ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γιάννης Μυλόπουλος: Παρουσίασε τους 47 υποψηφίους του συνδυασμού του για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (βίντεο & φωτ.)

Τους 47 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε ο Γιάννης Μυλόπουλος στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκη

 05/09/2023 22:48

Γιάννης Μυλόπουλος: Παρουσίασε τους 47 υποψηφίους του συνδυασμού του για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (βίντεο & φωτ.)

Του Γιάννη Γκουμάκη

Με σύνθημα «Εμείς θα είμαστε παρόντες εκεί που η σημερινή διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα είναι απούσα και αόρατη» παρουσίασε τους 47, από τους 96 συνολικά, περιφερειακούς συμβούλους του για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος

Στην παρουσίαση που ξεκίνησε στις 7.00 σήμερα το απόγευμα, Τρίτη, και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10.00 μ.μ. στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», βρέθηκαν αρκετά κομματικά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ αρκετοί πολίτες γέμισαν το χώρο. 

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023d.jpg

Τον κύριο Μυλόπουλο προλόγισαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Σπύρος Πέγκας και Κατερίνα Νοτοπούλου, Κατά την παρουσίαση, ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό, υποστήριξε αρχικά πως η περιφέρεια με την ηγεσία Τζιτζικώστα τα τελευταία 10 χρόνια έχει έρθει σε φάση παρακμής, με διπλάσια ανεργία από τη μέση ανεργία ολόκληρης της χώρας και υπογράμμισε ότι η ΠΚΜ έχει αυτή τη στιγμή να παρουσιάσει σε οικονομικά στοιχεία το 80% του μέσου ΑΕΠ της Ελλάδας. «Αυτό εξηγεί γιατί τα νέα παιδιά όταν τελειώνουν το πανεπιστήμιο, φεύγουν στην Αθήνα, στην Ευρώπη και γενικότερα στο εξωτερικό. Επίσης καταλύει το μύθο του υποτιθέμενα ισχυρό τουρισμού, ενώ δείχνει γιατί η βιομηχανία και η αγροτιά υστερούν σε ανάπτυξη. Το μεγαλύτερο μέρος τους εργατικού δυναμικού βρίσκεται στο όριο της φτώχειας. Δεν πρέπει να καμαρώνει ο κ. Τζιτζικωστας ότι έφερε ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη με τεράστια ανεργία και έχει απολαβές στο 80% της υπόλοιπης Ελλάδας. Το ΑΕΠ αν το συγκρίνουμε με την Ευρώπη είναι στο μισό», τόνισε. 

Ως αιτίες για τα παραπάνω ο κ. Μυλόπουλος θεωρεί την εγκατάλειψη της βιομηχανίας, την υστέρηση σε επενδύσεις, αλλά και τον κακό υπερτουρισμό. Για το μετρό, δήλωσε πως ενώ επρόκειτο για έργο φθηνό και γρήγορο, η Νέα Δημοκρατία με την ανοχή της ΠΚΜ καθυστέρησε και πάγωσε το έργο και τις επεκτάσεις του δικτύου. «Ο κ. Τζιτζικωστας δεν έχει κάνει τίποτα για τη φτωχοποίηση των πολιτών» δήλωσε τονίζοντας πως τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης που έλαβε η χώρα πήγαν μεν στην κλιματική αλλαγή αλλά μέχρι φέτος έχει απορροφηθεί μόνο το ποσό των 900.000 ευρώ. 

