Λόγια του Βαρδάρη

  • Νοτοπούλου, Καστανίδης, Αμανατίδης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αράπογλου
    11/09/2023 06:56

    Νοτοπούλου, Καστανίδης, Αμανατίδης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αράπογλου

    Είχε πολύ κόσμο χθες το βράδυ στον πεζόδρομο της Κομνηνών, στην Καλαμαριά, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Καλαμαριά Μητέρα Πόλη”.

    Εκατοντάδες Καλαμαριώτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της υποψήφιας δημάρχου Χρύσας Αράπογλου η οποία παρουσίασε κάποιες βασικές προτάσεις του προγράμματός της καθώς και τους 88 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

    Μεταξύ όσων παρέστησαν στα εγκαίνια ξεχώρισα την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου καθώς και τον πρώην βουλευτή του κόμματος Γιάννη Αμανατίδη ο οποίος είναι και Καλαμαριώτης. Ήταν επίσης οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης και Γιάννης Μαγκριώτης.

    Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Δουίτσης. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανέστης Τελίδης, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Μαμέλης.

    Ήταν και δύο πρώην δήμαρχοι Καλαμαριάς, ο Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Σπύρος Ζλατάνος. Παρουσίες με ιδιαίτερο συμβολισμό αλλά και με πολιτικά μηνύματα.