«Meating Place Διδασκάλου»: Με εξειδίκευση στο μοσχάρι, μία κορυφαία στο είδος της boutique κρεατικών
12/12/2022 15:05
12/12/2022 15:05
Εκεί που νομίζεις ότι έχεις ήδη μιλήσει για τα deli κρεοπωλεία της Θεσσαλονίκης, έρχεται ένα να τα ανατρέψει όλα και να αλλάξει τελείως την εικόνα που έχεις ακόμη και για τις πιο gourmet επιχειρήσεις του τομέα και δεν είναι άλλο από το «Meating Place Διδασκάλου», στην Γ. Παπανδρέου στην Καλαμαριά.
Εδώ, ο Γιάννης Διδασκάλου εξασφαλίζει, τα τελευταία πέντε χρόνια, μοναδικές προτάσεις σε κρεατικά – ειδικά στο μοσχάρι, στο οποίο ειδικεύεται η επιχείρησή του – συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1968 από το Γιώργο Διδασκάλου - από τις πρώτες που εισήγαγαν στην αγορά της Θεσσαλονίκης το αγαπημένο σε όλους μπιφτέκι- την οποία έχει εξελίξει σε μία πραγματική boutique κρεάτων.
Η φιλοσοφία του «Meating Place Διδασκάλου» κινείται γύρω από την απόλυτη εξειδίκευση σε προϊόντα Black Angus - γνωστό για την πλούσια γεύση και υφή του κι ως ένα από τα πιο νόστιμα βόεια κρέατα που διατίθενται στην αγορά - και σε premium, special κοπές, ειδικά μοσχαριού, χωρίς να αποκλείει και τα υπόλοιπα είδη.
Με τη δεύτερη γενιά σήμερα στο «τιμόνι», είναι σε θέση να προωθούν στους πελάτες τους τα κρέατα που οι ίδιοι θεωρούν καλύτερα και που επιλέγουν να «προμοτάρουν».
Είτε πρόκειται για premium κοπές, είτε για κοτόπουλα από μικρές, αξιόλογες κι αξιόπιστες, βραβευμένες ελληνικές φάρμες, μακριά από τη μαζική παραγωγή, με αρκετές προτάσεις και σε βιολογικά κρέατα αλλά και με προϊόντα που προμηθεύονται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της ίδιας της επιχείρησης, στην Βιομηχανική Περιοχή του Λακκώματος.
Με εφόδια την πολυετή εμπειρία στην αγορά τροφίμων και την εξειδικευμένη γνώση τους, προσπαθούν να προσδώσουν μια σύγχρονη πλευρά, στην έννοια του παραδοσιακού κρεοπωλείου.
Επιδίωξή τους είναι, το «Meating Place Διδασκάλου», να προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία σε όλους όσους αγαπούν τα ποιοτικά τρόφιμα, τόσο μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επιλογών, όσο και λόγω της αυθεντικότητας και κομψότητας που χαρακτηρίζει το χώρο τους.
Προπαρασκευασμένα νωπά γεμιστά ρολά, ψαρονέφρια, σκαλοπίνια, βιολογικά μοσχαρίσια κρέατα με πιστοποίηση τριών αστέρων, μαζί με επιλογές για το μαρινάρισμα κάθε κρέατος ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, προσφέρονται με μία ποικιλία από κρέατα εξαιρετικών κοπών, αλλά κι έτοιμες προτάσεις για ψήσιμο, σε καθημερινή βάση.
Παράλληλα, πολλές προτάσεις σε delicatessen προϊόντα παντοπωλείου, από λάδια μέχρι γαρνιτούρες, επιλεγμένες ετικέτες κρασιού, ζυμαρικά, κ.ά., συνδυάζονται άψογα με κάθε κρέας κι έρχονται να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τραπέζι.
Η ξεχωριστή ποιότητα της επιχείρησης, είναι διακριτή ακόμη κι από την ιστοσελίδα της, όπου βρίσκει κανείς τα πάντα για τα είδη που προσφέρει και το πώς μπορεί να τα αξιοποιήσει.
Πληροφορίες για κάθε κοπή και κρέας, από το Black Angus, μέχρι το ιαπωνικό βόειο Wagyu, τη μπριζόλα T-bone, τα short ribs, το Rib Eye, την Picanha, είτε πρόκειται για την περιγραφή του τμήματος του ζώου από όπου προέρχονται και τα θρεπτικά συστατικά, είτε για την καταγωγή τους και τον τρόπο μαγειρέματος, ενώνονται σε ένα website, από το οποίο δε λείπει, κυριολεκτικά, τίποτα.
Ειδικά ο τρόπος μαγειρέματος εμπλουτίζεται κι ολοκληρώνεται με παρουσίαση των πιο κατάλληλων σκευών μαγειρικής κάθε κρέατος κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τα τελευταία και τη χρήση τους.
Με το που θα ανοίξει η ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο, το «Meating Place Διδασκάλου» θα είναι εκεί, αποκλειστικά με τα είδη του σε μοσχάρι.
Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας με την άριστη ποιότητα πρώτων υλών και τις παραδοσιακές συνταγές, η σχολαστικότητα και η υπευθυνότητα των ανθρώπων της επιχείρησης, έχουν κατατάξει τα προϊόντα της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, καθιστώντας τα ικανά να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες, εξειδικευμένες ανάγκες, κάθε καταναλωτή.
Όχι τυχαία, το «Meating Place Διδασκάλου» αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του καλού κρέατος κι ένα μέρος απ’ όπου έχουμε να μάθουμε πολλά. Γι’ αυτό, μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ανθρώπους του, ότι σας ενδιαφέρει για κάθε κρέας ή τον τρόπο μαγειρέματός του. Είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, σε κάθε σας αγορά.
Τip 1: Όλα τα προϊόντα του «Meating Place Διδασκάλου», διατίθενται και μέσω της e-food και της Wolt.
Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 86, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 092597
Εκεί που νομίζεις ότι έχεις ήδη μιλήσει για τα deli κρεοπωλεία της Θεσσαλονίκης, έρχεται ένα να τα ανατρέψει όλα και να αλλάξει τελείως την εικόνα που έχεις ακόμη και για τις πιο gourmet επιχειρήσεις του τομέα και δεν είναι άλλο από το «Meating Place Διδασκάλου», στην Γ. Παπανδρέου στην Καλαμαριά.
Εδώ, ο Γιάννης Διδασκάλου εξασφαλίζει, τα τελευταία πέντε χρόνια, μοναδικές προτάσεις σε κρεατικά – ειδικά στο μοσχάρι, στο οποίο ειδικεύεται η επιχείρησή του – συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1968 από το Γιώργο Διδασκάλου - από τις πρώτες που εισήγαγαν στην αγορά της Θεσσαλονίκης το αγαπημένο σε όλους μπιφτέκι- την οποία έχει εξελίξει σε μία πραγματική boutique κρεάτων.
Η φιλοσοφία του «Meating Place Διδασκάλου» κινείται γύρω από την απόλυτη εξειδίκευση σε προϊόντα Black Angus - γνωστό για την πλούσια γεύση και υφή του κι ως ένα από τα πιο νόστιμα βόεια κρέατα που διατίθενται στην αγορά - και σε premium, special κοπές, ειδικά μοσχαριού, χωρίς να αποκλείει και τα υπόλοιπα είδη.
Με τη δεύτερη γενιά σήμερα στο «τιμόνι», είναι σε θέση να προωθούν στους πελάτες τους τα κρέατα που οι ίδιοι θεωρούν καλύτερα και που επιλέγουν να «προμοτάρουν».
Είτε πρόκειται για premium κοπές, είτε για κοτόπουλα από μικρές, αξιόλογες κι αξιόπιστες, βραβευμένες ελληνικές φάρμες, μακριά από τη μαζική παραγωγή, με αρκετές προτάσεις και σε βιολογικά κρέατα αλλά και με προϊόντα που προμηθεύονται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της ίδιας της επιχείρησης, στην Βιομηχανική Περιοχή του Λακκώματος.
Με εφόδια την πολυετή εμπειρία στην αγορά τροφίμων και την εξειδικευμένη γνώση τους, προσπαθούν να προσδώσουν μια σύγχρονη πλευρά, στην έννοια του παραδοσιακού κρεοπωλείου.
Επιδίωξή τους είναι, το «Meating Place Διδασκάλου», να προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία σε όλους όσους αγαπούν τα ποιοτικά τρόφιμα, τόσο μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επιλογών, όσο και λόγω της αυθεντικότητας και κομψότητας που χαρακτηρίζει το χώρο τους.
Προπαρασκευασμένα νωπά γεμιστά ρολά, ψαρονέφρια, σκαλοπίνια, βιολογικά μοσχαρίσια κρέατα με πιστοποίηση τριών αστέρων, μαζί με επιλογές για το μαρινάρισμα κάθε κρέατος ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, προσφέρονται με μία ποικιλία από κρέατα εξαιρετικών κοπών, αλλά κι έτοιμες προτάσεις για ψήσιμο, σε καθημερινή βάση.
Παράλληλα, πολλές προτάσεις σε delicatessen προϊόντα παντοπωλείου, από λάδια μέχρι γαρνιτούρες, επιλεγμένες ετικέτες κρασιού, ζυμαρικά, κ.ά., συνδυάζονται άψογα με κάθε κρέας κι έρχονται να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τραπέζι.
Η ξεχωριστή ποιότητα της επιχείρησης, είναι διακριτή ακόμη κι από την ιστοσελίδα της, όπου βρίσκει κανείς τα πάντα για τα είδη που προσφέρει και το πώς μπορεί να τα αξιοποιήσει.
Πληροφορίες για κάθε κοπή και κρέας, από το Black Angus, μέχρι το ιαπωνικό βόειο Wagyu, τη μπριζόλα T-bone, τα short ribs, το Rib Eye, την Picanha, είτε πρόκειται για την περιγραφή του τμήματος του ζώου από όπου προέρχονται και τα θρεπτικά συστατικά, είτε για την καταγωγή τους και τον τρόπο μαγειρέματος, ενώνονται σε ένα website, από το οποίο δε λείπει, κυριολεκτικά, τίποτα.
Ειδικά ο τρόπος μαγειρέματος εμπλουτίζεται κι ολοκληρώνεται με παρουσίαση των πιο κατάλληλων σκευών μαγειρικής κάθε κρέατος κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τα τελευταία και τη χρήση τους.
Με το που θα ανοίξει η ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο, το «Meating Place Διδασκάλου» θα είναι εκεί, αποκλειστικά με τα είδη του σε μοσχάρι.
Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας με την άριστη ποιότητα πρώτων υλών και τις παραδοσιακές συνταγές, η σχολαστικότητα και η υπευθυνότητα των ανθρώπων της επιχείρησης, έχουν κατατάξει τα προϊόντα της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, καθιστώντας τα ικανά να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες, εξειδικευμένες ανάγκες, κάθε καταναλωτή.
Όχι τυχαία, το «Meating Place Διδασκάλου» αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του καλού κρέατος κι ένα μέρος απ’ όπου έχουμε να μάθουμε πολλά. Γι’ αυτό, μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ανθρώπους του, ότι σας ενδιαφέρει για κάθε κρέας ή τον τρόπο μαγειρέματός του. Είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, σε κάθε σας αγορά.
Τip 1: Όλα τα προϊόντα του «Meating Place Διδασκάλου», διατίθενται και μέσω της e-food και της Wolt.
Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 86, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 092597
ΣΧΟΛΙΑ