Παράλληλα δήλωσε πως αυτό οδήγησε την περιφέρεια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή απροστάτευτη απέναντι σε πλημμύρες και πυρκαγιές. Κατηγορώντας τον κ. Τζιτζικώστα για απραξία, τόνισε πως αναφορικά με τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου, δεν αντέδρασε όπως έκανε και σε άλλα τόσα ζητήματα. «Για τα Τέμπη πάλι ο περιφερειάρχης δεν είπε τίποτα ούτε για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου. Τέλος για το fly over ο Τζιτζικωστας είπε ότι θα υπάρχει όχληση κατά τη διάρκεια της κατασκευής του. Και δεν είπε ότι το έργο αντιστρατεύεται το μέτρο και τα άλλα μέτρα σταθερής τροχιάς. Το μέτρο θα μειώσει κατά 80 χιλ. τα αυτοκίνητα και άλλα 40 χιλ. θα φύγουν με την επέκταση της Καλαμαριάς. Και ρωτάω, αν αντί να κάνουν Fly over, είχαν αρχίσει ήδη τις επεκτάσεις, η πόλη δε θα έλυνε το κυκλοφοριακό της πρόβλημα; η ρύπανση δε θα ήταν μικρότερη, δε θα είχαμε λύσει το ενεργειακό μας πρόβλημα; αν αντί για έργα φαραωνικά και διθυραμβικά συνέχιζαν τα έργα σταθερής τροχιάς, αν δεν κάνανε "αμερικανιές", δε θα είχαμε λύσει τα θέματα μας;».

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023.jpg


Να γίνει η περιφέρεια αντίβαρο της δεξιάς  

Για το πρόγραμμα του συνδυασμού του ο κ. Μυλόπουλος υποστήριξε πως θα κινηθεί σε τρεις άξονες: τον θεσμικό, της βιώσιμης ανάπτυξης και των έργων και υποδομών.  

Αναφορικά με το θεσμικό ρόλο που θα έπρεπε να έχει η περιφέρεια, ο καθηγητής δήλωσε πως θα πρέπει να πάψει να είναι το παρακολούθημα της κυβέρνησης και να γίνει πραγματικά αυτοδιοικούμενη χωρίς εξαρτήσεις και πολιτικές που φτωχοποιούν τους κατοίκους. Για τη βιώσιμη ανάπτυξη δήλωσε πως οι τρεις πυλώνες στης είναι το περιβάλλον η κοινωνία και τα έργα. «Θέλουμε δημόσια αγαθά που να εξυπηρετούν την κοινωνία, με ρύθμιση αγοράς. Μια γενναία παραγωγική ανασυγκρότηση για να σταθεί ξανά στα παραγωγικά της πόδια η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Με αγροτική ανάπτυξη και ήπιο και ποιοτικό τουρισμό. Αν λείψει ο τουρισμός τι θα κάνουμε;» αναρωτήθηκε.

Τελευταία θεματική τα κονδύλια: να δώσουμε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη δουλειά και χρήματα, όχι επιδόματα και μισθούς πείνας. Παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να δίνονται αλόγιστα χρήματα σε ημέτερους της κυβέρνησης και ότι η περιφέρεια εκεί πρέπει να αντιδρά σθεναρά ενώ χρησιμοποίησε το παράδειγμα του σταθμού Βενιζέλου, που όπως είπε, η χρήση του είναι η κατανάλωση περισσότερων κονδυλίων από εργολάβους, είπε ο Γ. Μυλόπουλος.

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023c.jpg


«Τα αρχαία μπορούσαν να σωθούν όπως στο Μοναστηράκι»

«Τα αρχαία μπορούσαν να σωθούν όπως κάναν στο Μοναστηράκι το 2000» δήλωσε, ενώ συνέχιζε πως μόνιμη επιδίωξη του συνδυασμού του θα είναι τα έργα σταθερής τροχιάς. Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε πως όντας περιφερειάρχης μετά τις εκλογές θα κινηθεί θα φέρει το τραμ στο κέντρο, το μέτρο να επεκταθεί μέχρι τα άκρα της πόλης και από το λιμάνι και το αεροδρόμιο να γίνει προαστιακός σιδηρόδρομος που θα οδηγεί στις Σέρρες, στο Κιλκίς και άλλες κοντινές πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας. "Απευθυνόμαστε σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας. Αλλαγή στην περιφέρεια σημαίνει ότι θα είμαστε παρόντες εκεί που η σημερινή διοίκηση ήταν βουβή, αόρατη και απούσα μαζί με τον κύριο Τζιτζικώστα. Αυτό τον αγώνα θα τον κερδίσουμε διότι η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας έχει ανάγκη από νέες πολιτικές, νέα έργα, τις ιδέες και το οξυγόνο που φέρνουμε εμείς", δήλωσε καταλήγοντας. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των ,47 υποψηφίων της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας με ονομαστική αναφορά στον καθένα ξεχωριστά. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, Κώστας Αμπατζάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πεγκας, η Κατερίνα Νοτοπούλου και πολλοί πρώην υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023b.jpg


