Λόγια του Βαρδάρη

  • Η μεγάλη «πράσινη» συνάντηση του Θανάση Γλαβίνα λίγο πριν τις εκλογές στο «Πέτρινο» της Πυλαίας
    13/05/2023 20:35

    Η μεγάλη «πράσινη» συνάντηση του Θανάση Γλαβίνα λίγο πριν τις εκλογές στο «Πέτρινο» της Πυλαίας

    Την… μεγάλη του συνάντηση με τους πολίτες της Β’ Περιφέρειας, όπως έγραφε και ο ίδιος στην πρόσκλησή του πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Β’ Θεσσαλονίκης, Θανάσης Γλαβίνας στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας.

    Ο κ. Γλαβίνας επανέλαβε την στόχευση του κόμματος για ισχυρό διψήφιο ποσοστό, λέγοντας πως θα είναι ο νικητής των εκλογών και ο πρωταγωνιστής της επόμενης ημέρας.

    gkla3.jpg


    «Το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι χρήσιμο κόμμα στην κοινωνία. Δεν ενδιαφέρεται για τη νομή της εξουσίας, της καρέκλας. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι βολικός εταίρος. Όσα λέμε προεκλογικά θα τα κάνουμε πράξη» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

    gkla2.jpg


    Αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών τόνισε: «Αυτοί που προσέβαλαν το κράτους Δικαίου θα το πληρώσουν».


    gkla.jpg


    Ο πρώην διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος υπεραμύνθηκε των πολιτικών που εφάρμοσε διαχρονικά το κόμμα του σημειώνοντας «Το ΠΑΣΟΚ θέσπισε τις πιο ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα».

    Και συνέχισε: «Θα είμαστε η πρώτη πολιτική δύναμη που προεκλογικά θα πει λιγότερα αλλά μετεκλογικά θα κάνει τα περισσότερα, θα δουλέψει πολύ».

    Ο κ. Γλαβίνας αναφέρθηκε στην ακρίβεια, τα συμφέροντα, τα προβλήματα που προκαλεί η ενεργειακή κρίση, το Ταμείο Ανάκαμψης και σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα με ρεαλιστικό πρόγραμμα.

    «Δεν λέμε ότι θα κάνουμε επανάσταση. Οι αυταπάτες τελείωσαν. Ξέρουμε τα λάθη του ΠΑΣΟΚ, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να λερώσει το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι πάλεψαν για το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς καμία προσωπική επιδίωξη» είπε ο κ. Γλαβίνας.

    «Θέλουμε στις εκλογές να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας. Οι πολίτες να απαντήσουν σε εκείνους που θεωρούν ότι τα πάντα είναι προδιαγεγραμμένα» σχολίασε και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια του και την υποψηφιότητά του.

    Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν η δημοτική σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη και υποψήφια δήμαρχος το 2019, Έλενα Ρουσάκη, η υπ. βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Πέννυ Δαλαμπούρα, ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Τζιόλας, ο αναπληρωτής γραμματέας ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Πιτσιόρας, ο αντιδήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.