Λόγια του Βαρδάρη

  • Κασσελάκης σε Νοτοπούλου μέσω... κύκλων: "Να πας στη Δικαιοσύνη για το bullying"
    17/09/2024 18:01

    Κασσελάκης σε Νοτοπούλου μέσω... κύκλων: "Να πας στη Δικαιοσύνη για το bullying"

    Απάντηση στις καταγγελίες της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Α΄ Θεσσαλονίκης ότι δέχτηκε bullying από τον Στέφανο Κασσελάκης δίνει μέσω συνεργατών του ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη σχολίαζαν: «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό» έλεγαν χαρακτηριστικά.

    Η Κατερίνα Νοτοπούλου χθες σε τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε ότι δέχτηκε bullying από τον έκπτωτο αρχηγό του κόμματός της. Σε άλλη συνέντευξή της δήλωσε πως εάν συναινέσει ο κ. Κασσελάκης θα δώσει τα μηνύματα στην δημοσιότητα. «Ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Ο κ. Κασσελάκης μονίμως στοχοποιεί πρόσωπα. Οι εξουσιαστικές και επιθετικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε κανένα κόμμα, προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί, όπως και πολλά στελέχη το ίδιο. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην πολιτική γραμματεία και στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε η κ. Νοτοπούλου.