ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια απρόσμενη γευστική πρόταση στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η HELEXPO και το FLAG IN LIFE αποφάσισαν να προσφέρουν στους επισκέπτες της 88ης ΔΕΘ δυο νέα γευστικά προϊόντα που συνδυάζουν ένα σύγχρονο και προσφιλή τρόπο φαγητού με την γευστική παράδοση της πόλης

 09/09/2024 11:40

Μια απρόσμενη γευστική πρόταση στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη γαστρονομίας (UNESCO).Έχει μια γευστική πολυσυλλεκτική κουζίνα, κάνει ενδιαφέρουσες καινοτόμες γευστικές προτάσεις και κινείται γευστικά στο πνεύμα της εποχής μας κρατώντας ζωντανή την παράδοση της.
Με γνώμονα αυτό η HELEXPO και το FLAG IN LIFE (Διον Κουκης) αποφάσισαν να προσφέρουν στους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7-15/9-24) δυο νέα γευστικά προϊόντα που συνδυάζουν ένα σύγχρονο και προσφιλή τρόπο φαγητού (street food) με την γευστική παράδοση της πόλης.

Με εφαλτήριο την προκήρυξη ενός διαγωνισμού ο οποίος χαρακτηρίστηκε απο πολλές συμμετοχές και άρτια διοργάνωση εξελίχθηκε μια διαδικασία η οποία κατέληξε στη βράβευση δυο street food τα οποία θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της έκθεσης και στη συνέχεια στο ευρύ κοινο.

Το πρώτο εξ αυτών (αλμυρό) είναι ένας έξυπνος συνδυασμός του σύγχρονου γρήγορου φαγητού (street food) με μια απόλυτα παραδοσιακή γεύση που είναι το μπουγιουρντί. Εξ ου και το όνομα του.Street bouyourdi.Εμπνευστης και δημιουργός του είναι η εταιρεία.

Το δεύτερο εξ αυτών είναι μια γλυκιά εκδοχή του street food το οποίο επίσης έχει όλα τα στοιχεία του έξυπνου συνδυασμού αφού παραπέμπει άμεσα στη μπουγάτσα χωρίς να την αντιγράφει. Το Street Food αυτό έχει σαν βάση μια τροποποιημένη κρεμα μπουγάτσας και το όνομα του είναι Cream Tower.Εμπνευστης και δημιουργός του είναι η εταιρεία Estrella - Καπετανακης Κωστας. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε ένα συνολο δράσεων και συνεργειών του FLAG IN LIFE επικεφαλής του οποίου είναι ο Διον Κουκης ο οποίος θεωρείται μια απο τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στο χώρο της γευσης. Η υλοποίηση της έγινε εφικτή χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον του κ.Κυριάκου Ποζρικίδη διευθύνοντος συμβούλου της HELEXPO, του κ. Αλεξάνδρου Τσατσιρλη γενικού διευθυντή της HELEXPO, του κ.Βασίλη Σαμιωτάκη ιδιοκτήτη της Samiotakis Catering καθώς και της κ.Ντινας Τέρτση τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.Στοχος όλων μας είναι να επιβληθεί η Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα της ποιοτικής γευσης για την Ελλάδα .Θα σας είμαστε υπόχρεοι αν σταθείτε αρωγοί και δώσετε δημοσιότητα σε αυτή την ενέργεια

Για περισσότερα στοιχεία πατήστε εδώ 


Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη γαστρονομίας (UNESCO).Έχει μια γευστική πολυσυλλεκτική κουζίνα, κάνει ενδιαφέρουσες καινοτόμες γευστικές προτάσεις και κινείται γευστικά στο πνεύμα της εποχής μας κρατώντας ζωντανή την παράδοση της.
Με γνώμονα αυτό η HELEXPO και το FLAG IN LIFE (Διον Κουκης) αποφάσισαν να προσφέρουν στους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7-15/9-24) δυο νέα γευστικά προϊόντα που συνδυάζουν ένα σύγχρονο και προσφιλή τρόπο φαγητού (street food) με την γευστική παράδοση της πόλης.

Με εφαλτήριο την προκήρυξη ενός διαγωνισμού ο οποίος χαρακτηρίστηκε απο πολλές συμμετοχές και άρτια διοργάνωση εξελίχθηκε μια διαδικασία η οποία κατέληξε στη βράβευση δυο street food τα οποία θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της έκθεσης και στη συνέχεια στο ευρύ κοινο.

Το πρώτο εξ αυτών (αλμυρό) είναι ένας έξυπνος συνδυασμός του σύγχρονου γρήγορου φαγητού (street food) με μια απόλυτα παραδοσιακή γεύση που είναι το μπουγιουρντί. Εξ ου και το όνομα του.Street bouyourdi.Εμπνευστης και δημιουργός του είναι η εταιρεία.

Το δεύτερο εξ αυτών είναι μια γλυκιά εκδοχή του street food το οποίο επίσης έχει όλα τα στοιχεία του έξυπνου συνδυασμού αφού παραπέμπει άμεσα στη μπουγάτσα χωρίς να την αντιγράφει. Το Street Food αυτό έχει σαν βάση μια τροποποιημένη κρεμα μπουγάτσας και το όνομα του είναι Cream Tower.Εμπνευστης και δημιουργός του είναι η εταιρεία Estrella - Καπετανακης Κωστας. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται σε ένα συνολο δράσεων και συνεργειών του FLAG IN LIFE επικεφαλής του οποίου είναι ο Διον Κουκης ο οποίος θεωρείται μια απο τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στο χώρο της γευσης. Η υλοποίηση της έγινε εφικτή χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον του κ.Κυριάκου Ποζρικίδη διευθύνοντος συμβούλου της HELEXPO, του κ. Αλεξάνδρου Τσατσιρλη γενικού διευθυντή της HELEXPO, του κ.Βασίλη Σαμιωτάκη ιδιοκτήτη της Samiotakis Catering καθώς και της κ.Ντινας Τέρτση τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.Στοχος όλων μας είναι να επιβληθεί η Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα της ποιοτικής γευσης για την Ελλάδα .Θα σας είμαστε υπόχρεοι αν σταθείτε αρωγοί και δώσετε δημοσιότητα σε αυτή την ενέργεια

Για περισσότερα στοιχεία πατήστε εδώ 


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία