Λόγια του Βαρδάρη

  • Η "ανάσα" του Κώστα Χρυσόγονου
    06/06/2024 15:04

    Η "ανάσα" του Κώστα Χρυσόγονου

    Μια... ανάσα από την απαιτητική προεκλογική περίοδο πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης για να συζητήσεις τις πολιτικές εξελίξεις και τα μηνύματα που έχει πάρει από την επαφή του με τους πολίτες.

    Ο Συνταγματολόγος και πρώην ευρωβουλευτής μίλησε για το επίδικο της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής και αναφέρθηκε στον στόχο του Νίκου Ανδρουλάκη και του κόμματος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, εκτιμώντας ότι το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

    Μεταξύ τυρού και αχλαδιού ο κ. Χρυσόγονος αναφέρθηκε στην εμπειρία του τις τελευταίες 100 ημέρες κατά τις οποίες έχει ριχτεί στην... μάχη του σταυρού και τρέχει σε κάθε γωνιά της χώρας. Σημείωσε ότι έχει επισκεφτεί περίπου σαράντα πόλεις της χώρας από τον Μάρτιο οπότε και αποδέχτηκε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

    Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στην μαζική παρουσία του κόσμου στις πρόσφατες ομιλίες του κ. Ανδρουλάκη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σημειώνοντας ότι ήταν επιτυχημένες.

    Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα... σχέδιά του για την επομένη των ευρωεκλογών λέγοντας ότι θα ασχοληθεί με την συγγραφή του νέου του βιβλίου.

    d30c65f4-1610-4958-9b0d-e36bc7b30f24.jpeg