Λόγια του Βαρδάρη

  • Κ. Μητσοτάκης: Υποδεέστερο σε οργάνωση το Final Four των Γερμανών σε σχέση με το χτεσινό τελικό που διοργανώσαμε εμείς
    30/05/2024 12:23

    Κ. Μητσοτάκης: Υποδεέστερο σε οργάνωση το Final Four των Γερμανών σε σχέση με το χτεσινό τελικό που διοργανώσαμε εμείς

    Την άποψη ότι η διοργάνωση των Γερμανών του final four ήταν υποδεέστερη από τον χθεσινό τελικό του European Conference League στην Αθήνα, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το πρωί, παραχωρώντας συνέτνευξη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

    Ο πρωθυπουργός είπε πως το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδος φάνηκε χτες ενώ πρόσθεσε πως ήταν βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το τρόπαιο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελ Κααμπί.

    «Εγώ είχα κάνει την πρόβλεψή μου. Πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε το ματς. Όταν έχεις έναν σκόρερ σαν τον Ελ Κααμπί τον κρατάς στο παιχνίδι γιατί μια φάση θα κάνει. Είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα νέων που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Θέλω επίσης να ξεχωρίσω το Ρέτσο, αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον», δήλωσε.

    «Είμαστε και γουρλήδες. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω τη μεγάλη μου χαρά για τρεις λόγους. Ο πρώτος λόγος ως Ολυμπιακός. Ο δεύτερος ως Έλληνες που αυτή η ομάδα έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης 20 χρόνια μετά το 2004. Και τρίτον ως πρωθυπουργός γιατί διοργανώσαμε έναν τελικό χωρίς κανένα παρατράγουδο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συνέντευξης.