Λόγια του Βαρδάρη

  • Η έξοδος των... συντρόφων με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ
    07/09/2022 14:00

    Η έξοδος των... συντρόφων με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

    «Συντροφικό» ποτό ήπιαν το βράδυ της Τρίτης στελέχη του ΠΑΣΟΚ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης με τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο στην περιοχή της Τούμπας.

    Ο κ. Σπυρόπουλος ήρθε στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε σε συναντήσεις και συσκέψεις ενόψει της περιοδείας του Νίκου Ανδρουλάκη στην πόλη στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ. Λόγω του ατυχήματος που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ θα έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, περιορισμένο πρόγραμμα δράσεων στην Θεσσαλονίκη, ενώ όπως επισημάνθηκε σε διευρυμένη σύσκεψη στελεχών από την Κεντρική Μακεδονία στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας θα ξεκινήσουν άμεσα εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη κινητοποίηση για την ομιλία του προέδρου του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

    Μετά τη σύσκεψη όσοι έμειναν στο χώρο ήπιαν ένα ποτό με τον κ. Σπυρόπουλο σε κοντινό μπαράκι. Μεταξύ άλλων μάθαμε πως συζητήθηκαν και οι επόμενες εθνικές εκλογές όπως επίσης και πρόσωπα που μπορούν να στελεχώσουν τα «πράσινα» ψηφοδέλτια σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.