Στις δηλώσεις του νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μυλόπουλο και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και στην κοινή τους πορεία στο τεχνικό επιμελητήριο. «Η συνεργασία μας άνοιξε τα παράθυρα μιας προοδευτικής παρέμβασης και σύμπραξης. Η επιλογή στήριξης προς το Γιάννη Μυλοπόταμο είναι η απόδειξη ότι στην αυτοδιοίκηση τα πρόσωπα δεν πρέπει να δεσμεύονται από τις κομματικές ταυτότητες. Η Νέα Δημοκρατία θέλει να φτιάχνει τους δικούς της, να τους διαμορφώνει όπως θέλει, άτομα και προφίλ με λογική την αναπαραγωγή των εξυπηρετήσεων και των συμφερόντων. Έτσι η αυτοδιοίκηση επωάζει "γαλάζια παιδιά" και έτσι απαξιώνεται και η αυτοδιοίκηση και η πολιτική», δήλωσε.

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023f.jpg


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Νοτοπούλου, τόνισε πως η εκλογή Μυλόπουλου θα είναι αντίβαρο στην υπάρχουσα κατάσταση στην ΠΚΜ. «Ο χώρος της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης έχει γίνει χώρος ανακύκλωσης πεπερασμένων πρακτικών και απόψεων. Θέλουμε να εργαστούμε για την ανάπτυξη, πράσινη και τεχνολογική μετάβαση με σχέδιο και όχι απλά με ταμπέλες που ακούμε αλλά δε βλέπουμε». 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας λαμβάνοντας το λόγο υποστήριξε ότι η Θεσσαλονίκη υποφέρει και ζητάει επίμονα την αλλαγή γιατί απουσιάζουν τα έργα ουσίας τα τελευταία 4 χρόνια από αυτή. Για το υποψήφιο Περιφερειάρχη είπε πως η περιφέρεια έχει μείνει πίσω και χρειάζεται καινούργιος αέρας και μια νέα δυναμική την οποία ο Γιάννης Μυλόπουλος μπορεί να φέρει μέσω της εκλογής του», σημείωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι/ες με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΠΕ Θεσσαλονίκης:

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ)

ΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ της ΕΛ.ΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

ΒΕΛΕΝΗ

ΘΕΜΙΣ

Δρ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΠΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ/ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ)

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Συνταξ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΥ

ΓΙΑΡΕΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ( ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ)

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ -ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΘΩΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗΟΣ (ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΙΑΤΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΑΜΕΑ ΜΤΧ ΕΚ ΝΕΦΡΟΥ

ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ

ΡΩΞΑΝΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ

ΛΑΔΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ)

ΟΜΟΤΙΜΗ ΚΑΘ. ΑΠΘ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΛΑΪΝΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΛΗΣ)

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΛΙΑΚΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΗΝΤΖΑΡΙΔΗΣ

ΜΗΝΑΣ

ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ - ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΜΗΤΙΝΤΖΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΠΑΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ)

ΦΟΙΤΗΤΗΣ - ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

ΜΠΑΛΑΣΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΛΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΣΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΜΠΟΤΗ

ΠΑΡΘΕΝΑ

ΑΝΕΡΓΗ

ΜΠΟΥΤΖΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ -ΠΡΩΗΝ ΚΑΘ. ΑΠΘ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΛΕΞΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΑΝΤΗ -ΔΟΥΜΟΥΚΤΣΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΥΜΙΝΩΝ)

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΥΦΗΜΙΑ (ΕΦΗ)

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ

ΠΑΥΛΟΥΔΗ

ΜΕΡΣΙΝΑ (ΜΥΡΤΩ)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΑ

ΠΕΤΚΟΒΑ

ΡΙΛΚΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΥΡΙΚΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΡΕΒΕΝΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΙΕΧΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΤΑΚΟΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΘΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΤΖΕΛΑΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

ΤΡΙΓΚΑ

ΔΑΦΝΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΕΛ ΚΑΛΟΙΝΔΙΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΤΣΙΤΣΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΦΡΕΓΙΑ)

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ Ε.Φ.Ε.Τ

ΦΟΝΤΑΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΝΙΚΙΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΕ Ημαθίας

ΑΔΑΜΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΣΟΠΡΑΝΟ)

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΝΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΖΩΓΙΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ)

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΙΝΤΖΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΛΕΤΣΙΔΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΕΝΙΑ)

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΜΙΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΕ Κιλκίς

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΗΛΙΑΝΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΕΦΚΑ)

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΩΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΑΠΘ - ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ

ΠΕΛΑΓΙΑ (ΛΑΓΙΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΠΕ Πιερίας

ΓΚΑΙΝΤΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΖΑΡΩΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ -ΠΡ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΚΑΛΠΑΚΗ

ΜΑΡΙΓΩ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΕΡΖΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΕ Πέλλας

ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΚΥΡΙΑΖΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΟΠΡΟΓΛΙΔΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΛ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΦΩΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΠΕ02, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)

ΠΕ Σερρών

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ

ΘΩΜΑΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΟΥΣΟΡΟΠΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΜΑΖΝΕΙΚΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ)

ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΟΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Π.Ε. 70 , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΣ ΣΕΡΡΩΝ)

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ)

ΧΑΡΙΤΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΠΕ Χαλκιδικής

ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟς ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΑ)

ΠΑΝΤΖΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο.Σ.Ε

ΣΑΝΙΔΑ

ΘΕΟΠΟΥΛΑ (ΠΟΛΑ)

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ)

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΧΑΤΖΗΑΣΗΜΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ)

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ

Του Γιάννη Γκουμάκη

Με σύνθημα «Εμείς θα είμαστε παρόντες εκεί που η σημερινή διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα είναι απούσα και αόρατη» παρουσίασε τους 47, από τους 96 συνολικά, περιφερειακούς συμβούλους του για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος

Στην παρουσίαση που ξεκίνησε στις 7.00 σήμερα το απόγευμα, Τρίτη, και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10.00 μ.μ. στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», βρέθηκαν αρκετά κομματικά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ αρκετοί πολίτες γέμισαν το χώρο. 

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023d.jpg

Τον κύριο Μυλόπουλο προλόγισαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Σπύρος Πέγκας και Κατερίνα Νοτοπούλου, Κατά την παρουσίαση, ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό, υποστήριξε αρχικά πως η περιφέρεια με την ηγεσία Τζιτζικώστα τα τελευταία 10 χρόνια έχει έρθει σε φάση παρακμής, με διπλάσια ανεργία από τη μέση ανεργία ολόκληρης της χώρας και υπογράμμισε ότι η ΠΚΜ έχει αυτή τη στιγμή να παρουσιάσει σε οικονομικά στοιχεία το 80% του μέσου ΑΕΠ της Ελλάδας. «Αυτό εξηγεί γιατί τα νέα παιδιά όταν τελειώνουν το πανεπιστήμιο, φεύγουν στην Αθήνα, στην Ευρώπη και γενικότερα στο εξωτερικό. Επίσης καταλύει το μύθο του υποτιθέμενα ισχυρό τουρισμού, ενώ δείχνει γιατί η βιομηχανία και η αγροτιά υστερούν σε ανάπτυξη. Το μεγαλύτερο μέρος τους εργατικού δυναμικού βρίσκεται στο όριο της φτώχειας. Δεν πρέπει να καμαρώνει ο κ. Τζιτζικωστας ότι έφερε ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη με τεράστια ανεργία και έχει απολαβές στο 80% της υπόλοιπης Ελλάδας. Το ΑΕΠ αν το συγκρίνουμε με την Ευρώπη είναι στο μισό», τόνισε. 

Ως αιτίες για τα παραπάνω ο κ. Μυλόπουλος θεωρεί την εγκατάλειψη της βιομηχανίας, την υστέρηση σε επενδύσεις, αλλά και τον κακό υπερτουρισμό. Για το μετρό, δήλωσε πως ενώ επρόκειτο για έργο φθηνό και γρήγορο, η Νέα Δημοκρατία με την ανοχή της ΠΚΜ καθυστέρησε και πάγωσε το έργο και τις επεκτάσεις του δικτύου. «Ο κ. Τζιτζικωστας δεν έχει κάνει τίποτα για τη φτωχοποίηση των πολιτών» δήλωσε τονίζοντας πως τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης που έλαβε η χώρα πήγαν μεν στην κλιματική αλλαγή αλλά μέχρι φέτος έχει απορροφηθεί μόνο το ποσό των 900.000 ευρώ. 

Παράλληλα δήλωσε πως αυτό οδήγησε την περιφέρεια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή απροστάτευτη απέναντι σε πλημμύρες και πυρκαγιές. Κατηγορώντας τον κ. Τζιτζικώστα για απραξία, τόνισε πως αναφορικά με τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου, δεν αντέδρασε όπως έκανε και σε άλλα τόσα ζητήματα. «Για τα Τέμπη πάλι ο περιφερειάρχης δεν είπε τίποτα ούτε για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου. Τέλος για το fly over ο Τζιτζικωστας είπε ότι θα υπάρχει όχληση κατά τη διάρκεια της κατασκευής του. Και δεν είπε ότι το έργο αντιστρατεύεται το μέτρο και τα άλλα μέτρα σταθερής τροχιάς. Το μέτρο θα μειώσει κατά 80 χιλ. τα αυτοκίνητα και άλλα 40 χιλ. θα φύγουν με την επέκταση της Καλαμαριάς. Και ρωτάω, αν αντί να κάνουν Fly over, είχαν αρχίσει ήδη τις επεκτάσεις, η πόλη δε θα έλυνε το κυκλοφοριακό της πρόβλημα; η ρύπανση δε θα ήταν μικρότερη, δε θα είχαμε λύσει το ενεργειακό μας πρόβλημα; αν αντί για έργα φαραωνικά και διθυραμβικά συνέχιζαν τα έργα σταθερής τροχιάς, αν δεν κάνανε "αμερικανιές", δε θα είχαμε λύσει τα θέματα μας;».

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023.jpg


Να γίνει η περιφέρεια αντίβαρο της δεξιάς  

Για το πρόγραμμα του συνδυασμού του ο κ. Μυλόπουλος υποστήριξε πως θα κινηθεί σε τρεις άξονες: τον θεσμικό, της βιώσιμης ανάπτυξης και των έργων και υποδομών.  

Αναφορικά με το θεσμικό ρόλο που θα έπρεπε να έχει η περιφέρεια, ο καθηγητής δήλωσε πως θα πρέπει να πάψει να είναι το παρακολούθημα της κυβέρνησης και να γίνει πραγματικά αυτοδιοικούμενη χωρίς εξαρτήσεις και πολιτικές που φτωχοποιούν τους κατοίκους. Για τη βιώσιμη ανάπτυξη δήλωσε πως οι τρεις πυλώνες στης είναι το περιβάλλον η κοινωνία και τα έργα. «Θέλουμε δημόσια αγαθά που να εξυπηρετούν την κοινωνία, με ρύθμιση αγοράς. Μια γενναία παραγωγική ανασυγκρότηση για να σταθεί ξανά στα παραγωγικά της πόδια η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Με αγροτική ανάπτυξη και ήπιο και ποιοτικό τουρισμό. Αν λείψει ο τουρισμός τι θα κάνουμε;» αναρωτήθηκε.

