Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο «σωρός» των υποψήφιων και η χαμένη αξιοπρέπεια
    24/11/2018 12:41

    Ο «σωρός» των υποψήφιων και η χαμένη αξιοπρέπεια

    Αν ο Νίκος Ταχιάος διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, τότε αυτό σημαίνει ότι θα συμπεριφερθούμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην πόλη. Αυτό πιστεύει ένα από τα παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και άλλοτε επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του κόμματος στην πόλη, Δημήτρης Τσάμης.

    Μετά και το ξεκαθάρισμα που έκανε ο ίδιος ο Ν. Ταχιάος, (δείτε ΕΔΩ), ο Δ. Τσιάμης καταθέτει την πεποίθησή του ότι ο πρώτος θα προσφέρει και θα προσθέσει "πολλά στην πόλη μας" η οποία μάλιστα "αναζητά εδώ και μήνες σαφή και θετικό βηματισμό".

    Βέβαια, ο κ. Τσιάμης διερωτάται αν η υποψηφιότητα Ταχιάου έρχεται να πέσει πάνω στις υπόλοιπες, οι οποίες τείνουν να γίνουν αναρίθμητες. Ταυτόχρονα, "Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι η κομματική στήριξη-χρίσμα, αρκεί για να ενδυναμωθεί αυτομάτως ακόμη μια προσπάθεια. Καμιά φορά οδηγεί και στο αντίθετο αποτέλεσμα. Ιδίως μετά τις τόσες τσαπατσουλιές της ΝΔ", λέει ο κ. Τσάμης.

    "Εγωϊσμοί και άκαμπτες προσωπικές φιλοδοξίες δεν χωρούν και θα κριθούν. Για να καταφανεί ποιός βάζει την πόλη πάνω από τον εγωϊσμό , που διεγέρθηκε από το νέο εκλογικό σύστημα. (...) Αυτό είναι το ζητούμενο και η ανάγκη σήμερα. Τίποτα άλλο. Από τακτικισμούς και κούφιες επικοινωνιακές μεγαλοστομίες δεν χορτάσαμε απλώς. Μπουχτίσαμε", γράφει ο ίδιος στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ζητεί το αυτονόητο: ο Ν. Ταχιάος να αναλάβει πρωτοβουλίες.

    Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κου Τσάμη: