Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση αυτοκινήτου και μηχανής στο κέντρο της πόλης - Οδηγός εγκατέλειψε τον τραυματία
Διερχόμενος οδηγός βοήθησε τον τραυματία που ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο
Ο ένας εκ των δύο τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση - Η αστυνομία ερευνά όλη τη γύρω περιοχή με ισχυρή δύναμη προκειμένου να εντοπίσει το δράστη ή τους δράστες
- Newsroom
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει οδηγό αυτοκινήτου στην Κέρκυρα, ο οποίος κατά την διάρκεια αυτοσχέδιου αγώνα στην ευθεία μπροστά από την περιοχή λιβάδι Ρόπα, έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα.
Οι δύο αναβάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Ο ένας εκ των δύο τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το πόδι του.
Ο οδηγός του ΙΧ εξαφανίστηκε από το σημείο χωρίς καν να προσφέρει βοήθεια στα θύματά του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του καταυλισμού στο λιβάδι Ρόπα, ακόμα και ανήλικοι, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα στη μέση του κεντρικού δρόμου.
Η αστυνομία ερευνά όλη τη γύρω περιοχή με ισχυρή δύναμη προκειμένου να εντοπίσει το δράστη ή τους δράστες.
Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ σε ένα δρόμο μάλιστα ο οποίος είναι επικίνδυνος και κακά φωτισμένος. Ασθενοφόρο έσπευσε και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Κέρκυρας.
Πηγή: ΕΡΤ
Διερχόμενος οδηγός βοήθησε τον τραυματία που ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο
Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Παρασύρθηκε τόσο μακριά με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άλλη πλευρά του δρόμου, χτυπώντας πάνω στα αυτοκίνητα
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικόν της Αθήνας - Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό τού οδηγού του ΙΧ
Παρασύρθηκε τόσο μακριά με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άλλη πλευρά του δρόμου, χτυπώντας πάνω στα αυτοκίνητα