Τελευταία θεματική τα κονδύλια: να δώσουμε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη δουλειά και χρήματα, όχι επιδόματα και μισθούς πείνας. Παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να δίνονται αλόγιστα χρήματα σε ημέτερους της κυβέρνησης και ότι η περιφέρεια εκεί πρέπει να αντιδρά σθεναρά ενώ χρησιμοποίησε το παράδειγμα του σταθμού Βενιζέλου, που όπως είπε, η χρήση του είναι η κατανάλωση περισσότερων κονδυλίων από εργολάβους, είπε ο Γ. Μυλόπουλος.

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023c.jpg


«Τα αρχαία μπορούσαν να σωθούν όπως στο Μοναστηράκι»

«Τα αρχαία μπορούσαν να σωθούν όπως κάναν στο Μοναστηράκι το 2000» δήλωσε, ενώ συνέχιζε πως μόνιμη επιδίωξη του συνδυασμού του θα είναι τα έργα σταθερής τροχιάς. Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε πως όντας περιφερειάρχης μετά τις εκλογές θα κινηθεί θα φέρει το τραμ στο κέντρο, το μέτρο να επεκταθεί μέχρι τα άκρα της πόλης και από το λιμάνι και το αεροδρόμιο να γίνει προαστιακός σιδηρόδρομος που θα οδηγεί στις Σέρρες, στο Κιλκίς και άλλες κοντινές πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας. "Απευθυνόμαστε σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας. Αλλαγή στην περιφέρεια σημαίνει ότι θα είμαστε παρόντες εκεί που η σημερινή διοίκηση ήταν βουβή, αόρατη και απούσα μαζί με τον κύριο Τζιτζικώστα. Αυτό τον αγώνα θα τον κερδίσουμε διότι η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας έχει ανάγκη από νέες πολιτικές, νέα έργα, τις ιδέες και το οξυγόνο που φέρνουμε εμείς", δήλωσε καταλήγοντας. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των ,47 υποψηφίων της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας με ονομαστική αναφορά στον καθένα ξεχωριστά. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, Κώστας Αμπατζάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πεγκας, η Κατερίνα Νοτοπούλου και πολλοί πρώην υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023b.jpg


Στις δηλώσεις του νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μυλόπουλο και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και στην κοινή τους πορεία στο τεχνικό επιμελητήριο. «Η συνεργασία μας άνοιξε τα παράθυρα μιας προοδευτικής παρέμβασης και σύμπραξης. Η επιλογή στήριξης προς το Γιάννη Μυλοπόταμο είναι η απόδειξη ότι στην αυτοδιοίκηση τα πρόσωπα δεν πρέπει να δεσμεύονται από τις κομματικές ταυτότητες. Η Νέα Δημοκρατία θέλει να φτιάχνει τους δικούς της, να τους διαμορφώνει όπως θέλει, άτομα και προφίλ με λογική την αναπαραγωγή των εξυπηρετήσεων και των συμφερόντων. Έτσι η αυτοδιοίκηση επωάζει "γαλάζια παιδιά" και έτσι απαξιώνεται και η αυτοδιοίκηση και η πολιτική», δήλωσε.

mylopoulos-ypopsifioi-perifereia-septemvrios-2023f.jpg


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Νοτοπούλου, τόνισε πως η εκλογή Μυλόπουλου θα είναι αντίβαρο στην υπάρχουσα κατάσταση στην ΠΚΜ. «Ο χώρος της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης έχει γίνει χώρος ανακύκλωσης πεπερασμένων πρακτικών και απόψεων. Θέλουμε να εργαστούμε για την ανάπτυξη, πράσινη και τεχνολογική μετάβαση με σχέδιο και όχι απλά με ταμπέλες που ακούμε αλλά δε βλέπουμε». 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας λαμβάνοντας το λόγο υποστήριξε ότι η Θεσσαλονίκη υποφέρει και ζητάει επίμονα την αλλαγή γιατί απουσιάζουν τα έργα ουσίας τα τελευταία 4 χρόνια από αυτή. Για το υποψήφιο Περιφερειάρχη είπε πως η περιφέρεια έχει μείνει πίσω και χρειάζεται καινούργιος αέρας και μια νέα δυναμική την οποία ο Γιάννης Μυλόπουλος μπορεί να φέρει μέσω της εκλογής του», σημείωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι/ες με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΠΕ Θεσσαλονίκης:

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ)

ΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ της ΕΛ.ΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

ΒΕΛΕΝΗ

ΘΕΜΙΣ

Δρ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΠΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ/ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ)

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Συνταξ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΥ

ΓΙΑΡΕΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ( ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ)

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ -ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΘΩΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗΟΣ (ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΙΑΤΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΑΜΕΑ ΜΤΧ ΕΚ ΝΕΦΡΟΥ

ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ

ΡΩΞΑΝΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ

ΛΑΔΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ)

ΟΜΟΤΙΜΗ ΚΑΘ. ΑΠΘ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΛΑΪΝΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΛΗΣ)

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΛΙΑΚΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΗΝΤΖΑΡΙΔΗΣ

ΜΗΝΑΣ

ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ - ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΜΗΤΙΝΤΖΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΜΠΑΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ)

ΦΟΙΤΗΤΗΣ - ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

ΜΠΑΛΑΣΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΛΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΣΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΜΠΟΤΗ

ΠΑΡΘΕΝΑ

ΑΝΕΡΓΗ

ΜΠΟΥΤΖΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ -ΠΡΩΗΝ ΚΑΘ. ΑΠΘ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΑΛΕΞΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΑΝΤΗ -ΔΟΥΜΟΥΚΤΣΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΥΜΙΝΩΝ)

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΥΦΗΜΙΑ (ΕΦΗ)

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ

ΠΑΥΛΟΥΔΗ

ΜΕΡΣΙΝΑ (ΜΥΡΤΩ)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΑ

ΠΕΤΚΟΒΑ

ΡΙΛΚΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΥΡΙΚΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΡΕΒΕΝΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΙΕΧΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΤΑΚΟΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΘΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΤΖΕΛΑΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

ΤΡΙΓΚΑ

ΔΑΦΝΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΕΛ ΚΑΛΟΙΝΔΙΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΤΣΙΤΣΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΦΡΕΓΙΑ)

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ Ε.Φ.Ε.Τ

ΦΟΝΤΑΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΝΙΚΙΑΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΕ Ημαθίας

ΑΔΑΜΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΣΟΠΡΑΝΟ)

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΝΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΖΩΓΙΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ)

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΙΝΤΖΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΛΕΤΣΙΔΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΕΝΙΑ)

ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΜΙΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΕ Κιλκίς

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΗΛΙΑΝΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΕΦΚΑ)

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΩΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΑΠΘ - ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ

ΠΕΛΑΓΙΑ (ΛΑΓΙΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΠΕ Πιερίας

ΓΚΑΙΝΤΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΖΑΡΩΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ -ΠΡ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΚΑΛΠΑΚΗ

ΜΑΡΙΓΩ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΕΡΖΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΕ Πέλλας

ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΚΥΡΙΑΖΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΟΠΡΟΓΛΙΔΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΛ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΦΩΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΠΕ02, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)

ΠΕ Σερρών

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ

ΘΩΜΑΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΚΟΥΣΟΡΟΠΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΜΑΖΝΕΙΚΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ)

ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΟΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Π.Ε. 70 , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΣ ΣΕΡΡΩΝ)

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ)

ΧΑΡΙΤΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΠΕ Χαλκιδικής

ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟς ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΑ)

ΠΑΝΤΖΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο.Σ.Ε

ΣΑΝΙΔΑ

ΘΕΟΠΟΥΛΑ (ΠΟΛΑ)

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ)

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΧΑΤΖΗΑΣΗΜΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ)

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία