Λόγια του Βαρδάρη

  • Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Αρναούτογλου από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3;
    06/05/2024 11:37

    Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Αρναούτογλου από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3;

    Toυς λόγους της... εξαφάνισής του από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 εξήγησε με ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

    Ο γνωστός μετεωρολόγος, που κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΛ σημειώνει πως λόγω της υποψηφιότητάς του δεν επιτρέπεται πλέον να εμφανίζρται στην τηλεόραση.

    Αναλυτικά η ανάρτησή του

    Για τις φίλες και τους φίλους που μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε γιατί "εξαφανίστηκα" από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3! 

    Καταρχάς σας ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας! Δεν έχω λόγια!

    Όπως πρόσφατα όμως έχω αναφέρει και μέσα από τη σελίδα μου, δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση καθώς κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

    Μέσα από την συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές όσο και μετά, από όπου και εάν βρεθώ, επιθυμώ να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου και αυτή είναι η πυξίδα μου σε αυτόν τον αγώνα

    Πορεύομαι στην ζωή μου έχοντας εργαστεί σκληρά, έμαθα να στηρίζομαι πάντα στις δικές μου δυνάμεις ακόμη και μέσα σε αυτή την δύσκολη και απαιτητική προεκλογική εκστρατεία, ενώ όσο με αφορά, δεν επιθυμώ να είμαι η συνέχεια παλαιοκομματικών αντιλήψεων και συμπεριφορών.

    Δεν θα βρείτε κανένα φυλλάδιο μου στα γραμματοκιβώτιό σας. Δεν έχω τυπώσει κανένα φυλλάδιο. Είναι κάτι που άλλωστε αντιτίθεται στην οικολογική μου συνείδηση.

    Δεν θα υποτιμήσω την νοημοσύνη και την αντίληψη σας με σταυρωμένα ψηφοδέλτια....

    Είμαι το 6o επίθετο στο πανελλαδικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ (Αθανάσιος Σάκης Αρναούτογλου) στην περίπτωση που με αναζητήσετε για να μου εμπιστευθείτε την εκπροσώπηση σας στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε πρόσωπα και σ' όλες τις παρατάξεις υπάρχουν σίγουρα αξιόλογοι υποψήφιοι στην περίπτωση που δεν προτιμήσετε εμένα. Αναζήτηστε τους!

    Mε τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον...καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

    Αισθάνομαι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω επίσης τους περίπου 66.000 πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο στις Ευρωεκλογές του 2019!

    Με μεγάλη εκτίμηση

    Σάκης Αρναούτογλου