Λόγια του Βαρδάρη

  • ΝΟΔΕ δυτικής Θεσσαλονίκης: Κοπή πίτας παρουσία και του «κομμένου» υποψηφίου
    14/02/2019 14:10

    ΝΟΔΕ δυτικής Θεσσαλονίκης: Κοπή πίτας παρουσία και του «κομμένου» υποψηφίου

    Κόσμος και κοσμάκης εμφανίζεται αυτήν την περίοδο στα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Η προσμονή της νίκης και της εξουσίας αλλά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν μεγαλώσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον της γαλάζιας βάσης, που δείχνει να κινητοποιείται ευρύτερα.

    Έτσι χτες το βράδυ καταγράφηκε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο στα γραφεία της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ δυτικού τομέα, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν γεμίσει μέχρι και τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας. «Εμφανίστηκαν στελέχη που είχαν να έρθουν χρόνια σε κομματική εκδήλωση», σημείωσε με νόημα έμπειρος Νεοδημοκράτης.

    Φυσικά δε λείπουν και τα προβλήματα που δημιουργεί η πολυδιάσπαση του χώρου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και ιδιαίτερα στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης. Έτσι στη χτεσινή εκδήλωση εμφανίστηκαν ο Νίκος Ταχίαος, που είναι ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ αλλά και ο «αντάρτης» Γιώργος Ορφανός. Στον πρώτο δόθηκε ο λόγος, για τον δεύτερο «ήταν σαν να μην υπήρχε στην αίθουσα» όπως σχολίασε πικρόχολα γαλάζιος που ήταν στην εκδήλωση. Με νόημα και η βολή του προέδρου της διοικούσας της τοπικής ΝΔ Τάσου Σπηλιόπουλο που στον χαιρετισμό του έκανε λόγο για υποψηφίους που ζήτησαν τη στήριξη της ΝΔ αλλά όταν είδαν ότι δεν την έλαβαν ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους και αυτοχαρακτηρίστηκαν ως μη κομματικοί και ανεξάρτητοι. Φωτογραφίζοντας έτσι τον πρώην υπουργό…