Λόγια του Βαρδάρη

  • Η βόλτα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Θεσσαλονίκη
    06/06/2024 14:28

    Η βόλτα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Θεσσαλονίκη

    Σύντομη βόλτα στα μαγαζιά και στις καφετέριες της Λεωφόρου Νίκης πραγματοποίησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Η κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία επέλεξε ως τελευταία σταθμό της περιοδείας της πριν τις ευρωεκλογές την πόλη, συνομίλησε με Θεσσαλονικείς και τουρίστες, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους κάλεσε να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή των ευρωεκλογών.

    Αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην ΕΣΗΕΜ-Θ σήμερα το μεσημέρι και παρά την υψηλή θερμοκρασία, η κ. Κωνσταντοπούλου συνομίλησε με πολίτες που απολάμβαναν τον καφέ τους στο πεζοδρόμιο της Νίκης και με περαστικούς. Σε πολλές περιπτώσεις πολίτες τη φώναζαν από μόνοι τους να της μιλήσουν, ενώ κάποιοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

    Σε άλλη περίπτωση, μια παρέα νέων, μαθητών της Γ' Λυκείου την αναγνώρισε και συνομίλησαν για ελάχιστα λεπτά. Η κυρία Κωνσταντοπούλου ρωτήσω για την κατεύθυνση που έχουν λάβει και πω τα πήγαν στα μαθήματα που έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής. Αφού ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία, τα κάλεσε να ψηφίσουν την Κυριακή.