Λόγια του Βαρδάρη

  • Και διαφημίσεις στο δρόμο προς τις κάλπες
    26/08/2024 13:38

    Και διαφημίσεις στο δρόμο προς τις κάλπες

    Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να μπουν στην μεγάλη μάχη της εκλογής προέδρου στις 6 Οκτωβρίου έχοντας ενισχυμένο το... οπλοστάσιό τους είναι οι επτά υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής. 

    Ο Σεπτέμβριος, που σε λίγες ημέρες μπαίνει αναμένεται να είναι μήνας εξελίξεων ενόψει της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης προέδρου.

    Οι υποψήφιοι αρχηγοί θα κληθούν να καταθέσουν τις υπογραφές στήριξης που έχουν συγκεντρώσει, ώστε να λάβουν και τυπικά το "πράσινο" φως από την ΕΔΕΚΑΠ και να είναι και επισήμως υποψήφιοι αρχηγοί, ενώ όπως όλα δείχνουν εντός Σεπτεμβρίου θα γίνει και το ντιμπέιτ που περιλαμβάνεται στον οδικό χάρτη που παρουσίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. 

    Από την προεκλογική αυτή εκστρατεία, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι διαφημίσεις του διαδικτύου. Ήδη έχουν ξεκινήσει να "παίζουν" διαφημιστικά μηνύματα και μπανεράκια των υποψηφίων προέδρων, ενώ  η επικοινωνιακή καταιγίδα αναμένεται να "χτυπήσει" από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.