και τα συναρμόδια Υπουργεία για τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους συμπολίτες μας, στους Μακεδόνες και τους Θρακιώτες. Από το χώρο της υγείας και της ασφάλειας ως τις αστικές συγκοινωνίες" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαφάτης.