MAGOA: Ένα ζαχαροπλαστείο «κόσμημα» με γλυκιές δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας
13/02/2023 17:10
13/02/2023 17:10
Το «MAGOA» λοιπόν, του Γιώργου Αυγερού είναι το νέο γαστρονομικό διαμάντι της Θεσσαλονίκης και σε αυτό θα μυηθείτε στον μαγικό κόσμο του σεφ μέσα από τις γλυκιές του δημιουργίες. Κλείστε τα μάτια και ζήστε το όνειρο μέσα από γεύσεις μοναδικές που θα σας ταξιδέψουν σε υπέροχα, νόστιμα μονοπάτια.
Η ιδέα του pastry chef για το «MAGOA» ξεκίνησε από την επιθυμία του να γνωρίσει στο ευρύτερο κοινό τις μοναδικές του δημιουργίες. Διαμόρφωσε έτσι έναν όμορφο χώρο, όπου κανείς μπορεί να βρει τα ιδιαίτερα γλυκά του, σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον.
Κι αν οι λέξεις compote, tonga και dragee σας μπερδεύουν, οι άνθρωποι του «MAGOA» βρίσκονται εκεί για να σας εξηγήσουν κάθε τι που σας ακούγεται ξένο και να σας μυήσει σε έναν νέο, γεμάτο γλύκα κόσμο.
Οι ιδιαίτερες γεύσεις και η πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση των γλυκών του Γιώργου Αυγερού δεν είναι άλλο από την εξέλιξη κάποιων παραδοσιακών γλυκών μέσα από τα δικά του μάτια, αλλά και η δημιουργία νέων που φανερώνουν τον εσωτερικό του κόσμο που είναι γεμάτος φαντασία, αγάπη και χαρά.
Στο «MAGOA» λοιπόν θα βρείτε καθημερινά φρέσκα γλυκά, από τις καλύτερες πρώτες ύλες και σε προσιτές τιμές. Όλα είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται από το μηδέν με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Πρόκειται για γνώριμες γεύσεις, αλλά και κάποια signature γλυκά που θα βρείτε μόνο εκεί.
Μπαχαρικά, φυσικές βανίλιες, χειροποίητες πραλίνες και μαρμελάδες, γαλλικό βούτυρο είναι ορισμένα από τα αρώματα και τις γεύσεις που θα διακρίνετε στα γλυκά του «MAGOA».
Στον χώρο του Γιώργου Αυγερού θα βρείτε μία σταθερή γκάμα γλυκών που εβδομαδιαία μπολιάζεται με νέες γεύσεις κι έτσι πάντα θα περιμένετε κάτι να σας εκπλήξει από την αρχή.
Άλλωστε σκοπός του chef μέσα από τις δημιουργίες του είναι ο κόσμος να φεύγει από το «MAGOA» χαρούμενος. «Με τα γλυκά δίνεις αγάπη και φροντίδα σε αυτόν που θα τα απολαύσει», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Και στην προκειμένη περίπτωση ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί πως η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη που προσφέρει χαρά; Ο Γιώργος Αυγερός έχοντας ασχοληθεί για χρόνια στο παρελθόν με την ξυλογλυπτική, την κεραμική και το ελεύθερο σχέδιο, μας απαντάει πως οι τέχνες υπήρξαν εφόδιο για τον ίδιο στο κομμάτι της ζαχαροπλαστικής.
Κι αυτό σύντομα θα το διαπιστώσουμε και μέσα από τα γλυπτά του από σοκολάτα που θα κοσμούν το «MAGOA».
Αγαπημένοι περίοδοι του chef είναι οι εορταστικές, καθώς ο χώρος θα μετατρέπεται σε παραμύθι με μοναδικές διαφορετικές γεύσεις και δημιουργίες να σας περιμένουν.
Μερικά από τα signature γλυκά του «MAGOA» που γίνονται ανάρπαστα είναι το cheesecake σοκολάτας, το ρολό μύρτιλο που συνοδεύει υπέροχα τον καφέ ή το τσάι σας, το paris brest φουντουκιού και τα dragee, τα χειροποίητα κουφέτα σοκολάτας των οποίων οι γεύσεις συνεχώς εμπλουτίζονται.
Με τη βοήθεια των ανθρώπων του «MAGOA» που σας υποδέχονται στον χώρο του, ο πελάτης οικειοποιείται γρήγορα τις γευστικές προτάσεις του σεφ κι έτσι εκεί θα βρείτε από φοιτητές και ηλικιωμένους μέχρι foodies να απολαμβάνουν το ίδιο γεύσεις οικείες αλλιώτικα δοσμένες.
Φυσικά, υπάρχουν προτάσεις και για τους vegan, ενώ κατόπιν παραγγελίας στο «MAGOA» μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ό,τι τους ζητήσετε.
Tip: Σύντομα το «MAGOA» θα διαθέτει και υπηρεσία διανομής, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, για να απολαμβάνετε τα γλυκά του στον χώρο σας εύκολα και γρήγορα.
Διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 29, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 301157
Το «MAGOA» λοιπόν, του Γιώργου Αυγερού είναι το νέο γαστρονομικό διαμάντι της Θεσσαλονίκης και σε αυτό θα μυηθείτε στον μαγικό κόσμο του σεφ μέσα από τις γλυκιές του δημιουργίες. Κλείστε τα μάτια και ζήστε το όνειρο μέσα από γεύσεις μοναδικές που θα σας ταξιδέψουν σε υπέροχα, νόστιμα μονοπάτια.
Η ιδέα του pastry chef για το «MAGOA» ξεκίνησε από την επιθυμία του να γνωρίσει στο ευρύτερο κοινό τις μοναδικές του δημιουργίες. Διαμόρφωσε έτσι έναν όμορφο χώρο, όπου κανείς μπορεί να βρει τα ιδιαίτερα γλυκά του, σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον.
Κι αν οι λέξεις compote, tonga και dragee σας μπερδεύουν, οι άνθρωποι του «MAGOA» βρίσκονται εκεί για να σας εξηγήσουν κάθε τι που σας ακούγεται ξένο και να σας μυήσει σε έναν νέο, γεμάτο γλύκα κόσμο.
Οι ιδιαίτερες γεύσεις και η πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση των γλυκών του Γιώργου Αυγερού δεν είναι άλλο από την εξέλιξη κάποιων παραδοσιακών γλυκών μέσα από τα δικά του μάτια, αλλά και η δημιουργία νέων που φανερώνουν τον εσωτερικό του κόσμο που είναι γεμάτος φαντασία, αγάπη και χαρά.
Στο «MAGOA» λοιπόν θα βρείτε καθημερινά φρέσκα γλυκά, από τις καλύτερες πρώτες ύλες και σε προσιτές τιμές. Όλα είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται από το μηδέν με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Πρόκειται για γνώριμες γεύσεις, αλλά και κάποια signature γλυκά που θα βρείτε μόνο εκεί.
Μπαχαρικά, φυσικές βανίλιες, χειροποίητες πραλίνες και μαρμελάδες, γαλλικό βούτυρο είναι ορισμένα από τα αρώματα και τις γεύσεις που θα διακρίνετε στα γλυκά του «MAGOA».
Στον χώρο του Γιώργου Αυγερού θα βρείτε μία σταθερή γκάμα γλυκών που εβδομαδιαία μπολιάζεται με νέες γεύσεις κι έτσι πάντα θα περιμένετε κάτι να σας εκπλήξει από την αρχή.
Άλλωστε σκοπός του chef μέσα από τις δημιουργίες του είναι ο κόσμος να φεύγει από το «MAGOA» χαρούμενος. «Με τα γλυκά δίνεις αγάπη και φροντίδα σε αυτόν που θα τα απολαύσει», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Και στην προκειμένη περίπτωση ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί πως η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη που προσφέρει χαρά; Ο Γιώργος Αυγερός έχοντας ασχοληθεί για χρόνια στο παρελθόν με την ξυλογλυπτική, την κεραμική και το ελεύθερο σχέδιο, μας απαντάει πως οι τέχνες υπήρξαν εφόδιο για τον ίδιο στο κομμάτι της ζαχαροπλαστικής.
Κι αυτό σύντομα θα το διαπιστώσουμε και μέσα από τα γλυπτά του από σοκολάτα που θα κοσμούν το «MAGOA».
Αγαπημένοι περίοδοι του chef είναι οι εορταστικές, καθώς ο χώρος θα μετατρέπεται σε παραμύθι με μοναδικές διαφορετικές γεύσεις και δημιουργίες να σας περιμένουν.
Μερικά από τα signature γλυκά του «MAGOA» που γίνονται ανάρπαστα είναι το cheesecake σοκολάτας, το ρολό μύρτιλο που συνοδεύει υπέροχα τον καφέ ή το τσάι σας, το paris brest φουντουκιού και τα dragee, τα χειροποίητα κουφέτα σοκολάτας των οποίων οι γεύσεις συνεχώς εμπλουτίζονται.
Με τη βοήθεια των ανθρώπων του «MAGOA» που σας υποδέχονται στον χώρο του, ο πελάτης οικειοποιείται γρήγορα τις γευστικές προτάσεις του σεφ κι έτσι εκεί θα βρείτε από φοιτητές και ηλικιωμένους μέχρι foodies να απολαμβάνουν το ίδιο γεύσεις οικείες αλλιώτικα δοσμένες.
Φυσικά, υπάρχουν προτάσεις και για τους vegan, ενώ κατόπιν παραγγελίας στο «MAGOA» μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ό,τι τους ζητήσετε.
Tip: Σύντομα το «MAGOA» θα διαθέτει και υπηρεσία διανομής, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, για να απολαμβάνετε τα γλυκά του στον χώρο σας εύκολα και γρήγορα.
Διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 29, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 301157
ΣΧΟΛΙΑ