Κρεοπωλείο Βαρδόπουλος: Εκλεκτά κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες και χειροποίητα κρεατοσκευάσματα
22/04/2024 15:10
22/04/2024 15:10
Οι απανταχού καλοφαγάδες ψάχνουν τα καλύτερα για το τραπέζι τους και ένα καλό κρεοπωλείο μπορεί να γίνει ο παράδεισός τους. Η καλή πρώτη ύλη άλλωστε είναι βασική προϋπόθεση για ένα καλό σπιτικό γεύμα. Κι αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, τα χειροποίητα παρασκευάσματα από έναν κρεοπώλη που εμπιστεύεστε είναι η λύση στα καθημερινά σας μαγειρέματα.
Τώρα μάλιστα, που το Πάσχα πλησιάζει, και στο γιορτινό τραπέζι το κρέας πρωταγωνιστεί, ένα από τα πιο αγαπημένα κρεοπωλεία στον Εύοσμο, το κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος», ετοιμάζει για εσάς εξαιρετικές προτάσεις, πέρα από τα καθημερινά αγαπημένα που βρίσκετε σε αυτό όλο τον χρόνο.
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει από το 2016 με τους πελάτες τους, η Δέσποινα και η Αλεξάνδρα Βαρδοπούλου, έχει κάνει το κρεοπωλείο τους must προορισμό για όσους αγαπούν το καλό κρέας, τα χειροποίητα κρεατοπαρασκευάσματα, αλλά και διαλεχτά προϊόντα delicatessen.
Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε όσοι δεν το έχετε κάνει με μία επίσκεψη στο 18 της Γρ. Λαμπράκη, στον Εύοσμο.
Αρχικός στόχος της Δέσποινας και της Αλεξάνδρας όταν ξεκίνησαν να λειτουργούν το κρεοπωλείο ήταν η επιλογή των καλύτερων νωπών κρεάτων και η ικανοποιητική ποικιλία. Έτσι έδωσαν μεγάλη σημασία στο να εντοπίσουν καλούς παραγωγούς και ποιοτικές φάρμες που θα τους προμήθευαν με τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Στην πορεία ήρθαν τα παρασκευάσματα κρεάτων, με το σκεπτικό πώς θα έδιναν νόστιμες, γρήγορες και ποιοτικές λύσεις στο καθημερινό μαγείρεμα. Κι εκεί έβαλαν όλη τους τη δημιουργικότητα, προκειμένου να προσφέρουν μία πολύ μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων για το καθημερινό τραπέζι και όχι μόνο.
Σεβόμενες τις ανάγκες όλων των πελατών τους, η Δέσποινα και η Αλεξάνδρα, αποφάσισαν πώς θέλουν να καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων στο κομμάτι του νωπού κρέατος. Ως εκ τούτου στο κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά.
Από μοσχάρι έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ελληνικό ή Γαλλίας, ανάλογα την προτίμηση. Δεν λείπουν όμως και επιλογές σε βιολογικό βοδινό, όπως αυτό της Αναρράχης Κοζάνης, αλλά και βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη Σερρών.
Κατά τα άλλα οι επιλογές που έχετε είναι κυρίως ελληνικές, αλλά και πάλι επιλεγμένες για την άριστη ποιότητά τους. Θα βρείτε για παράδειγμα μαύρο χοίρο από αυτόχθονη φυλή της Μακεδονίας, αλλά και κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής Ιωαννίνων, Κρήτης και Μακεδονίας.
Τα αμνοερίφια προέρχονται και αυτά από επιλεγμένες φάρμες, ελληνικές, από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Κατόπιν παραγγελίας, θα βρείτε και ιδιαίτερες κοπές όπως rib eye, t bone και tomahawk.
Όσο όμως φημίζονται για τα νωπά τους κρεατικά, άλλο τόσο αυτό συμβαίνει και για τα παρασκευάσματα κρεατικών, στο κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος».
Η ομάδα του αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών του κι έτσι ανάλογα με την εποχή δημιουργείται μία τεράστια ποικιλία που καλύπτει πραγματικά όλα τα γούστα. Το χειμώνα οι επιλογές για φουρνιστά σκευάσματα είναι περισσότερες, ενώ τώρα που ανοίγει ο καιρός εκείνες για ψήσιμο στη σχάρα.
Μερικά από αυτά που βρίσκετε καθημερινά στο κρεοπωλείο είναι οι τηγανιές χοιρινές ή κοτόπουλου, μπιφτέκια, σουτζουκάκια, κεφτέδες, σεφταλιές, burgers, σνίτσελ, 4 με 5 διαφορετικά είδη λουκάνικων, κοτόπουλο με Philadelphia τυλιγμένο σε τορτίγια ή με κρέμα γάλακτος τυλιγμένο σε σφολιάτα.
Όλα τους είναι χειροποίητα και εμπνευσμένα από τις ίδιες τις ιδιοκτήτριες του κρεοπωλείου, οι οποίες δεν χάνουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σχετικά σεμινάρια καρυκευμάτων κι έτσι κάθε χρόνο να προσθέτουν και νέες δημιουργίες στις βιτρίνες τους.
Σε ό,τι αφορά το τμήμα delicatessen το κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος» είναι εξίσου ενημερωμένο και στα ράφια του θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις σε εκλεκτά τυριά, αλλαντικά από επιλεγμένες εταιρείες, φρέσκα ζυμαρικά, αρωματισμένα ελαιόλαδα, chutneys, καρυκεύματα και σάλτσες για BBQ, που θα ολοκληρώσουν ένα όμορφο γεύμα με την οικογένεια ή ένα εορταστικό τραπέζι.
Για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα, η Δέσποινα μας πρότεινε κατηγορίες προϊόντων που τηρούν τα γαστρονομικά έθιμα της εποχής και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα.
Πρώτα στη λίστα είναι το αρνάκι και το κατσικάκι γάλακτος. Είτε επιλέξετε να τα ψήσετε στο φούρνο, είτε στη σούβλα ή στα κάρβουνα, η ελληνική τους καταγωγή τα κάνει αξεπέραστης νοστιμιάς. Φυσικά, μαζί με τη συκωταριά τους, αν έχετε στα σχέδια σας την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
Έπειτα, έχουμε χειροποίητες επιλογές για ψησίματα στα κάρβουνα, που δίνουν και παίρνουν τις ημέρες του Πάσχα. Κεμπαπάκια, σουτζουκάκια, σεφταλιές και λουκάνικα είναι μερικές πολύ νόστιμες προτάσεις.
Τέλος, έχουμε πιο παραδοσιακές γεύσεις -χειροποίητες και αυτές- για μεζέ, όσο διαρκούν τα ψησίματα της Κυριακής ή και για το τραπέζι της Ανάστασης. Τζιγεροσαρμάδες, κοκορέτσι και γαρδούμπες για να… γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 18, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660070
Οι απανταχού καλοφαγάδες ψάχνουν τα καλύτερα για το τραπέζι τους και ένα καλό κρεοπωλείο μπορεί να γίνει ο παράδεισός τους. Η καλή πρώτη ύλη άλλωστε είναι βασική προϋπόθεση για ένα καλό σπιτικό γεύμα. Κι αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, τα χειροποίητα παρασκευάσματα από έναν κρεοπώλη που εμπιστεύεστε είναι η λύση στα καθημερινά σας μαγειρέματα.
Τώρα μάλιστα, που το Πάσχα πλησιάζει, και στο γιορτινό τραπέζι το κρέας πρωταγωνιστεί, ένα από τα πιο αγαπημένα κρεοπωλεία στον Εύοσμο, το κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος», ετοιμάζει για εσάς εξαιρετικές προτάσεις, πέρα από τα καθημερινά αγαπημένα που βρίσκετε σε αυτό όλο τον χρόνο.
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει από το 2016 με τους πελάτες τους, η Δέσποινα και η Αλεξάνδρα Βαρδοπούλου, έχει κάνει το κρεοπωλείο τους must προορισμό για όσους αγαπούν το καλό κρέας, τα χειροποίητα κρεατοπαρασκευάσματα, αλλά και διαλεχτά προϊόντα delicatessen.
Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε όσοι δεν το έχετε κάνει με μία επίσκεψη στο 18 της Γρ. Λαμπράκη, στον Εύοσμο.
Αρχικός στόχος της Δέσποινας και της Αλεξάνδρας όταν ξεκίνησαν να λειτουργούν το κρεοπωλείο ήταν η επιλογή των καλύτερων νωπών κρεάτων και η ικανοποιητική ποικιλία. Έτσι έδωσαν μεγάλη σημασία στο να εντοπίσουν καλούς παραγωγούς και ποιοτικές φάρμες που θα τους προμήθευαν με τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Στην πορεία ήρθαν τα παρασκευάσματα κρεάτων, με το σκεπτικό πώς θα έδιναν νόστιμες, γρήγορες και ποιοτικές λύσεις στο καθημερινό μαγείρεμα. Κι εκεί έβαλαν όλη τους τη δημιουργικότητα, προκειμένου να προσφέρουν μία πολύ μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων για το καθημερινό τραπέζι και όχι μόνο.
