Λόγια του Βαρδάρη

  • Η συνάντηση Ορφανού- Γάκη
    14/02/2023 16:13

    Η συνάντηση Ορφανού- Γάκη

    Στο ίδιο τραπέζι στο "Β" του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης, δίπλα από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης εντόπισε η στήλη τον Γιώργο ορφανό και τον Βασίλη Γάκη να συζητούν για ώρα. 

    Η συνάντηση δε, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά το χρόνο που πραγματοποιήθηκε, δεδομένου ότι χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ανεξάρτητος σύμβουλος, Δρόσος Τσαβλής. 

    Στο... μενού της συνάντησης βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις (ανακοινώσεις Τσαβλή και Τζακόπουλου που αφορούν την κεντροδεξιά πολυκατοικία), η διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα και ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της πόλης. 

    Μαθαίνουμε ότι συμφώνησαν να συνεργαστούν σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου για την ανάδειξη των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης και να έχουν... γενικώς ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. 


    Σημειώνεται πως ο κ. Ορφανός έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Οκτωβρίου, ενώ ο Βασίλης Γάκης φλερτάρει κι εκείνος με μια πιθανή υποψηφιότητα.