Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι παρουσίες στο λιμάνι (φωτ.)
    05/06/2024 22:54

    Οι παρουσίες στο λιμάνι (φωτ.)

    Πολλές οι υπουργικές, οι βουλευτικές και οι αυτοδιοικητικές παρουσίες στη συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

    Από τους υπουργούς ήταν παρόντες στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οι Νίκος Δένδιας, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Σταϊκούρας, Λευτέρης Αυγενάκης και Άκης Σκέρτσος, καθώς και οι υφυπουργοί Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Διονύσης Σταμενίτης, Σταύρος Κελέτσης και Νίκος Ταχιάος. 

    mitsotakis-limani-thessaloniki-7.jpg


    Από βουλευτές ήταν σχεδόν όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, δηλαδή οι Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Διαμαντής Γκολιδάκης, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Φάνης Παπάς και Θόδωρος Καράογλου, καθώς και οι βουλευτές από τη Βόρεια Ελλάδα Τάσος Χατζηβασιλείου, Γιάννης Γιώργος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σταύρος Παπασωτηρίου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Γεωργαντάς, Απόστολος Βεζυρόπουλος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Τάσος Δημοσχάκης, Τάσος Μπαρτζώκας, Φώντας Μπαραλιάκος και Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, όπως και ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου. 

    mitsotakis-limani-thessaloniki-8.jpg


    Επίσης από την αυτοδιοίκηση ήταν στη συγκέντρωση οι περιφερειάρχες κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, οι αντιπεριφερειάρχες Πάρις Μπίλλιας, Κώστας Γιουτίκας και Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και οι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, που έδωσε έτσι το παρών κσι στις τρεις συγκεντρώσεις των τριών μεγάλων κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ). Ακόμη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Αυτιάς, Θανάσης Εξαδάκτυλος, Βούλα Πατουλίδου, Μαρία Σπυράκη, Άντρη Παράσχου και Βανέσα Αρχοντίδου.

    omilia-mitsotaki-limani-thessaloniki-iounios-2024-6.jpg


    Επίσης από την Πειραιώς και την κεντρική διοίκηση του κόμματος εθεάθησαν στην εκδήλωση η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα, ο αναπληρωτής γραμματέας Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Σμυρλής και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Ρωμανός και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Χάρης Χατζηχαραλάμπους που έκαναν καταδρομική άφιξη ερχόμενοι οδικώς από την Αθήνα λίγο πριν την εκδήλωση. Επίσης οι γενικοί γραμματείς Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης και Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, καθώς και οι συντονιστές του πρωθυπουργικού γραφείου Βόρειας Ελλάδας Έλενα Σώκου και Γιάννης Παπαγεωργίου.

    omilia-mitsotaki-limani-thessaloniki-iounios-2024-4.jpg


    Το γενικό κουμάντο της συγκέντρωσης είχαν οι κ.κ. Σμυρλής και Κονταδάκης, που ίδρωσαν κυριολεκτικά μέχρι να σταματήσει η βροχή, καθώς και οι Θεσσαλονικείς Βασίλης Γεωργιάδης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

    Ακόμη πολλοί πρώην βουλευτές, όπως ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Γιώργος Σαλαγκούδης, ο Γιώργος Καλαντζής, ο Χρήστος Κοσκινάς, ο Τάσος Σπηλιόπουλος και ο Σωτήρης Κούβελας.