Κρεοπωλεία

«Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος»: Αποκλειστικά ελληνικά κρέατα από ιδιόκτητες φάρμες σε ένα εξειδικευμένο κρεοπωλείο στα Πεύκα

Τριάντα πέντε χρόνια «ορκισμένοι» στο ελληνικό κρέας

 15/12/2022 20:35

«Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος»: Αποκλειστικά ελληνικά κρέατα από ιδιόκτητες φάρμες σε ένα εξειδικευμένο κρεοπωλείο στα Πεύκα

Η «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος» λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και τα τελευταία τριανταπέντε στο Σοχό, όπου ξεκίνησε, το 1988, από το Γεώργιο Πάσχο, τον πατέρα της οικογένειας.

kreaton-paschos2.jpg
kreaton-paschos3.jpg
kreaton-paschos4.jpg
kreaton-paschos5.jpg

Είναι, σήμερα, μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά – τέσσερις κόρες κι ένας γιος. Όπως οι ίδιοι λένε είναι, όλα αυτά τα χρόνια, «ορκισμένοι» στο ελληνικό κρέας, πωλώντας προϊόντα από μοσχάρια που προέρχονται αποκλειστικά από τη μονάδα τους, μεγαλωμένα με τις καλύτερες τροφές, με αγάπη και μεράκι.

kreaton-paschos6.jpg

Το πρώτο κρεοπωλείο που άνοιξε στο Σοχό Θεσσαλονίκης – ανακαινισμένο πλέον – έχει κερδίσει, όλα αυτά τα χρόνια, τους φανατικούς του πελάτες, που το εμπιστεύονται για την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων του και την άμεση σχέση που έχουν αναπτύξει με την ιδιοκτήτρια οικογένεια.

kreaton-paschos7.jpg

Παραδοσιακές γεύσεις σε έναν σύγχρονο χώρο

Οι αγελάδες της φάρμας Πάσχου είναι ελευθέρας βοσκής κι ανήκουν στη φυλή Limousin και την ελληνική κόκκινη φυλή, με πιστοποίηση του κέντρου γενετικής βελτίωσης, που επιβλέπει και καταγράφει το ζωικό κεφάλαιο της μονάδας στα γενεολογικά βιβλία των καθαρόαιμων βοοειδών.

kreaton-paschos8.jpg

Θρέφονται αποκλειστικά και μόνο από βλάστηση του βουνού του Σοχού - όπου διαβιούν για περίπου έξι μήνες το χρόνο - ζευγαρώνουν και γεννούν στις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και το ιδανικό υψόμετρο, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τα μοσχαράκια ακολουθούν, μετά τον απογαλακτισμό τους, διατροφή πάχυνσης με ζωοτροφές, αποκλειστικά και μόνο φυτικής προέλευσης.

kreaton-paschos9.jpg

Από τις κτηνοτροφικές αυτές μονάδες της οικογενείας – μία παραδοσιακή και δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση, όπου τηρούνται όλες οι πατροπαράδοτες διδαχές δεκαετιών ως προς την παραγωγή ποιοτικού μοσχαρίσιου κρέατος - προέρχονται τα κρέατα που μπορούμε να προμηθευτούμε καθημερινά στη «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος», εν ολίγοις παραδοσιακές γεύσεις, σε έναν σύγχρονο κι εξειδικευμένο χώρο.

kreaton-paschos10.jpg
kreaton-paschos11.jpg

Προβατίνα, ζυγούρι, αρνάκι γάλακτος, κατσικάκι γάλακτος, όλα προερχόμενα από την περιοχή του Σοχού, παρέχουν καθημερινά πρώτη ύλη για το τραπέζι μας, μαζί με χειροποίητα κρεατοπαρασκευάσματα, όπως τo burger προβατίνας, το χωριάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι – παραγωγής της επιχείρησης – αλλά και τα – επίσης παραγωγής τους – γουρουνάκια γάλακτος, σε μέγεθος και βάρος, ιδανικό για φούρνο.

kreaton-paschos12.jpg
kreaton-paschos13.jpg

Τι άλλο θα βρούμε;

Ελιά, κιλότο, κόντρα, κότσι, μπριζόλα, νουά και ουρά μοσχαρίσια, μπούτι, κιλότο, σπάλα και μπριζόλα χοιρινή, πανσέτα, ρολό, φιλέτο και τηγανιά, χοιρινή σταβλίσια μπριζολοπανσέτα, προϊόντα κοτόπουλου από επιλεγμένες φάρμες, κιμάδες κάθε είδους, παϊδάκια αρνίσια, ελληνικά πρόβατα κι αρνάκι γάλακτος.

kreaton-paschos14.jpg
kreaton-paschos15.jpg

Κι όχι μόνο. Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που εμπορεύεται, η οικογένεια Πάσχου παρασκευάζει καθημερινά τορτίγιες έτοιμες για ψήσιμο, καρέ γεμιστό, ελλασωνίτικο, σφολιατάκια, γύρο κι άλλες νοστιμιές.

kreaton-paschos16.jpg
kreaton-paschos17.jpg
kreaton-paschos18.jpg
kreaton-paschos19.jpg

Όλα με πρώτες ύλες που είναι αποτέλεσμα εκτροφής σε μονάδες που συνδυάζουν τις σύγχρονες μεθόδους αναπαραγωγής κι εκτροφής βοοειδών με την παραδοσιακή κτηνοτροφία, με ποιότητα ξεχωριστή και γεύση που μας ταξιδεύει στο χωριό.

kreaton-paschos20.jpg

Τip: Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης στο TikTok.

kreaton-paschos21.jpg
kreaton-paschos22.jpg


Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου 66, Πεύκα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676050

Facebook

Instagram





Η «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος» λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και τα τελευταία τριανταπέντε στο Σοχό, όπου ξεκίνησε, το 1988, από το Γεώργιο Πάσχο, τον πατέρα της οικογένειας.

kreaton-paschos2.jpg
kreaton-paschos3.jpg
kreaton-paschos4.jpg
kreaton-paschos5.jpg

Είναι, σήμερα, μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά – τέσσερις κόρες κι ένας γιος. Όπως οι ίδιοι λένε είναι, όλα αυτά τα χρόνια, «ορκισμένοι» στο ελληνικό κρέας, πωλώντας προϊόντα από μοσχάρια που προέρχονται αποκλειστικά από τη μονάδα τους, μεγαλωμένα με τις καλύτερες τροφές, με αγάπη και μεράκι.

kreaton-paschos6.jpg

Το πρώτο κρεοπωλείο που άνοιξε στο Σοχό Θεσσαλονίκης – ανακαινισμένο πλέον – έχει κερδίσει, όλα αυτά τα χρόνια, τους φανατικούς του πελάτες, που το εμπιστεύονται για την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων του και την άμεση σχέση που έχουν αναπτύξει με την ιδιοκτήτρια οικογένεια.

kreaton-paschos7.jpg

Παραδοσιακές γεύσεις σε έναν σύγχρονο χώρο

Οι αγελάδες της φάρμας Πάσχου είναι ελευθέρας βοσκής κι ανήκουν στη φυλή Limousin και την ελληνική κόκκινη φυλή, με πιστοποίηση του κέντρου γενετικής βελτίωσης, που επιβλέπει και καταγράφει το ζωικό κεφάλαιο της μονάδας στα γενεολογικά βιβλία των καθαρόαιμων βοοειδών.

kreaton-paschos8.jpg

Θρέφονται αποκλειστικά και μόνο από βλάστηση του βουνού του Σοχού - όπου διαβιούν για περίπου έξι μήνες το χρόνο - ζευγαρώνουν και γεννούν στις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και το ιδανικό υψόμετρο, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τα μοσχαράκια ακολουθούν, μετά τον απογαλακτισμό τους, διατροφή πάχυνσης με ζωοτροφές, αποκλειστικά και μόνο φυτικής προέλευσης.

kreaton-paschos9.jpg

Από τις κτηνοτροφικές αυτές μονάδες της οικογενείας – μία παραδοσιακή και δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση, όπου τηρούνται όλες οι πατροπαράδοτες διδαχές δεκαετιών ως προς την παραγωγή ποιοτικού μοσχαρίσιου κρέατος - προέρχονται τα κρέατα που μπορούμε να προμηθευτούμε καθημερινά στη «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος», εν ολίγοις παραδοσιακές γεύσεις, σε έναν σύγχρονο κι εξειδικευμένο χώρο.

kreaton-paschos10.jpg
kreaton-paschos11.jpg

Προβατίνα, ζυγούρι, αρνάκι γάλακτος, κατσικάκι γάλακτος, όλα προερχόμενα από την περιοχή του Σοχού, παρέχουν καθημερινά πρώτη ύλη για το τραπέζι μας, μαζί με χειροποίητα κρεατοπαρασκευάσματα, όπως τo burger προβατίνας, το χωριάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι – παραγωγής της επιχείρησης – αλλά και τα – επίσης παραγωγής τους – γουρουνάκια γάλακτος, σε μέγεθος και βάρος, ιδανικό για φούρνο.

kreaton-paschos12.jpg
kreaton-paschos13.jpg

Τι άλλο θα βρούμε;

Ελιά, κιλότο, κόντρα, κότσι, μπριζόλα, νουά και ουρά μοσχαρίσια, μπούτι, κιλότο, σπάλα και μπριζόλα χοιρινή, πανσέτα, ρολό, φιλέτο και τηγανιά, χοιρινή σταβλίσια μπριζολοπανσέτα, προϊόντα κοτόπουλου από επιλεγμένες φάρμες, κιμάδες κάθε είδους, παϊδάκια αρνίσια, ελληνικά πρόβατα κι αρνάκι γάλακτος.

kreaton-paschos14.jpg
kreaton-paschos15.jpg

Κι όχι μόνο. Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που εμπορεύεται, η οικογένεια Πάσχου παρασκευάζει καθημερινά τορτίγιες έτοιμες για ψήσιμο, καρέ γεμιστό, ελλασωνίτικο, σφολιατάκια, γύρο κι άλλες νοστιμιές.

kreaton-paschos16.jpg
kreaton-paschos17.jpg
kreaton-paschos18.jpg
kreaton-paschos19.jpg

Όλα με πρώτες ύλες που είναι αποτέλεσμα εκτροφής σε μονάδες που συνδυάζουν τις σύγχρονες μεθόδους αναπαραγωγής κι εκτροφής βοοειδών με την παραδοσιακή κτηνοτροφία, με ποιότητα ξεχωριστή και γεύση που μας ταξιδεύει στο χωριό.

kreaton-paschos20.jpg

Τip: Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης στο TikTok.

kreaton-paschos21.jpg
kreaton-paschos22.jpg


Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου 66, Πεύκα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676050

Facebook

Instagram





ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία