Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Σωκράτης μιλάει με «το αφεντικό»
    05/01/2019 13:51

    Ο Σωκράτης μιλάει με «το αφεντικό»

    Σε πτήση της Aegean Airlines από το Ηράκλειο προς τη Θεσσαλονίκη επέβαινε το βράδυ της Παρασκευής ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος. Η πτήση, όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν δυνατόν να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω χαμηλής νέφωσης και χιονιού. Λόγω επιβαρυμένης κίνησης, το αεροδρόμιο της Αθήνας δεν μπορούσε να τη δεχτεί, κι επιλέχτηκε από το πλήρωμα η επιστροφή στο Ηράκλειο.

    Ο Υπουργός, όμως, είχε αντίρρηση. «Να πάμε στην Καβάλα ή στην Αλεξανδρούπολη» πρότεινε στις αεροσυνοδούς, εις επήκοον των άλλων επιβατών. Τον ενημέρωσαν ότι και τα δυο αεροδρόμια κλείνουν νωρίς κι εκείνος επέμεινε, ιδίως για την Αλεξανδρούπολη. «Δεν ακολουθείτε σωστές διαδικασίες», είπε στις έκπληκτες συνοδούς. «… αλλά θα μιλήσω εγώ απευθείας με τα κεντρικά της Aegean», συνέχισε, εννοώντας ότι έχει απευθείας επαφή με τον κ. Βασιλάκη.

    Οι γύρω επιβάτες αναρωτήθηκαν εάν ο Υπουργός έχει σπουδάσει πιλότος και ξέρει να πετάει, ή εάν η εξουσία ζαλίζει. Αλλά κανείς δεν τόλμησε να τον ρωτήσει.