Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι επίσημοι και τα… πηγαδάκια
    28/10/2023 11:53

    Οι επίσημοι και τα… πηγαδάκια

    Πολλά τα πολιτικά «πηγαδάκια» και οι… αναμνηστικές φωτογραφίες στην εξέδρα των επισήμων της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιείται παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαρόπουλου.

    Στην εξέδρα στην πρώτη σειρά βρίσκονται ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιάννης Μπρατάκος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, ο υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η βουλευτής Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ο Αντώνης Οικονόμου, η Ράνια Θρασκια, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ο Μιχάλης Χουρδάκης, η αντιπεριφερειάρχης Μελινα Δερμεντζοπούλου κ.ά.

    noto.jpg


    tzitzi-bvAQD.jpg

    Ένα από τα ενδιαφέροντα «πηγαδάκια» ήταν όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας σύστησε τα παιδιά του και την σύζυγο του Ελεάνα στον Νίκο Ανδρουλακη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να πιάνει συζήτηση με τον μικρό γιο του Περιφερειάρχη, Γιώργο ο οποίος προηγουμένως δέχτηκε κομπλιμέντο για τα γυαλιά ηλίου του από τον Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα.

    Τυπική χειραψία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη. Ο τελευταίος έφτασε λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση φορώντας κοστούμι και γραβάτα και χαιρέτισε όλους τους επισήμους έναν-έναν, ενώ συνομιλούσε τακτικά με τον κ. Τζιτζικώστα.