Σεβόμενες τις ανάγκες όλων των πελατών τους, η Δέσποινα και η Αλεξάνδρα, αποφάσισαν πώς θέλουν να καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων στο κομμάτι του νωπού κρέατος. Ως εκ τούτου στο κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά.
Από μοσχάρι έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ελληνικό ή Γαλλίας, ανάλογα την προτίμηση. Δεν λείπουν όμως και επιλογές σε βιολογικό βοδινό, όπως αυτό της Αναρράχης Κοζάνης, αλλά και βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη Σερρών.
Κατά τα άλλα οι επιλογές που έχετε είναι κυρίως ελληνικές, αλλά και πάλι επιλεγμένες για την άριστη ποιότητά τους. Θα βρείτε για παράδειγμα μαύρο χοίρο από αυτόχθονη φυλή της Μακεδονίας, αλλά και κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής Ιωαννίνων, Κρήτης και Μακεδονίας.
Τα αμνοερίφια προέρχονται και αυτά από επιλεγμένες φάρμες, ελληνικές, από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Κατόπιν παραγγελίας, θα βρείτε και ιδιαίτερες κοπές όπως rib eye, t bone και tomahawk.
Όσο όμως φημίζονται για τα νωπά τους κρεατικά, άλλο τόσο αυτό συμβαίνει και για τα παρασκευάσματα κρεατικών, στο κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος».
Η ομάδα του αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών του κι έτσι ανάλογα με την εποχή δημιουργείται μία τεράστια ποικιλία που καλύπτει πραγματικά όλα τα γούστα. Το χειμώνα οι επιλογές για φουρνιστά σκευάσματα είναι περισσότερες, ενώ τώρα που ανοίγει ο καιρός εκείνες για ψήσιμο στη σχάρα.
Μερικά από αυτά που βρίσκετε καθημερινά στο κρεοπωλείο είναι οι τηγανιές χοιρινές ή κοτόπουλου, μπιφτέκια, σουτζουκάκια, κεφτέδες, σεφταλιές, burgers, σνίτσελ, 4 με 5 διαφορετικά είδη λουκάνικων, κοτόπουλο με Philadelphia τυλιγμένο σε τορτίγια ή με κρέμα γάλακτος τυλιγμένο σε σφολιάτα.
Όλα τους είναι χειροποίητα και εμπνευσμένα από τις ίδιες τις ιδιοκτήτριες του κρεοπωλείου, οι οποίες δεν χάνουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σχετικά σεμινάρια καρυκευμάτων κι έτσι κάθε χρόνο να προσθέτουν και νέες δημιουργίες στις βιτρίνες τους.
Σε ό,τι αφορά το τμήμα delicatessen το κρεοπωλείο «Βαρδόπουλος» είναι εξίσου ενημερωμένο και στα ράφια του θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις σε εκλεκτά τυριά, αλλαντικά από επιλεγμένες εταιρείες, φρέσκα ζυμαρικά, αρωματισμένα ελαιόλαδα, chutneys, καρυκεύματα και σάλτσες για BBQ, που θα ολοκληρώσουν ένα όμορφο γεύμα με την οικογένεια ή ένα εορταστικό τραπέζι.
Για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα, η Δέσποινα μας πρότεινε κατηγορίες προϊόντων που τηρούν τα γαστρονομικά έθιμα της εποχής και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα.
Πρώτα στη λίστα είναι το αρνάκι και το κατσικάκι γάλακτος. Είτε επιλέξετε να τα ψήσετε στο φούρνο, είτε στη σούβλα ή στα κάρβουνα, η ελληνική τους καταγωγή τα κάνει αξεπέραστης νοστιμιάς. Φυσικά, μαζί με τη συκωταριά τους, αν έχετε στα σχέδια σας την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
Έπειτα, έχουμε χειροποίητες επιλογές για ψησίματα στα κάρβουνα, που δίνουν και παίρνουν τις ημέρες του Πάσχα. Κεμπαπάκια, σουτζουκάκια, σεφταλιές και λουκάνικα είναι μερικές πολύ νόστιμες προτάσεις.
Τέλος, έχουμε πιο παραδοσιακές γεύσεις -χειροποίητες και αυτές- για μεζέ, όσο διαρκούν τα ψησίματα της Κυριακής ή και για το τραπέζι της Ανάστασης. Τζιγεροσαρμάδες, κοκορέτσι και γαρδούμπες για να… γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 18, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660070
ΣΧΟΛΙΑ