ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μία μπίρα από την Πάρο στις έξι καλύτερες του κόσμου!

Η «56 Isles Aegean Wit» κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στο Great Taste Awards

 11/10/2018 19:44

Μία μπίρα από την Πάρο στις έξι καλύτερες του κόσμου!

Η «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο αναδείχτηκε σε μία από τις έξι καλύτερες μπίρες του κόσμου.

Η «56 Isles Aegean Wit» της Μικροζυθοποιίας Πάρου κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στο διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards.

Επίσης, η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπίρα στα συγκεκριμένα βραβεία, στο φετινό διαγωνισμό απέσπασε δύο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA» ένα αστέρι.

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό ήταν περισσότερες από 12.000.

Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες στον τομέα της μεταποίησης. Έχοντας ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή παραγωγή η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει και νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πιστέψαμε εξαρχής στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ελληνικής μικροζυθοποιίας και οργανώσαμε με γνώση και προσοχή ένα μακρόπνοο επιχειρηματικό σχέδιο» αναφέρει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου με αφορμή τη νέα διάκριση.

«Θέσαμε τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που διέπουν και τις δικές μας γευστικές επιλογές. Βάλαμε στις μπίρες μας καρδιά από την Πάρο, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα ως πατρίδα του πιο εκλεκτού κριθαριού και στόχο, τους γευσιγνώστες όλου του κόσμου, που ξέρουν ότι η υπεροχή δεν κρίνεται από την ετικέτα αλλά από την αυθεντικότητα και την ουσία» τονίζει ο Νικόλας Παυλάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο αναδείχτηκε σε μία από τις έξι καλύτερες μπίρες του κόσμου.

Η «56 Isles Aegean Wit» της Μικροζυθοποιίας Πάρου κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στο διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards.

Επίσης, η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπίρα στα συγκεκριμένα βραβεία, στο φετινό διαγωνισμό απέσπασε δύο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA» ένα αστέρι.

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό ήταν περισσότερες από 12.000.

Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες στον τομέα της μεταποίησης. Έχοντας ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή παραγωγή η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει και νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πιστέψαμε εξαρχής στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ελληνικής μικροζυθοποιίας και οργανώσαμε με γνώση και προσοχή ένα μακρόπνοο επιχειρηματικό σχέδιο» αναφέρει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου με αφορμή τη νέα διάκριση.

«Θέσαμε τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που διέπουν και τις δικές μας γευστικές επιλογές. Βάλαμε στις μπίρες μας καρδιά από την Πάρο, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα ως πατρίδα του πιο εκλεκτού κριθαριού και στόχο, τους γευσιγνώστες όλου του κόσμου, που ξέρουν ότι η υπεροχή δεν κρίνεται από την ετικέτα αλλά από την αυθεντικότητα και την ουσία» τονίζει ο Νικόλας Παυλάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία