Ψαραγορές - Ιχθυοπωλεία

«Ο Θαλασσόκηπος»: Ένα από τα παλιότερα ιχθυοπωλεία του κέντρου, συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά

Στην ανοιχτή αγορά του Καπανίου από το 1954

 07/03/2023 14:40

«Ο Θαλασσόκηπος»: Ένα από τα παλιότερα ιχθυοπωλεία του κέντρου, συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά

Ο «Θαλασσόκηπος» είναι, σίγουρα, ένα από τα παλιότερα ιχθυοπωλεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα στην ανοιχτή αγορά του Καπανίου από το 1954, οπότε και πρωτοάνοιξε, τρεις γενιές πριν, από τον παππού των σημερινών ιδιοκτητών.

thalassokipos2.jpg
thalassokipos3.jpg

Ένα αυθεντικό, καθαρό κατάστημα ιχθύων και θαλασσινών, πιστοποιημένο με ISO 22000 από τη BMCert ως προς την ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών του που, εδώ και 69 χρόνια, εξασφαλίζει άψογη ποιότητα στα προϊόντα του και ταχύτατη, φιλική κι επαγγελματική εξυπηρέτηση, με την πελατεία, να αυξάνεται διαρκώς.

thalassokipos4.jpg
thalassokipos5.jpg

Είναι ωραίο που στο Καπάνι βρίσκονται ακόμη παλιά, πολύ παλιά καταστήματα, γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι συνυφασμένα με την ποιότητα και τη σταθερότητα στις αξίες με τις οποίες ξεκίνησαν. Ο «Θαλασσόκηπος», στη Βλάλη και Μενεξέ 19, είναι σίγουρα ένα από αυτά, ίσως από τα παλαιότερα στην αγαπημένη ανοιχτή αγορά της Θεσσαλονίκης που, στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 άνοιξε από τον Ηλία Δημητριάδη, συνεχίστηκε από το γιο του, Παναγιώτη και που σήμερα έχουν αναλάβει τα εγγόνια του, Ηλίας και Μιχάλης.

thalassokipos6.jpg

Με τη δεύτερη και την τρίτη γενιά ιδιοκτητών σήμερα κι ένα δεύτερο ομώνυμο κατάστημα καθαρά χονδρικής, που προμηθεύει εστιατόρια ουζερί κι άλλα καταστήματα, ακριβώς δίπλα, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση έχει κάνει την εξυπηρέτηση προτεραιότητά της. Με moto της το «ο τρώγων ιχθείς, πάντα υγιής», φροντίζει να μας το εξασφαλίζει καθημερινά.

thalassokipos7.jpg

Καθημερινά, φρέσκα κι από τις καλύτερες θάλασσες

Στους πάγκους του ιχθυοπωλείου θα βρούμε περίπου 40 – 50 είδη καθημερινά, κυριολεκτικά τα πάντα, από το πιο ψιλό ψάρι για τηγάνι, μέχρι το πιο μεγάλο για σχάρα και πολλά αφρόψαρα, αλιεύματα από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας, τη Χαλκιδική, αλλά και τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, που φτάνουν ως εδώ καθημερινά, μέσα από σταθερή συνεργασία των ανθρώπων του με τους καλύτερους ψαράδες.

thalassokipos8.jpg
thalassokipos9.jpg
thalassokipos10.jpg

Στον «Θαλασσόκηπο», ξέρουν πώς να εξυπηρετούν τον πελάτη όσο πιο καλά μπορούν, άλλωστε η επιχείρηση αποτελείται σήμερα από 15 άτομα που, σταθερά, προσφέρουν ό,τι καλύτερο, σε κάθε αγοραστή.

Σαρδέλα, γάβρος, κοτσουμούρες και μεγάλα ψάρια όπως φαγκριά, συναγρίδες, σφυρίδες, πεσκανδρίτσες, χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα, γαρίδες, μπαρμπούνια, γλώσσες, μαγιάτικο, αλλά και όλων των ειδών τις κοπές σε φιλέτο ψαριού, όπως tar tar ή ceviche, εδώ τα βρίσκουμε καθημερινά όλα, σε σταθερή ποιότητα προϊόντος και υπηρεσιών.

thalassokipos11.jpg

Δεν είναι τυχαίο, ότι υπάρχουν ακόμη σταθεροί πελάτες από 30 χρόνια πριν ή οι… απόγονοί τους, που εμπιστεύονται με τη σειρά τους το ιχθυοπωλείο, όπως και κόσμος από όλη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σταθεροί πελάτες από Σέρρες, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, κ.ά.

thalassokipos12.jpg
thalassokipos13.jpg

Ιδέες για μαγειρική

Τους εμπιστευόμαστε, για να μας καθοδηγήσουν στο να δοκιμάσουμε, κυριολεκτικά, κάθε τους προϊόν. Τι κάνει το «Θαλασσόκηπο» να ξεχωρίζει; Το ότι πρόκειται για έναν χώρο όπου διαθέτει αποκλειστικά καθαρά νωπά ψάρια και θαλασσινά, με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει κι από όπου μπορούμε να φύγουμε με συνταγές, για το πώς να μαγειρέψουμε το γεύμα μας μέσα σε 10’ – 15’, μέσω και της συνεργασίας που έχει η επιχείρηση, με την «Cooking Workshop Consultants», στο χώρο της οποίας πραγματοποιεί σεμινάρια σχετικά με το φιλετάρισμα ψαριών.

thalassokipos14.jpg
thalassokipos15.jpg

Γιατί στο «Θαλασσόκηπο», είναι κυριολεκτικά οι ειδικοί στο ψάρι και το αποδεικνύουν καθημερινά.

thalassokipos16.jpg

Tip: Ο «Θαλασσόκηπος» κάνει delivery σε όλη την πόλη, με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για προπαραγγελία, σε περιπτώσεις take away.

thalassokipos17.jpg
thalassokipos18.jpg


Διεύθυνση: Βλάλη και Μενεξέ 19, Καπάνι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228335

Facebook

Instagram





Ο «Θαλασσόκηπος» είναι, σίγουρα, ένα από τα παλιότερα ιχθυοπωλεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα στην ανοιχτή αγορά του Καπανίου από το 1954, οπότε και πρωτοάνοιξε, τρεις γενιές πριν, από τον παππού των σημερινών ιδιοκτητών.

thalassokipos2.jpg
thalassokipos3.jpg

Ένα αυθεντικό, καθαρό κατάστημα ιχθύων και θαλασσινών, πιστοποιημένο με ISO 22000 από τη BMCert ως προς την ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών του που, εδώ και 69 χρόνια, εξασφαλίζει άψογη ποιότητα στα προϊόντα του και ταχύτατη, φιλική κι επαγγελματική εξυπηρέτηση, με την πελατεία, να αυξάνεται διαρκώς.

thalassokipos4.jpg
thalassokipos5.jpg

Είναι ωραίο που στο Καπάνι βρίσκονται ακόμη παλιά, πολύ παλιά καταστήματα, γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι συνυφασμένα με την ποιότητα και τη σταθερότητα στις αξίες με τις οποίες ξεκίνησαν. Ο «Θαλασσόκηπος», στη Βλάλη και Μενεξέ 19, είναι σίγουρα ένα από αυτά, ίσως από τα παλαιότερα στην αγαπημένη ανοιχτή αγορά της Θεσσαλονίκης που, στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 άνοιξε από τον Ηλία Δημητριάδη, συνεχίστηκε από το γιο του, Παναγιώτη και που σήμερα έχουν αναλάβει τα εγγόνια του, Ηλίας και Μιχάλης.

thalassokipos6.jpg

Με τη δεύτερη και την τρίτη γενιά ιδιοκτητών σήμερα κι ένα δεύτερο ομώνυμο κατάστημα καθαρά χονδρικής, που προμηθεύει εστιατόρια ουζερί κι άλλα καταστήματα, ακριβώς δίπλα, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση έχει κάνει την εξυπηρέτηση προτεραιότητά της. Με moto της το «ο τρώγων ιχθείς, πάντα υγιής», φροντίζει να μας το εξασφαλίζει καθημερινά.

thalassokipos7.jpg

Καθημερινά, φρέσκα κι από τις καλύτερες θάλασσες

Στους πάγκους του ιχθυοπωλείου θα βρούμε περίπου 40 – 50 είδη καθημερινά, κυριολεκτικά τα πάντα, από το πιο ψιλό ψάρι για τηγάνι, μέχρι το πιο μεγάλο για σχάρα και πολλά αφρόψαρα, αλιεύματα από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας, τη Χαλκιδική, αλλά και τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, που φτάνουν ως εδώ καθημερινά, μέσα από σταθερή συνεργασία των ανθρώπων του με τους καλύτερους ψαράδες.

thalassokipos8.jpg
thalassokipos9.jpg
thalassokipos10.jpg

Στον «Θαλασσόκηπο», ξέρουν πώς να εξυπηρετούν τον πελάτη όσο πιο καλά μπορούν, άλλωστε η επιχείρηση αποτελείται σήμερα από 15 άτομα που, σταθερά, προσφέρουν ό,τι καλύτερο, σε κάθε αγοραστή.

Σαρδέλα, γάβρος, κοτσουμούρες και μεγάλα ψάρια όπως φαγκριά, συναγρίδες, σφυρίδες, πεσκανδρίτσες, χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα, γαρίδες, μπαρμπούνια, γλώσσες, μαγιάτικο, αλλά και όλων των ειδών τις κοπές σε φιλέτο ψαριού, όπως tar tar ή ceviche, εδώ τα βρίσκουμε καθημερινά όλα, σε σταθερή ποιότητα προϊόντος και υπηρεσιών.

thalassokipos11.jpg

Δεν είναι τυχαίο, ότι υπάρχουν ακόμη σταθεροί πελάτες από 30 χρόνια πριν ή οι… απόγονοί τους, που εμπιστεύονται με τη σειρά τους το ιχθυοπωλείο, όπως και κόσμος από όλη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σταθεροί πελάτες από Σέρρες, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, κ.ά.

thalassokipos12.jpg
thalassokipos13.jpg

Ιδέες για μαγειρική

Τους εμπιστευόμαστε, για να μας καθοδηγήσουν στο να δοκιμάσουμε, κυριολεκτικά, κάθε τους προϊόν. Τι κάνει το «Θαλασσόκηπο» να ξεχωρίζει; Το ότι πρόκειται για έναν χώρο όπου διαθέτει αποκλειστικά καθαρά νωπά ψάρια και θαλασσινά, με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει κι από όπου μπορούμε να φύγουμε με συνταγές, για το πώς να μαγειρέψουμε το γεύμα μας μέσα σε 10’ – 15’, μέσω και της συνεργασίας που έχει η επιχείρηση, με την «Cooking Workshop Consultants», στο χώρο της οποίας πραγματοποιεί σεμινάρια σχετικά με το φιλετάρισμα ψαριών.

thalassokipos14.jpg
thalassokipos15.jpg

Γιατί στο «Θαλασσόκηπο», είναι κυριολεκτικά οι ειδικοί στο ψάρι και το αποδεικνύουν καθημερινά.

thalassokipos16.jpg

Tip: Ο «Θαλασσόκηπος» κάνει delivery σε όλη την πόλη, με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για προπαραγγελία, σε περιπτώσεις take away.

thalassokipos17.jpg
thalassokipos18.jpg


Διεύθυνση: Βλάλη και Μενεξέ 19, Καπάνι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228335

Facebook

Instagram





ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία