Beauty

Le Centre de Beauté: Η σημασία της ολιστικής περιποίησης

Ανακαλύπτουμε μια μοναδική ιστορία ομορφιάς με παράδοση… και εξέλιξη 70 ετών

 30/09/2024 11:00

Le Centre de Beauté: Η σημασία της ολιστικής περιποίησης

Σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά και η αυτοφροντίδα έχουν αναδειχθεί σε προτεραιότητες της καθημερινής μας ζωής, το «Le Centre de Beauté» ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο εμβληματικά και καταξιωμένα κέντρα ομορφιάς, στο κέντρο της πόλης μας, στην οδό Μητροπόλεως 60, με ιστορία που διανύει πάνω από 70 χρόνια. Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις, στον τομέα της ομορφιάς και της αισθητικής, προσφέροντάς μας εξειδικευμένες υπηρεσίες που αναδεικνύουν τη φυσική μας λάμψη.

le-centre-de-beaute2.jpg

Ένας χώρος ομορφιάς με οικογενειακή ατμόσφαιρα

Το «Le Centre de Beauté» δεν είναι απλώς ένας χώρος περιποίησης δέρματος. Με την οικεία ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην παράδοση και την αισθητική, έχει καταφέρει να διατηρήσει την αίγλη της παλιάς εποχής, ενώ συγχρόνως παραμένει πλήρως ενημερωμένο για τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής.

Με απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών του και την προσωπική φροντίδα του καθενός μας, το «Le Centre de Beauté» παραμένει σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη για όλους εμάς που επιθυμούμε να φροντίσουμε την υγεία και την ομορφιά του δέρματός μας, με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

le-centre-de-beaute3.jpg

Η ομορφιά ως έμπνευση που μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά

Η Δρόσα Νικολάου, ήταν η πρώτη εμπνεύστρια του χώρου, η οποία παρά τις δυσκολίες της τότε εποχής, δεν δίστασε να ακολουθήσει το όνειρό της. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη διάσημη σχολή Payot της Γαλλίας, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να μοιραστεί όλες τις γνώσεις και τεχνικές που αποκόμισε από το εξωτερικό. Με απεριόριστη αγάπη για τον τομέα της Αισθητικής και βαθύ σεβασμό στους ανθρώπους της, ξεκίνησε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φροντίδας, το μακρινό μας 1951, σε ένα χώρο ομορφιάς και αισθητικής, δικής της έμπνευσης, υπό την επωνυμία «Έρση».

Το πάθος της για την ομορφιά και την περιποίηση, δε μειώθηκε ποτέ, αντίθετα μεταδόθηκε και στις επόμενες γενιές ως παρακαταθήκη. Έτσι, τη συνέχιση της επιχείρησης ανέλαβε η κόρη της, Σοφία Χρυσομάλλη, και αργότερα η Ζωή Τατσόγλου, σύζυγος του εγγονού της Δρόσας. Το όνομα της επιχείρησης άλλαξε για να αντικατοπτρίζει τη φυσική της εξέλιξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών, με το «Le Centre de Beauté» να γίνεται συνώνυμο της απόλυτης φροντίδας και της εξειδικευμένης αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.

le-centre-de-beaute4.jpg

Το απόλυτο μυστικό για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Η φιλοσοφία του Le Centre de Beauté βασίζεται στη βαθιά φροντίδα και την εξατομίκευση των υπηρεσιών του. Όλα ξεκινούν από τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, που αποτελεί το θεμέλιο για την υγεία και τη ζωντάνια του δέρματος. Δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία, αλλά για ένα πλήρως εξειδικευμένο πρωτόκολλο που συνδυάζει διάφορες μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

le-centre-de-beaute5.jpg

Εκεί, έχει αναπτυχθεί και μια ενδελεχής προσέγγιση στη θεραπεία της ακμής, βασισμένη στη μακροχρόνια εμπειρία του χώρου και στη συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες δερματολογίας. Το αποτέλεσμα είναι το λαμπερό, υγιές δέρμα, απαλλαγμένο από ακμή και ατέλειες, με τις θεραπείες να συνοδεύονται από συμβουλές φροντίδας για να αποφεύγονται μελλοντικά προβλήματα.

le-centre-de-beaute6.jpg

Από εκεί και πέρα, η φροντίδα της επιδερμίδας εξατομικεύεται, προσφέροντας μια σειρά από θεραπείες, όπως:

  • Ενυδάτωση: Ιδανική για να επαναφέρει την υγρασία και τη ζωντάνια στο δέρμα.
  • Οξυγονοθεραπεία: Βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση λάμψη.
  • Οξέα: Χρησιμοποιούνται για βαθύτερη απολέπιση και διόρθωση ατελειών.
  • Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Μια επαναστατική μέθοδος για λεία και φωτεινή επιδερμίδα.
  • Hydra Facial: Ένα καινοτόμο σύστημα καθαρισμού και ενυδάτωσης που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.
  • Peeling φυτικό: απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, με στόχο την ανάπλαση, αντιγήρανση, λεύκανση γενικά αναζωογόνηση. Η απολέπιση είναι από ήπια μέχρι ιδιαιτέρως έντονη.
  • Μεσοθεραπεία: Εντατική θεραπεία για αναζωογόνηση και αντιγήρανση.
  • Ραδιοσυχνότητες: Προωθούν τη σύσφιξη του δέρματος και την ενίσχυση της ελαστικότητας.
  • Θεραπείες ματιών: Εξειδικευμένες θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.
le-centre-de-beaute7.jpg
le-centre-de-beaute8.jpg
le-centre-de-beaute9.jpg

Ολιστική φροντίδα προσώπου και σώματος

Στο «Le Centre de Beauté», η προσέγγιση στην ομορφιά δεν σταματά μόνο στην περιποίηση του προσώπου. Ειδική έμφαση δίνεται και στη φροντίδα του σώματος, όπου συνδυάζονται κλασικές και σύγχρονες τεχνικές για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν:

  • Μυοπαθητική γυμναστική: Μια παραδοσιακή μέθοδος που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των μυών και τη συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
  • Μεσοθεραπεία σώματος: Βοηθά στη σύσφιξη και τη λείανση του δέρματος.
  • Ραδιοσυχνότητες σώματος: Ενισχύουν την ελαστικότητα και συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
  • Προϊόντα περιποίησης: Χρησιμοποιούνται κατάλληλα προϊόντα που ενισχύουν την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας.
  • Μάλαξη: Η θεραπευτική μάλαξη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στη φροντίδα της ακμής του σώματος, με ένα πλήρες πρωτόκολλο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα ακμής και αφήνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό.

le-centre-de-beaute10.jpg

Η απόλυτη περιποίηση για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του προσώπου μας, και εκεί γνωρίζουν πώς να τους δώσουν την κατάλληλη φροντίδα για να αναδείξουν τα μάτια και το πρόσωπό μας. Από τον καθαρισμό και το σχηματισμό φρυδιών, μέχρι τη βαφή και το brow lift, οι ειδικοί του κέντρου χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για να προσφέρουν ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, το lash lift αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, χαρίζοντας ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες, χωρίς την ανάγκη χρήσης μάσκαρας.

le-centre-de-beaute11.jpg
le-centre-de-beaute12.jpg
le-centre-de-beaute13.jpg

Οι πιο αποτελεσματικές λύσεις στη μόνιμη αποτρίχωση

Η αποτρίχωση είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες και τους άνδρες, και το «Le Centre de Beauté» παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η ηλεκτρόλυση προσφέρει ριζική λύση για την αποτρίχωση του προσώπου και του στήθους, ενώ η ενζυμική αποτρίχωση δρα επικουρικά ενισχύοντας την προσπάθειά μας κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της τρίχας με την ενδεδειγμένη αποτριχωτική μέθοδο και στη συνέχεια γίνεται έγχυση των κατάλληλων ενζύμων στους πρόσφατα αποτριχωμένους θύλακες.

Για το σώμα, χρησιμοποιείται, επίσης, κρύο κερί, το οποίο είναι αποτελεσματικό για την αφαίρεση της τρίχας και φιλικό για την επιδερμίδα, ενώ για πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το μπικίνι, εφαρμόζεται ζεστό κερί που προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα με λιγότερο ερεθισμό.

le-centre-de-beaute14.jpg

Οι κρέμες της γιαγιάς Δρόσας: Μια παράδοση ομορφιάς από το 1951

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της επίσκεψης στο «Le Centre de Beauté» είναι τα μοναδικά προϊόντα που έχουν τις ρίζες τους στην οικογενειακή παράδοση. Οι κρέμες της γιαγιάς Δρόσας, οι οποίες παρασκευάζονται από το 1951, είναι ένα μυστικό ομορφιάς που περνά από γενιά σε γενιά. Αυτές οι θαυματουργές κρέμες, ημέρας και νύχτας, έχουν κατορθώσει να γίνουν οι αγαπημένες όλων μας και χρησιμοποιούνται με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, καθώς μας χαρίζουν σφριγηλότητα και φρεσκάδα, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. Εκεί, όμως, θα βρούμε και μια σειρά από σύγχρονα επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκη.

le-centre-de-beaute15.jpg
le-centre-de-beaute16-6vh23.jpg

Γιατί το ξεχωρίζουμε

Αυτό που μας κάνει να το ξεχωρίζουμε, είναι η έμφαση που δίνει στη φροντίδα και τον σεβασμό των πελατών του. Κάθε θεραπεία που προσφέρεται είναι εξατομικευμένη, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, και πραγματοποιείται με σύνεση και ρεαλιστικούς στόχους.

Έτσι, έχει καταφέρει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη όλων μας, εδώ και 70 χρόνια, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και διαχρονικές μεθόδους που αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά. Με συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονης αισθητικής, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει νέες λύσεις στον τομέα της περιποίησης σώματος και προσώπου, με σεβασμό και αφοσίωση σε κάθε πελάτη.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ανακαλύψουμε τον κόσμο της ομορφιάς του «Le Centre de Beauté» και να ζήσουμε μια εμπειρία που θα μας κάνει να λάμπουμε από μέσα προς τα έξω!

le-centre-de-beaute17.jpg
le-centre-de-beaute18.jpg
le-centre-de-beaute19.jpg


Διεύθυνση: Μητροπόλεως 60, Κέντρο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 232728

Facebook

Instagram




Σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά και η αυτοφροντίδα έχουν αναδειχθεί σε προτεραιότητες της καθημερινής μας ζωής, το «Le Centre de Beauté» ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο εμβληματικά και καταξιωμένα κέντρα ομορφιάς, στο κέντρο της πόλης μας, στην οδό Μητροπόλεως 60, με ιστορία που διανύει πάνω από 70 χρόνια. Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις, στον τομέα της ομορφιάς και της αισθητικής, προσφέροντάς μας εξειδικευμένες υπηρεσίες που αναδεικνύουν τη φυσική μας λάμψη.

le-centre-de-beaute2.jpg

Ένας χώρος ομορφιάς με οικογενειακή ατμόσφαιρα

Το «Le Centre de Beauté» δεν είναι απλώς ένας χώρος περιποίησης δέρματος. Με την οικεία ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην παράδοση και την αισθητική, έχει καταφέρει να διατηρήσει την αίγλη της παλιάς εποχής, ενώ συγχρόνως παραμένει πλήρως ενημερωμένο για τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής.

Με απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών του και την προσωπική φροντίδα του καθενός μας, το «Le Centre de Beauté» παραμένει σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη για όλους εμάς που επιθυμούμε να φροντίσουμε την υγεία και την ομορφιά του δέρματός μας, με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

le-centre-de-beaute3.jpg

Η ομορφιά ως έμπνευση που μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά

Η Δρόσα Νικολάου, ήταν η πρώτη εμπνεύστρια του χώρου, η οποία παρά τις δυσκολίες της τότε εποχής, δεν δίστασε να ακολουθήσει το όνειρό της. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη διάσημη σχολή Payot της Γαλλίας, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να μοιραστεί όλες τις γνώσεις και τεχνικές που αποκόμισε από το εξωτερικό. Με απεριόριστη αγάπη για τον τομέα της Αισθητικής και βαθύ σεβασμό στους ανθρώπους της, ξεκίνησε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φροντίδας, το μακρινό μας 1951, σε ένα χώρο ομορφιάς και αισθητικής, δικής της έμπνευσης, υπό την επωνυμία «Έρση».

Το πάθος της για την ομορφιά και την περιποίηση, δε μειώθηκε ποτέ, αντίθετα μεταδόθηκε και στις επόμενες γενιές ως παρακαταθήκη. Έτσι, τη συνέχιση της επιχείρησης ανέλαβε η κόρη της, Σοφία Χρυσομάλλη, και αργότερα η Ζωή Τατσόγλου, σύζυγος του εγγονού της Δρόσας. Το όνομα της επιχείρησης άλλαξε για να αντικατοπτρίζει τη φυσική της εξέλιξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών, με το «Le Centre de Beauté» να γίνεται συνώνυμο της απόλυτης φροντίδας και της εξειδικευμένης αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.

le-centre-de-beaute4.jpg

Το απόλυτο μυστικό για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Η φιλοσοφία του Le Centre de Beauté βασίζεται στη βαθιά φροντίδα και την εξατομίκευση των υπηρεσιών του. Όλα ξεκινούν από τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, που αποτελεί το θεμέλιο για την υγεία και τη ζωντάνια του δέρματος. Δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία, αλλά για ένα πλήρως εξειδικευμένο πρωτόκολλο που συνδυάζει διάφορες μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

le-centre-de-beaute5.jpg

Εκεί, έχει αναπτυχθεί και μια ενδελεχής προσέγγιση στη θεραπεία της ακμής, βασισμένη στη μακροχρόνια εμπειρία του χώρου και στη συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες δερματολογίας. Το αποτέλεσμα είναι το λαμπερό, υγιές δέρμα, απαλλαγμένο από ακμή και ατέλειες, με τις θεραπείες να συνοδεύονται από συμβουλές φροντίδας για να αποφεύγονται μελλοντικά προβλήματα.

le-centre-de-beaute6.jpg

Από εκεί και πέρα, η φροντίδα της επιδερμίδας εξατομικεύεται, προσφέροντας μια σειρά από θεραπείες, όπως:

  • Ενυδάτωση: Ιδανική για να επαναφέρει την υγρασία και τη ζωντάνια στο δέρμα.
  • Οξυγονοθεραπεία: Βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση λάμψη.
  • Οξέα: Χρησιμοποιούνται για βαθύτερη απολέπιση και διόρθωση ατελειών.
  • Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Μια επαναστατική μέθοδος για λεία και φωτεινή επιδερμίδα.
  • Hydra Facial: Ένα καινοτόμο σύστημα καθαρισμού και ενυδάτωσης που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.
  • Peeling φυτικό: απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, με στόχο την ανάπλαση, αντιγήρανση, λεύκανση γενικά αναζωογόνηση. Η απολέπιση είναι από ήπια μέχρι ιδιαιτέρως έντονη.
  • Μεσοθεραπεία: Εντατική θεραπεία για αναζωογόνηση και αντιγήρανση.
  • Ραδιοσυχνότητες: Προωθούν τη σύσφιξη του δέρματος και την ενίσχυση της ελαστικότητας.
  • Θεραπείες ματιών: Εξειδικευμένες θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.
le-centre-de-beaute7.jpg
le-centre-de-beaute8.jpg
le-centre-de-beaute9.jpg

Ολιστική φροντίδα προσώπου και σώματος

Στο «Le Centre de Beauté», η προσέγγιση στην ομορφιά δεν σταματά μόνο στην περιποίηση του προσώπου. Ειδική έμφαση δίνεται και στη φροντίδα του σώματος, όπου συνδυάζονται κλασικές και σύγχρονες τεχνικές για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν:

  • Μυοπαθητική γυμναστική: Μια παραδοσιακή μέθοδος που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των μυών και τη συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
  • Μεσοθεραπεία σώματος: Βοηθά στη σύσφιξη και τη λείανση του δέρματος.
  • Ραδιοσυχνότητες σώματος: Ενισχύουν την ελαστικότητα και συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
  • Προϊόντα περιποίησης: Χρησιμοποιούνται κατάλληλα προϊόντα που ενισχύουν την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας.
  • Μάλαξη: Η θεραπευτική μάλαξη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στη φροντίδα της ακμής του σώματος, με ένα πλήρες πρωτόκολλο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα ακμής και αφήνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό.

le-centre-de-beaute10.jpg

Η απόλυτη περιποίηση για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του προσώπου μας, και εκεί γνωρίζουν πώς να τους δώσουν την κατάλληλη φροντίδα για να αναδείξουν τα μάτια και το πρόσωπό μας. Από τον καθαρισμό και το σχηματισμό φρυδιών, μέχρι τη βαφή και το brow lift, οι ειδικοί του κέντρου χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για να προσφέρουν ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, το lash lift αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, χαρίζοντας ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες, χωρίς την ανάγκη χρήσης μάσκαρας.

le-centre-de-beaute11.jpg
le-centre-de-beaute12.jpg
le-centre-de-beaute13.jpg

Οι πιο αποτελεσματικές λύσεις στη μόνιμη αποτρίχωση

Η αποτρίχωση είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες και τους άνδρες, και το «Le Centre de Beauté» παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η ηλεκτρόλυση προσφέρει ριζική λύση για την αποτρίχωση του προσώπου και του στήθους, ενώ η ενζυμική αποτρίχωση δρα επικουρικά ενισχύοντας την προσπάθειά μας κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της τρίχας με την ενδεδειγμένη αποτριχωτική μέθοδο και στη συνέχεια γίνεται έγχυση των κατάλληλων ενζύμων στους πρόσφατα αποτριχωμένους θύλακες.

Για το σώμα, χρησιμοποιείται, επίσης, κρύο κερί, το οποίο είναι αποτελεσματικό για την αφαίρεση της τρίχας και φιλικό για την επιδερμίδα, ενώ για πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το μπικίνι, εφαρμόζεται ζεστό κερί που προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα με λιγότερο ερεθισμό.

le-centre-de-beaute14.jpg

Οι κρέμες της γιαγιάς Δρόσας: Μια παράδοση ομορφιάς από το 1951

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της επίσκεψης στο «Le Centre de Beauté» είναι τα μοναδικά προϊόντα που έχουν τις ρίζες τους στην οικογενειακή παράδοση. Οι κρέμες της γιαγιάς Δρόσας, οι οποίες παρασκευάζονται από το 1951, είναι ένα μυστικό ομορφιάς που περνά από γενιά σε γενιά. Αυτές οι θαυματουργές κρέμες, ημέρας και νύχτας, έχουν κατορθώσει να γίνουν οι αγαπημένες όλων μας και χρησιμοποιούνται με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, καθώς μας χαρίζουν σφριγηλότητα και φρεσκάδα, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. Εκεί, όμως, θα βρούμε και μια σειρά από σύγχρονα επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκη.

le-centre-de-beaute15.jpg
le-centre-de-beaute16-6vh23.jpg

Γιατί το ξεχωρίζουμε

Αυτό που μας κάνει να το ξεχωρίζουμε, είναι η έμφαση που δίνει στη φροντίδα και τον σεβασμό των πελατών του. Κάθε θεραπεία που προσφέρεται είναι εξατομικευμένη, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, και πραγματοποιείται με σύνεση και ρεαλιστικούς στόχους.

Έτσι, έχει καταφέρει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη όλων μας, εδώ και 70 χρόνια, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και διαχρονικές μεθόδους που αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά. Με συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονης αισθητικής, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει νέες λύσεις στον τομέα της περιποίησης σώματος και προσώπου, με σεβασμό και αφοσίωση σε κάθε πελάτη.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ανακαλύψουμε τον κόσμο της ομορφιάς του «Le Centre de Beauté» και να ζήσουμε μια εμπειρία που θα μας κάνει να λάμπουμε από μέσα προς τα έξω!

le-centre-de-beaute17.jpg
le-centre-de-beaute18.jpg
le-centre-de-beaute19.jpg


Διεύθυνση: Μητροπόλεως 60, Κέντρο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 232728

Facebook

Instagram




ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία