Λόγια του Βαρδάρη

  • Η νέα υποψηφιότητα Αναγνωστόπουλου στο δήμο Χαλκηδόνας
    23/02/2022 20:29

    Η νέα υποψηφιότητα Αναγνωστόπουλου στο δήμο Χαλκηδόνας

    Ξεκινούν δειλά δειλά οι... προεκλογικοί καφέδες με φόντο τις δημοτικές κάλπες που θα "στηθούν" τον Οκτώβριο 2023. 

    Σήμερα το απόγευμα, ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Σταύρος Αναγνωστόπουλος άφησε το γραφείο του στα Κουφάλια και κατηφόρισε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με δημοσιογράφους. 

    Ο κ. Αναγνωστόπουλος έκανε έναν απολογισμό της μέχρι σήμερα θητείας του, αναφέρθηκε σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και στις λύσεις που στοχεύει η διοίκησή του και δήλωσε ότι μαζί με την ομάδα του θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της περιοχής το 2023. 

    Αν και ο ίδιος, επέλεξε να μην προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με κάποια από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί του) και να διοικήσει με τους 12 εκλεγμένους αρχικά (και πλέον 11 καθώς ο ένας σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη) σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν έχουν... κόμματα και χρώματα και ότι το δημοτικό συμβούλιο εργάζεται προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των ζητημάτων, αναφέροντας μάλιστα ως παράδειγμα το τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε πέρσι το οποίο ήταν πρόταση όχι της διοίκησης αλλά της... αντιπολίτευσης. 

    Κληθείς δε, να σχολιάσει πληροφορίες που θέλουν να είναι κοντά του στελέχη παρατάξεων της αντιπολίτευσης, απλώς... χαμογέλασε.