Λόγια του Βαρδάρη

  • Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους... "ποταμίσιους"
    27/08/2023 13:09

    Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους... "ποταμίσιους"

    Όσα φέρνει η ώρα...

    Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία προσπαθεί να βρει βηματισμό, παρά τα ομολογουμένως αργά αντανακλαστικά που έδειξαν τα αρμόδια κομματικά όργανα αναφορικά με τις στηρίξεις. 

    Σταδιακά, το κόμμα κεντρικά και οι κομματικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα ανακοινώνουν τις στηρίξεις τους σε δήμους και Περιφέρειες. 

    Ενδιαφέρον παρουσιάζουν δυο δήμοι της Θεσσαλονίκης στους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να δώσει την στήριξή του σε δυο... "ποταμίσους". 

    Ο πρώτος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας. Ο επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη για Όλους" στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με το "Ποτάμι" ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

    Ο δεύτερος είναι ο Νίκος Νυφούδης στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη. Η στήριξη στην υποψηφιότητα Νυφούδη ανακοινώθηκε σήμερα Κυριακή από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Β' Θεσσαλονίκης. Ο κ. Νυφούδης έχει διατελέσει βουλευτής με το "Ποτάμι" στη Β' Θεσσαλονίκης ενώ έφτασε πολύ κοντά στην διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική.