«Meet the Meat»: Όταν το κρέας «συστήνεται» κι επίσημα
31/10/2022 14:45
31/10/2022 14:45
Το κατάστημα πρωτοάνοιξε το 2003 και σήμερα συμπληρώνει 19 έτη λειτουργίας έχοντας, πλέον, κερδίσει τους φανατικούς του πελάτες, που φτάνουν μέχρι εκεί κι από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης ή εκτός αυτής.
Λειτουργώντας κι ως παντοπωλείο προτείνει, εκτός από τα ποιοτικά του κρεατικά, τοπικά προϊόντα που μπορούν, σε συνδυασμό, να αποτελέσουν τα συστατικά για ένα ολοκληρωμένο, νόστιμο γεύμα.
Έχοντας, στο παρελθόν παππού κρεοπώλη, η σημερινή ιδιοκτήτρια του «Meet the Meat» συνεχίζει την παράδοση στο χώρο και κερδίζει οποιονδήποτε, με τη γλυκύτητά της. Στο κρεοπωλείο της όλα είναι τοπικά, ποιοτικά και στις καλύτερες δυνατές τιμές, με τα λουκάνικα που βασίζονται σε τοπική συνταγή των Γρεβενών, να ξεχωρίζουν.
Σουτζουκάκια και βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη, είναι ανάμεσα στα προϊόντα που αγαπούν περισσότερο οι πελάτες του «Meet the Meat», ενώ δύο πολύ δυνατές γεύσεις είναι η γεμιστή πανσέτα και η χοιρινή σπαλομπριζόλα - γεμιστή με κασέρι, καραμελωμένα κρεμμύδια και λεμονάτη σάλτσα.
Ψαρονέφρι γεμιστό, ποντιακό χοιρινό σουβλάκι λαιμού - μαριναρισμένο με σάλτσα παραγωγής τους - τα μαριναρισμένα σκαλοπίνια και το κότσι και φυσικά όλα τα κλασσικά είδη που αναζητεί καθημερινά κανείς σε ένα κρεοπωλείο, είτε πρόκειται για κοτόπουλο, είτε για χοιρινό, μοσχάρι, κλπ., είναι μεταξύ των όσων προσφέρει το κρεοπωλείο. Προϊόντα στην πρωταρχική τους μορφή ή κρεατοσκευάσματα βγαίνουν καθημερινά στις βιτρίνες ή προετοιμάζονται κατά παραγγελία, για περιοίκους και μη.
Μεγάλη είναι η ποικιλία των κρεατοσκευασμάτων πουλερικών, όπως η κοτοτηγανιά, το ρολό ή τα μπιφτέκια κοτόπουλου, το μαριναρισμένο σουβλάκι μπούτι κοτόπουλου και το αντίστοιχο κοπανάκι, το «μεσογειακό» μπούτι κοτόπουλο - με μεσογειακό μαρινάρισμα – ή ο γύρος, που βγαίνει φυσικά και στη χοιρινή του έκδοση.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν χώρο που ο καθένας μπορεί να εμπιστευθεί για καλό, επιλεγμένο κρέας, από τοπικούς παραγωγούς.
Πέρα από τα κρέατα και τα κρεατοσκευάσματα, στο «Meet the Meat» βρίσκει κανείς κι άλλα προϊόντα, όπως, πίτσες, ζυμαρικά, σάλτσες και μία μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, ιδανικά για να συνοδέψουν κάθε γεύμα.
Κοτόπιτα, πρασόπιτα, νόστιμη κιμαδόπιτα και κολοκυθόπιτα, πίτα με κρέμα κι άλλες επιλογές, όλες παρασκευασμένες με χειροποίητο φύλλο, διατίθενται καθημερινά για άμεση κατανάλωση, μαζί με πίτσες για νηστεία και μη, αλλά και πίτες για σουβλάκια, για να φτιάξει ο καθένας το δικό του, χειροποίητο σάντουιτς, στο σπίτι.
Πέρα από τα προϊόντα, εδώ τον κόσμο κερδίζουν επίσης η εξυπηρέτηση και το χαμόγελο των ανθρώπων. Η πείρα και η αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν είναι μεγάλες κι αυτό φαίνεται, σε κάθε αγορά.
Tip: Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης διατίθενται και με delivery, μέσω του e-food.
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 6, Ελευθέριο - Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 773551
Το κατάστημα πρωτοάνοιξε το 2003 και σήμερα συμπληρώνει 19 έτη λειτουργίας έχοντας, πλέον, κερδίσει τους φανατικούς του πελάτες, που φτάνουν μέχρι εκεί κι από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης ή εκτός αυτής.
Λειτουργώντας κι ως παντοπωλείο προτείνει, εκτός από τα ποιοτικά του κρεατικά, τοπικά προϊόντα που μπορούν, σε συνδυασμό, να αποτελέσουν τα συστατικά για ένα ολοκληρωμένο, νόστιμο γεύμα.
Έχοντας, στο παρελθόν παππού κρεοπώλη, η σημερινή ιδιοκτήτρια του «Meet the Meat» συνεχίζει την παράδοση στο χώρο και κερδίζει οποιονδήποτε, με τη γλυκύτητά της. Στο κρεοπωλείο της όλα είναι τοπικά, ποιοτικά και στις καλύτερες δυνατές τιμές, με τα λουκάνικα που βασίζονται σε τοπική συνταγή των Γρεβενών, να ξεχωρίζουν.
Σουτζουκάκια και βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη, είναι ανάμεσα στα προϊόντα που αγαπούν περισσότερο οι πελάτες του «Meet the Meat», ενώ δύο πολύ δυνατές γεύσεις είναι η γεμιστή πανσέτα και η χοιρινή σπαλομπριζόλα - γεμιστή με κασέρι, καραμελωμένα κρεμμύδια και λεμονάτη σάλτσα.
Ψαρονέφρι γεμιστό, ποντιακό χοιρινό σουβλάκι λαιμού - μαριναρισμένο με σάλτσα παραγωγής τους - τα μαριναρισμένα σκαλοπίνια και το κότσι και φυσικά όλα τα κλασσικά είδη που αναζητεί καθημερινά κανείς σε ένα κρεοπωλείο, είτε πρόκειται για κοτόπουλο, είτε για χοιρινό, μοσχάρι, κλπ., είναι μεταξύ των όσων προσφέρει το κρεοπωλείο. Προϊόντα στην πρωταρχική τους μορφή ή κρεατοσκευάσματα βγαίνουν καθημερινά στις βιτρίνες ή προετοιμάζονται κατά παραγγελία, για περιοίκους και μη.
Μεγάλη είναι η ποικιλία των κρεατοσκευασμάτων πουλερικών, όπως η κοτοτηγανιά, το ρολό ή τα μπιφτέκια κοτόπουλου, το μαριναρισμένο σουβλάκι μπούτι κοτόπουλου και το αντίστοιχο κοπανάκι, το «μεσογειακό» μπούτι κοτόπουλο - με μεσογειακό μαρινάρισμα – ή ο γύρος, που βγαίνει φυσικά και στη χοιρινή του έκδοση.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν χώρο που ο καθένας μπορεί να εμπιστευθεί για καλό, επιλεγμένο κρέας, από τοπικούς παραγωγούς.
Πέρα από τα κρέατα και τα κρεατοσκευάσματα, στο «Meet the Meat» βρίσκει κανείς κι άλλα προϊόντα, όπως, πίτσες, ζυμαρικά, σάλτσες και μία μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, ιδανικά για να συνοδέψουν κάθε γεύμα.
Κοτόπιτα, πρασόπιτα, νόστιμη κιμαδόπιτα και κολοκυθόπιτα, πίτα με κρέμα κι άλλες επιλογές, όλες παρασκευασμένες με χειροποίητο φύλλο, διατίθενται καθημερινά για άμεση κατανάλωση, μαζί με πίτσες για νηστεία και μη, αλλά και πίτες για σουβλάκια, για να φτιάξει ο καθένας το δικό του, χειροποίητο σάντουιτς, στο σπίτι.
Πέρα από τα προϊόντα, εδώ τον κόσμο κερδίζουν επίσης η εξυπηρέτηση και το χαμόγελο των ανθρώπων. Η πείρα και η αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν είναι μεγάλες κι αυτό φαίνεται, σε κάθε αγορά.
Tip: Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης διατίθενται και με delivery, μέσω του e-food.
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 6, Ελευθέριο - Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 773551
ΣΧΟΛΙΑ