Λόγια του Βαρδάρη

  • Η Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή κατά Βελόπουλου και ζητά 300.000 ευρώ αποζημίωση (βίντεο)
    21/10/2024 12:05

    Η Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή κατά Βελόπουλου και ζητά 300.000 ευρώ αποζημίωση (βίντεο)

    Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Στην αγωγή, την πρώτη και την τελευταία σελίδα της οποίας ανήρτησε στο Χ ο δικηγόρος της κ. Λατινοπούλου, Φαήλος Κρανιδιώτης, ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη. Παράλληλα η κυρία Λατινοπούλου ζητά ο κ. Βελόπουλος να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στους λογαριασμούς του στα social media και σε καθημερινή εφημερίδα η τελεσίδικη απόφαση.

    Δείτε την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη για την αγωγή της κυρίας Λατινοπούλου

    Η Λατινοπούλου μηνύει Βελόπουλο για τον πόλεμο «λάσπης» σε βάρος της – Βίντεο

    Υπενθυμίζουμε ότι περίπου ένα μήνα νωρίτερα, με βίντεο-ανάρτηση στο «Χ», η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιτέθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο για την υπόθεση «λασπολόγησής» της από τον ίδιο σχετικά με σχέσεις που δήθεν διατηρεί με μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας.

    Μάλιστα, η κα Λατινοπούλου ανέφερε ότι η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της Δικαιοσύνης και ο δικηγόρος της, Φαήλος Κρανιδιώτης, θα κατέθεται μηνύσεις σε όποιον αναπαράγει τέτοιου είδους συκοφαντίες σε βάρος της.

    Η ανάρτησή της στο X

    Το ψέμα, η λάσπη και η χυδαία συκοφαντική δυσφήμιση περί δήθεν σχέσης μου με ολιγάρχη της ενέργειας που ξεκίνησε και αναπαράγει ο κ. Βελόπουλος και τα παπαγαλάκια του δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες. Το λόγο πλέον έχει η μόνη αρμόδια. Η ελληνική δικαιοσύνη. Ελπιζω μόνο να μην προσπαθήσει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.