Κρεοτεχνείον Λασκαρέλλης: Το νέο κρεοπωλείο της Καλαμαριάς, που θα αγαπήσετε
04/12/2024 10:00
04/12/2024 10:00
Ο Νίκος Λασκαρέλλης, κρεοπώλης τρίτης γενιάς, είναι ένα νέο ανερχόμενο όνομα στον τομέα των εκλεκτών κρεατικών και το «Κρεοτεχνείον Λασκαρέλλης», στο νούμερο 61 της Καυκάσου, στην Καλαμαριά, είναι το νέο σημείο αγορών σας – ειδικά ενόψει και των γιορτών - που θα αγαπήσετε από την πρώτη σας επίσκεψη!
Απόφοιτος του Τμήματος Ζωϊκής Παραγωγής, Ambassador της «Bovillage» με πιστοποίηση από τη Σχολή Κρεοπωλών της Γαλλίας και διδάσκοντας στη Σχολή Κρεοπωλών (www.sxolikreatos.gr), ο Νίκος Λασκαρέλλης διαθέτει πολυδιάστατη εμπειρία σε όλες τις θέσεις της «αλυσίδας» του κρέατος. Σφαγείο, κρεοπωλείο, κρεαταγορά, επεξεργασία και πώληση λιανική και χονδρική, έχοντας μάλιστα στο παρελθόν και θέση γενικού διευθυντή σε καταστήματα λιανικής, μεγάλης εταιρείας του χώρου.
Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών κι έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία τον Ιούλιο του 2024 και στον οποίο η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά.
Έχοντας μόλις ανοίξει τις πόρτες του νέου του χώρου, που λειτουργεί από τα μέσα του Οκτώβρη και μαζί με τη σύζυγό του, Σταυρούλα, έχει έρθει να μας μεταδώσει το πάθος του για τα καλά ελληνικά κρέατα και τα καλύτερα προϊόντα του εξωτερικού και να μας προτείνει νοστιμιές για το γιορτινό –και όχι μόνο- τραπέζι.
Η φιλοσοφία του χώρου, είναι η «ειλικρινής πώληση», δηλαδή η διαχείριση ολόκληρου του σφαγείου, η πώληση όποιου τεμαχίου θέλει ο πελάτης, με τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και πλήρη, καθημερινή επεξήγηση για ό,τι επιλέξετε, ώστε να εκπαιδευτείτε και οι ίδιοι στα μέρη ενός σφαγείου και κυρίως, να ξέρετε τι τρώτε και τι πληρώνετε. Πρόκειται για ένα κρεοπωλείο - κρεοτεχνείο με μεγάλη ποικιλία κρεάτων, κοπών, παρασκευασμάτων και “ready to cook” προτάσεων και φυσικά steak και premium επιλογές, για τους λάτρεις του BBQ.
Ο ίδιος o Νίκος Λασκαρέλλης επενδύει πολύ στα χειροποίητα κρεατοσκευάσματα και μπαίνοντας στο Κρεοτεχνείον, θα δείτε μία πραγματικά μεγάλη πληθώρα από προτάσεις, που φτιάχνονται επί τόπου. Ξεκινώντας από όλων των ειδών τις κοπές με εκλεκτά κομμάτια που προέρχονται από τη Βέροια και διαλέγονται από κάθε σημείο του ζώου - αποκλειστικά ανάλογα με το τι θα επιλέξετε εσείς - και φτάνοντας στα παρασκευάσματα από πουλερικά, διαθέτει συνολικά 35 συνταγές κάθε είδους κρέατος, που είναι στη διάθεσή σας καθημερινά.
Ξεχωρίζουν το πρόβειο burger -η σπεσιαλιτέ του καταστήματος- και οι κοπές ξηρής ωρίμανσης, ενώ κάθε Σάββατο θα βρείτε έξτρα προτάσεις για το τραπέζι σας και κάθε δύο ημέρες, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε γευστικές δοκιμές στο χώρο, από νέα προϊόντα, που σας καλούν να τα γνωρίσετε!
Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι χριστουγεννιάτικες συνταγές θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους στο Κρεοτεχνείον. Γαλοπούλα γεμιστή, αποκλειστικά premium κοτόπουλα, που έχουν περάσει από έλεγχο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, βιολογικά κοτόπουλα, βουβάλι και μαύρος χοίρος, προτάσεις που θα σας επιστρέψουν στην παράδοση και θα θυμίσουν πατροπαράδοτα οικογενειακά τραπέζια, θα είναι στη διάθεσή σας όλες τις γιορτές!
Επιλέξτε ανάμεσα στο έτοιμο κρασάτο μοσχαράκι, στο ρολό, το γουρουνάκι, τη συκωταριά, ακόμη και προτάσεις σε αρνί, πρόβατο, γίδα και κατσίκι και φυσικά θα βρείτε όλα τα premium κρεατικά, εάν αναζητάτε κάτι πιο εκλεπτυσμένο.
Και μάθετε συνταγές, απευθείας από έναν μαιτρ του είδους, τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, που είναι εδώ συνέχεια, πρόθυμος να σας καλύψει με οποιαδήποτε πληροφορία!
Tip: Το «Κρεοτεχνείον Λασκαρέλλη» λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από 08.00 έως 16.00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 14.30 κι από τις 17.00 έως τις 21.00.
Διεύθυνση: Καυκάσου 61 Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 029171
Ο Νίκος Λασκαρέλλης, κρεοπώλης τρίτης γενιάς, είναι ένα νέο ανερχόμενο όνομα στον τομέα των εκλεκτών κρεατικών και το «Κρεοτεχνείον Λασκαρέλλης», στο νούμερο 61 της Καυκάσου, στην Καλαμαριά, είναι το νέο σημείο αγορών σας – ειδικά ενόψει και των γιορτών - που θα αγαπήσετε από την πρώτη σας επίσκεψη!
Απόφοιτος του Τμήματος Ζωϊκής Παραγωγής, Ambassador της «Bovillage» με πιστοποίηση από τη Σχολή Κρεοπωλών της Γαλλίας και διδάσκοντας στη Σχολή Κρεοπωλών (www.sxolikreatos.gr), ο Νίκος Λασκαρέλλης διαθέτει πολυδιάστατη εμπειρία σε όλες τις θέσεις της «αλυσίδας» του κρέατος. Σφαγείο, κρεοπωλείο, κρεαταγορά, επεξεργασία και πώληση λιανική και χονδρική, έχοντας μάλιστα στο παρελθόν και θέση γενικού διευθυντή σε καταστήματα λιανικής, μεγάλης εταιρείας του χώρου.
Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών κι έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία τον Ιούλιο του 2024 και στον οποίο η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά.
Έχοντας μόλις ανοίξει τις πόρτες του νέου του χώρου, που λειτουργεί από τα μέσα του Οκτώβρη και μαζί με τη σύζυγό του, Σταυρούλα, έχει έρθει να μας μεταδώσει το πάθος του για τα καλά ελληνικά κρέατα και τα καλύτερα προϊόντα του εξωτερικού και να μας προτείνει νοστιμιές για το γιορτινό –και όχι μόνο- τραπέζι.
Η φιλοσοφία του χώρου, είναι η «ειλικρινής πώληση», δηλαδή η διαχείριση ολόκληρου του σφαγείου, η πώληση όποιου τεμαχίου θέλει ο πελάτης, με τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και πλήρη, καθημερινή επεξήγηση για ό,τι επιλέξετε, ώστε να εκπαιδευτείτε και οι ίδιοι στα μέρη ενός σφαγείου και κυρίως, να ξέρετε τι τρώτε και τι πληρώνετε. Πρόκειται για ένα κρεοπωλείο - κρεοτεχνείο με μεγάλη ποικιλία κρεάτων, κοπών, παρασκευασμάτων και “ready to cook” προτάσεων και φυσικά steak και premium επιλογές, για τους λάτρεις του BBQ.
Ο ίδιος o Νίκος Λασκαρέλλης επενδύει πολύ στα χειροποίητα κρεατοσκευάσματα και μπαίνοντας στο Κρεοτεχνείον, θα δείτε μία πραγματικά μεγάλη πληθώρα από προτάσεις, που φτιάχνονται επί τόπου. Ξεκινώντας από όλων των ειδών τις κοπές με εκλεκτά κομμάτια που προέρχονται από τη Βέροια και διαλέγονται από κάθε σημείο του ζώου - αποκλειστικά ανάλογα με το τι θα επιλέξετε εσείς - και φτάνοντας στα παρασκευάσματα από πουλερικά, διαθέτει συνολικά 35 συνταγές κάθε είδους κρέατος, που είναι στη διάθεσή σας καθημερινά.
Ξεχωρίζουν το πρόβειο burger -η σπεσιαλιτέ του καταστήματος- και οι κοπές ξηρής ωρίμανσης, ενώ κάθε Σάββατο θα βρείτε έξτρα προτάσεις για το τραπέζι σας και κάθε δύο ημέρες, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε γευστικές δοκιμές στο χώρο, από νέα προϊόντα, που σας καλούν να τα γνωρίσετε!
Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι χριστουγεννιάτικες συνταγές θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους στο Κρεοτεχνείον. Γαλοπούλα γεμιστή, αποκλειστικά premium κοτόπουλα, που έχουν περάσει από έλεγχο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, βιολογικά κοτόπουλα, βουβάλι και μαύρος χοίρος, προτάσεις που θα σας επιστρέψουν στην παράδοση και θα θυμίσουν πατροπαράδοτα οικογενειακά τραπέζια, θα είναι στη διάθεσή σας όλες τις γιορτές!
Επιλέξτε ανάμεσα στο έτοιμο κρασάτο μοσχαράκι, στο ρολό, το γουρουνάκι, τη συκωταριά, ακόμη και προτάσεις σε αρνί, πρόβατο, γίδα και κατσίκι και φυσικά θα βρείτε όλα τα premium κρεατικά, εάν αναζητάτε κάτι πιο εκλεπτυσμένο.
Και μάθετε συνταγές, απευθείας από έναν μαιτρ του είδους, τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, που είναι εδώ συνέχεια, πρόθυμος να σας καλύψει με οποιαδήποτε πληροφορία!
Tip: Το «Κρεοτεχνείον Λασκαρέλλη» λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από 08.00 έως 16.00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 14.30 κι από τις 17.00 έως τις 21.00.
Διεύθυνση: Καυκάσου 61 Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 029171
ΣΧΟΛΙΑ