Λόγια του Βαρδάρη

  • Κι άλλος διαψεύδει ότι υπέγραψε για Δούκα και στηρίζει Κατρίνη!
    24/09/2024 13:26

    Κι άλλος διαψεύδει ότι υπέγραψε για Δούκα και στηρίζει Κατρίνη!

    Μάλλον στο επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα θα πρέπει να επικοινωνούν καλύτερα οι επιτελείς στην Αθήνα με εκείνους της Θεσσαλονίκης. 

    Μετά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης  και Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος, Άγγελο Δερετζή που χθες προχώρησε σε διάψευση με δελτίο τύπου ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Δούκα και πως υπέγραψε το κείμενο στήριξης των 160 "πράσινων" στελεχών που δόθηκε στη δημοσιότητα κι άλλος υπογράφοντας διαψεύδει ότι υπέγραψε. 

    Ο λόγος για το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Αμπελοκήπων Μενεμένης, Άγγελο Τερζόπουλο ο οποίος μέσω social media διεύψευσε ότι υπέγραψε το εν λόγω κείμενο, συμπληρώνοντας πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κατρίνη για την ηγεσία του κόμματος. 

    Έγραψε στο facebook: "Αν και δόθηκε σε δελτίο τύπου ψευδώς το όνομα μου ,δηλώνω δημόσια ότι στηρίζω και υπέγραψα για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κατρινη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ". 

    Και έπεται συνέχεια, όπως μαθαίνουμε...