Λόγια του Βαρδάρη

  • Η δέσμευση του Αντώνη Σαουλίδη για την πόλη και το ΠΑΣΟΚ από το «Ολύμπιον»
    13/05/2023 13:09

    Η δέσμευση του Αντώνη Σαουλίδη για την πόλη και το ΠΑΣΟΚ από το «Ολύμπιον»

    Με ομιλία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους κλείνει μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και συζητήσεων με τους πολίτες το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονικης, Αντώνης Σαουλίδης.

    Ο κ. Σαουλίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πλαισιωνόταν από νέους και νέες της πόλης σε πρότυπα προεκλογικών εκδηλώσεων του εξωτερικού, ενώ την εκδήλωση άνοιξε η σύζυγος του υποψηφίου Αντιγόνη Δούναβη. Η ίδια μίλησε για τη γνωριμία της με τον κ. Σαουλίδη, την αποφασιστικότητα και την επιμονή του όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Ο υποψήφιος βουλευτής έφτασε στο «Ολύμπιον» συνεχόμενος από νέα στελέχη, κόρνες και σημαίες του ΠΑΣΟΚ.

    «Το μόνο κόμμα που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ …. και να δημιουργήσει ξανά μια ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ … και να την καταστήσει δύναμη εξουσίας» είπε μεταξύ άλλων.

    Ο κ. Σαουλίδης άσκησε κριτική σε Νέα Δημοκρατια και ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα της Αλλαγής, Αλλαγής όμως και στην Α’ Θεσσαλονίκης. «Ο βουλευτής Θεσσαλονικης εκπροσωπεί. Νοιάζεται. Γυρνάει. Μαθαίνει. Ακούει. Διεκδικεί. Προτείνει λύσεις.

    Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης σημαίνει μενω εδώ, εργάζομαι εδώ, μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ» σημειωσε ο κ. Σαουλίδης υπογραμμίζοντας πως θα υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με την κοινωνία της πόλης.

    «Οι εποχές όπου η Θεσσαλονίκη ήταν στο περιθώριο τελείωσαν. Δίνω υπόσχεση τιμής» είπε ο υποψήφιος βουλευτής μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας επισης «Πρώτα η Δημοκρατια και μετά η οικονομία».

    Δεσμεύτηκε δε, για επανεκκίνηση της προσπάθειας διεθνούς προσπάθειας για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων. «Μιας προσπάθειας που πάλι το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεκίνησε από το μακρινό 1994. Ένας αγώνας όχι μόνο για τους Πόντιους αλλά και τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες, τους Καπαδόκες και τους Αρμένιους. Ένας αγώνας για προγόνους. Ένας αγώνας όμως και για το μέλλον» είπε ο κ. Σαουλίδης, ζητώντας τη στήριξη των παρευρισκόμενων.

    Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κώστας Χρυσογονος, ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, ο προεδρος του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης, ο δήμαρχος Αμπελόκηπων Μενεμενης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννιδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» στην ΠΚΜ, Χρήστος Παπαστεργίου, οι δυο γραμματείς του ΠΑΣΟΚ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης και Κωνσταντίνος Κοκολάκης, αντίστοιχα, υποψήφιοι βουλευτές από τις δυο περιφέρειες, στελέχη και φιλοι του ΠΑΣΟΚ.

    saoulidis2.jpg
    saoulidis3.jpg
    saoulidis4.jpg
    saoulidis5.jpg
    saoulidis6.jpg
    saoulidis7.jpg