Κρεοπωλείο Μουστάκας: Εκλεκτά ελληνικά κρέατα και λαχταριστές κρεατοδημιουργίες
07/12/2023 14:50
07/12/2023 14:50
Το κρέας είναι πρώτη ύλη αγαπημένη, που συχνά απολαμβάνουμε στο τραπέζι μας το οικογενειακό και φυσικά πρωταγωνιστεί και στα γιορτινά μας τραπέζια. Το να είναι λοιπόν άριστης ποιότητας είναι το λιγότερο που θέλουμε και αναζητούμε. Στα κρεοπωλεία «Μουστάκας» δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ. Ό,τι και αν χρειάζεστε θα το βρείτε και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Ελληνικά κρέατα από περιοχές και παραγωγούς που φημίζονται για τα προϊόντα τους θα βρείτε καθημερινά στις βιτρίνες των κρεοπωλείων «Μουστάκας» και στα δύο καταστήματα, στη Χαριλάου και στο Πλαγιάρι. Το έμπειρο προσωπικό τους σας περιμένει με χαμόγελο για να ικανοποιήσει και την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική σας προτίμηση.
Από το 2014 τα κρεοπωλεία «Μουστάκας» φροντίζουν τους πελάτες τους, παρέχοντάς τους ό,τι πιο εκλεκτό σε κρέας. Τότε ήταν που άνοιξε το κατάστημα της Χαριλάου ο Νίκος Μουστάκας. Πολύ νέος τότε, μόλις 24 χρόνων, αλλά έμπειρος λόγω της χρόνιας ενασχόλησης του πατέρα του με το αντικείμενο, ξεκίνησε με πολύ μεράκι μία πορεία που φαινόταν ήδη ότι θα είναι πετυχημένη.
Με απεριόριστο σεβασμό στον πελάτη και προσεγμένη έρευνα για κρέατα ανώτερης ποιότητας, ήταν αδύνατο να μην πετύχει το εγχείρημα του Νίκου.
Τα πράγματα μάλιστα πήγαν τόσο καλά, που λίγα χρόνια μετά, το 2018, άνοιξε κατάστημα και στο Πλαγιάρι.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και στα δύο κρεοπωλεία, στα οποία μπορεί κανείς να βρει μία μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά, κρεατοσκευάσματα, αλλά και προϊόντα που συνοδεύουν ιδανικά το κρέας.
Η βασική φιλοσοφία των κρεοπωλείων «Μουστάκας» είναι να παραμένουν σταθεροί στην άριστη ποιότητα των προϊόντων τους και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σχεδόν όλα τα κρέατα που θα βρει κανείς στα ψυγεία των σύγχρονων κρεοπωλείων «Μουστάκας» είναι ελληνικά και διαλεγμένα προσεχτικά. Κρέατα από τον ορεινό όγκο Σοχού, χοιρινά Κατερίνης και κοτόπουλα βιολογικά και ελευθέρας βοσκής είναι μερικά από τα… καμάρια του Νίκου, που ξέρει να διαλέγει ό,τι καλύτερο βγάζει ο κάθε τόπος.
Φυσικά, από ένα τόσο ενημερωμένο κρεοπωλείο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι premium κοπές, που είναι και οι μόνες με… καταγωγή από το εξωτερικό. Για τα πιο ιδιαίτερά σας μαγειρέματα λοιπόν, μη διστάσετε να ρωτήσετε το έμπειρο προσωπικό των κρεοπωλείων «Μουστάκας» για τις προτάσεις τους και πώς να τις μαγειρέψετε ιδανικά.
Κι αν νομίζατε ότι οι ξεχωριστές προτάσεις σταματούν εδώ κάνετε λάθος, καθώς στα κρεοπωλεία «Μουστάκας» θα βρείτε και μπριζόλες αργής ωρίμανσης, όσοι επιθυμείτε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Μεγάλη όμως ποικιλία θα συναντήσετε και στα παρασκευάσματα κρεάτων, που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα επιλογών, από τα πιο απλά μέχρι πιο ιδιαίτερα που θα εντυπωσιάσουν όσους τα απολαύσουν.
Όλα φτιαγμένα από την ομάδα των κρεοπωλείων, είναι ιδανικά για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Πρώτα απ’ όλα, έμφαση δίνεται στη διευκόλυνση της νοικοκυράς για το καθημερινό της φαγητό.
Οι ready to cook επιλογές είναι πολλές, δημιουργικές και πραγματικά γρήγορες στο ψήσιμό τους, μια και ο χρόνος μαγειρέματός τους δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά.
Μερικές από αυτές είναι τα κρουασανάκια κοτόπουλο (τορτίγια με κιμά κοτόπουλο και σως λεμονιού με μαύρο σουσάμι), τα κεφτεδάκια με σάλτσα, η τάρτα με κοτόπουλο, μπέικον και μοτσαρέλα, αλλά και οι χειροποίητες κοτομπουκιές και σνίτσελ που φτιάχνονται καθημερινά για να είναι ολόφρεσκα.
Ρολά, τηγανιές, λουκάνικα και άλλες δημιουργίες υπάρχουν σε αφθονία καθημερινά στις βιτρίνες των κρεοπωλείων «Μουστάκας».
Αλλά αυτά που σίγουρα δεν γίνεται να παραλείψετε είναι τα σουτζουκάκια τους, που έχουν μάλιστα βραβευθεί, αλλά και το περίφημο μπιφτέκι προβατίνας που είναι από τα must του «Μουστάκα».
Η έρευνα του Νίκου όμως δεν σταματάει μόνο στο κρέας, καθώς στα κρεοπωλεία του θα βρείτε και υπέροχα προϊόντα deli για να κάνετε το ιδανικό ταίριασμα στα μαγειρέματά σας. Μία μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, αλοιφές, chutneys, λάδια τρούφας, ζυμαρικά και ριζότα, όλα μικρών παραγωγών, έρχονται να δώσουν λύσεις σε ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας. Κι αν είστε από τους γνώστες που αγαπούν το κατσικίσιο τυρί Ιερισσού του Σταθώρη, θα το βρείτε στα κρεοπωλεία «Μουστάκας».
Ρωτήσαμε τον Νίκο Μουστάκα τι θα μας πρότεινε για το εορταστικό τραπέζι και ιδού τρεις προτάσεις για να εντυπωσιάσετε…
Ωράρια λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 έως 21:00, Σάββατο 8:00 έως 18:00 και Κυριακή (μόνο στο Πλαγιάρι) 8:00 έως 14:00.
Διευθύνσεις καταστημάτων:
Παπαναστασίου 97, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 917515
Μιαούλη 45, Πλαγιάρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23920 61458
Το κρέας είναι πρώτη ύλη αγαπημένη, που συχνά απολαμβάνουμε στο τραπέζι μας το οικογενειακό και φυσικά πρωταγωνιστεί και στα γιορτινά μας τραπέζια. Το να είναι λοιπόν άριστης ποιότητας είναι το λιγότερο που θέλουμε και αναζητούμε. Στα κρεοπωλεία «Μουστάκας» δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ. Ό,τι και αν χρειάζεστε θα το βρείτε και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Ελληνικά κρέατα από περιοχές και παραγωγούς που φημίζονται για τα προϊόντα τους θα βρείτε καθημερινά στις βιτρίνες των κρεοπωλείων «Μουστάκας» και στα δύο καταστήματα, στη Χαριλάου και στο Πλαγιάρι. Το έμπειρο προσωπικό τους σας περιμένει με χαμόγελο για να ικανοποιήσει και την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική σας προτίμηση.
Από το 2014 τα κρεοπωλεία «Μουστάκας» φροντίζουν τους πελάτες τους, παρέχοντάς τους ό,τι πιο εκλεκτό σε κρέας. Τότε ήταν που άνοιξε το κατάστημα της Χαριλάου ο Νίκος Μουστάκας. Πολύ νέος τότε, μόλις 24 χρόνων, αλλά έμπειρος λόγω της χρόνιας ενασχόλησης του πατέρα του με το αντικείμενο, ξεκίνησε με πολύ μεράκι μία πορεία που φαινόταν ήδη ότι θα είναι πετυχημένη.
Με απεριόριστο σεβασμό στον πελάτη και προσεγμένη έρευνα για κρέατα ανώτερης ποιότητας, ήταν αδύνατο να μην πετύχει το εγχείρημα του Νίκου.
Τα πράγματα μάλιστα πήγαν τόσο καλά, που λίγα χρόνια μετά, το 2018, άνοιξε κατάστημα και στο Πλαγιάρι.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και στα δύο κρεοπωλεία, στα οποία μπορεί κανείς να βρει μία μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά, κρεατοσκευάσματα, αλλά και προϊόντα που συνοδεύουν ιδανικά το κρέας.
Η βασική φιλοσοφία των κρεοπωλείων «Μουστάκας» είναι να παραμένουν σταθεροί στην άριστη ποιότητα των προϊόντων τους και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σχεδόν όλα τα κρέατα που θα βρει κανείς στα ψυγεία των σύγχρονων κρεοπωλείων «Μουστάκας» είναι ελληνικά και διαλεγμένα προσεχτικά. Κρέατα από τον ορεινό όγκο Σοχού, χοιρινά Κατερίνης και κοτόπουλα βιολογικά και ελευθέρας βοσκής είναι μερικά από τα… καμάρια του Νίκου, που ξέρει να διαλέγει ό,τι καλύτερο βγάζει ο κάθε τόπος.
Φυσικά, από ένα τόσο ενημερωμένο κρεοπωλείο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι premium κοπές, που είναι και οι μόνες με… καταγωγή από το εξωτερικό. Για τα πιο ιδιαίτερά σας μαγειρέματα λοιπόν, μη διστάσετε να ρωτήσετε το έμπειρο προσωπικό των κρεοπωλείων «Μουστάκας» για τις προτάσεις τους και πώς να τις μαγειρέψετε ιδανικά.
Κι αν νομίζατε ότι οι ξεχωριστές προτάσεις σταματούν εδώ κάνετε λάθος, καθώς στα κρεοπωλεία «Μουστάκας» θα βρείτε και μπριζόλες αργής ωρίμανσης, όσοι επιθυμείτε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Μεγάλη όμως ποικιλία θα συναντήσετε και στα παρασκευάσματα κρεάτων, που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα επιλογών, από τα πιο απλά μέχρι πιο ιδιαίτερα που θα εντυπωσιάσουν όσους τα απολαύσουν.
Όλα φτιαγμένα από την ομάδα των κρεοπωλείων, είναι ιδανικά για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Πρώτα απ’ όλα, έμφαση δίνεται στη διευκόλυνση της νοικοκυράς για το καθημερινό της φαγητό.
Οι ready to cook επιλογές είναι πολλές, δημιουργικές και πραγματικά γρήγορες στο ψήσιμό τους, μια και ο χρόνος μαγειρέματός τους δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά.
Μερικές από αυτές είναι τα κρουασανάκια κοτόπουλο (τορτίγια με κιμά κοτόπουλο και σως λεμονιού με μαύρο σουσάμι), τα κεφτεδάκια με σάλτσα, η τάρτα με κοτόπουλο, μπέικον και μοτσαρέλα, αλλά και οι χειροποίητες κοτομπουκιές και σνίτσελ που φτιάχνονται καθημερινά για να είναι ολόφρεσκα.
Ρολά, τηγανιές, λουκάνικα και άλλες δημιουργίες υπάρχουν σε αφθονία καθημερινά στις βιτρίνες των κρεοπωλείων «Μουστάκας».
Αλλά αυτά που σίγουρα δεν γίνεται να παραλείψετε είναι τα σουτζουκάκια τους, που έχουν μάλιστα βραβευθεί, αλλά και το περίφημο μπιφτέκι προβατίνας που είναι από τα must του «Μουστάκα».
Η έρευνα του Νίκου όμως δεν σταματάει μόνο στο κρέας, καθώς στα κρεοπωλεία του θα βρείτε και υπέροχα προϊόντα deli για να κάνετε το ιδανικό ταίριασμα στα μαγειρέματά σας. Μία μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, αλοιφές, chutneys, λάδια τρούφας, ζυμαρικά και ριζότα, όλα μικρών παραγωγών, έρχονται να δώσουν λύσεις σε ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας. Κι αν είστε από τους γνώστες που αγαπούν το κατσικίσιο τυρί Ιερισσού του Σταθώρη, θα το βρείτε στα κρεοπωλεία «Μουστάκας».
Ρωτήσαμε τον Νίκο Μουστάκα τι θα μας πρότεινε για το εορταστικό τραπέζι και ιδού τρεις προτάσεις για να εντυπωσιάσετε…
Ωράρια λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 έως 21:00, Σάββατο 8:00 έως 18:00 και Κυριακή (μόνο στο Πλαγιάρι) 8:00 έως 14:00.
Διευθύνσεις καταστημάτων:
Παπαναστασίου 97, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 917515
Μιαούλη 45, Πλαγιάρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23920 61458
ΣΧΟΛΙΑ