Λόγια του Βαρδάρη

  • Εξηγήσεις για τις κοπές δέντρων ζήτησε ο Νικηφορίδης- Βολές σε Ζέρβα
    16/01/2024 15:08

    Εξηγήσεις για τις κοπές δέντρων ζήτησε ο Νικηφορίδης- Βολές σε Ζέρβα

    Εξηγήσεις από την Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης για το κόψιμο δυο δέντρων στην Τριανδρία παρά τις σαφείς, όπως λέει, οδηγίες που δόθηκαν στην υπηρεσία ζήτησε ο αντιδήμαρχος Έργων, Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας του δήμου, Πρόδρομος Νικηφορίδης. 

    Παράλληλα, ο κ. Νικηφορίδης ρίχνει τα βέλη του στον τέως δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε τις κοπές δέντρων στην Τριανδρία κάνοντας λόγο για "μαγαλοστομίες" Νικηφορίδη που "διαψεύστηκαν" όπως τονίζει. 

    "Χρειάζεται πραγματικά περίσσευμα θράσους, ο άνθρωπος που πολέμησε όσο λίγοι το Πράσινο να κατηγορεί μια νέα δημοτική αρχή δύο εβδομάδων για τα λάθη των εργολάβων που μας κληροδότησε. Ασφαλώς τα αίτια της επίθεσης του πρώην δημάρχου στο πρόσωπο μου είναι άλλα και αφορούν στη θέση που έλαβα εξαρχής απέναντι του για την καταστροφή της νέας Παραλίας και τον εν γένει ακρωτηριασμό του δημόσιου χώρου από τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του. Σε κάθε περίπτωση και για να μη θεωρηθεί πως υπεκφεύγω: Για το ζήτημα των δύο δέντρων στην Τριανδρία στα οποία προφανώς δεν εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα παρά τις σαφέστατες οδηγίες και κατευθύνσεις που είχαν δοθεί από τη Διοίκηση, ζήτησα άμεσα εξηγήσεις από την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου και θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν είμαστε ίδιοι με τον κ. Ζέρβα και τα πρωτοπαλίκαρα του, αυτούς που ξαφνικά αγάπησαν τα δέντρα… Θα αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες που τους αναλογούν" αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Νικηφορίδης.