Λόγια του Βαρδάρη

  • Κινητικότητα και... μεταγραφές
    05/09/2024 14:03

    Κινητικότητα και... μεταγραφές

    Το μόνο σίγουρο είναι πως το διάστημα που απομένει μέχρι να "στηθούν" οι εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στις 6 Οκτωβρίου δεν θα πλήξουμε! 

    Κι αυτό γιατί εκτός από την κινητικότητα των επτά υποψήφιων προέδρων, καταγράφεται κι έντονη κινητικότητα στο... παρασκήνιο. Μαθαίνουμε, πως οι ζυμώσεις και οι συναντήσεις των υποψηφίων αρχηγών της Χαριλάου Τρικούπη με "πράσινους" κομματικούς παράγοντες είναι πολλές και καθημερινές. Όπως επίσης και οι... μεταγραφές. 

    Η στήλη πληροφορείται πως "πράσινο" στέλεχος της Βόρειας Ελλάδας που είχε εκφράσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο (μάλιστα συμμετείχε σε εκδηλώσεις του) και δεν έκρυβε την προτίμησή του πρόσφατα άλλαξε στρατόπεδο!

    Οι κακές γλώσσες λένε ότι δυσαρεστήθηκε με άλλες στηρίξεις που εξασφάλισε ο υποψήφιος πρόεδρος που προέρχονται από την ίδια εκλογική περιφέρεια με τη δική του. Συμπληρώνουν μάλιστα ότι είναι τόσο έντονη η δυσαρέσκεια που διέγραψε από τα social media του όλες τις αναρτήσεις υπέρ του συγκεκριμένου υποψηφίου και έβαλε πλώρη για άλλα λιμάνια. 

    Προσεχώς αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Μακεδονία της Κυριακής" για τις στηρίξεις που λαμβάνουν οι επτά υποψήφιοι αρχηγοί αλλά και τα... τσουγκρίσματα.