Χαλκιδική: Eπίθεση από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Ανδρουλάκη για τον ορισμό Πάχτα στον Τομέα Ανάπτυξης
Επιστολή εξέδωσαν τέσσερα στελέχη προς την ηγεσία του κόμματος διαμαρτυρόμενοι έντονα για τον ορισμό του πρώην υπουργού
Άγνωστο σε πόσα από τα 22 χορήγησε ηρεμιστικά η νοσηλεύτρια - Είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου
- Newsroom
Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η υπόθεση που βγήκε στο προσκήνιο χθες κι αφορά στην νοσοκόμα που έδινε ηρεμιστικά σε παιδάκια για να κοιμηθούν. Το έπραττε μάλιστα εν αγνοία τους, καθώς τους «κερνούσε» ζελεδάκια, τα οποία προμηθευόταν η ίδια εκτός της δομής στην οποία εργαζόταν ως έκτακτη στην Covid-19 εποχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύτρια που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό για την Covid-19, έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια, τα οποία βοηθούν στον ύπνο.
Η επιμελήτρια της δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.
Πώς την έπιασαν
Η νοσηλεύτρια το προηγούμενο διάστημα έγινε αντιληπτή από εργαζόμενη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας να χορηγεί χωρίς άδεια ζελεδάκια με φυτική υπνωτική ουσία, σε κάποια από τα 22 παιδιά της δομής, ηλικίας 6-17 ετών. Τα τρία από αυτά βρίσκονται ήδη σε ανάδοχες οικογένειες, ενώ το κέντρο πρόνοιας θεωρείται πρότυπο στην Ελλάδα, μιας και πρόκειται για την πρώτη δημόσια δομή στην οποία λειτούργησε ο θεσμός της ανάδοχης οικογένειας.
ΕΔΕ για τη νοσηλεύτρια
Μόλις επιβεβαιώθηκε το περιστατικό, ενημερώθηκε το γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.
Η παρέμβαση της υφυπουργού ήταν άμεση και διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ενημέρωσε και τον εισαγγελέα.
Όπως έγινε γνωστό, η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου.
Σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν δύο κουτιά με τέτοια ζελεδάκια. Μάλιστα, η νοσηλεύτρια φέρεται να χορήγησε μεγαλύτερη ποσότητα από τη συνιστώμενη στα παιδιά.
Επιστολή εξέδωσαν τέσσερα στελέχη προς την ηγεσία του κόμματος διαμαρτυρόμενοι έντονα για τον ορισμό του πρώην υπουργού
Με ιστορία περίπου 1.000 ετών ο βυζαντινός τετράπλευρος πύργος φαντάζει επιβλητικός και μεγαλοπρεπής, καθώς φθάνει σε ύψος 16 μέτρων.
Ο 49χρονος φέρεται να είχε αφήσει επιστολή στην οποία ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία
Συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα 17 - Διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων