Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι ψευδομουφτήδες της Θράκης στον Ερντογάν με δώρο μια... φωτογραφία
    14/05/2024 11:17

    Οι ψευδομουφτήδες της Θράκης στον Ερντογάν με δώρο μια... φωτογραφία

    Πριν τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους ψευδομουφτήδες της Θράκης, τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιπραήμ Σερίφ και τον ψευδομουφτή Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής Διαβούλευσης για τους Παγκόσμιους Ισλαμικούς Μελετητές.

    Η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 12 και 14 Μαΐου, και στη διάρκειά της ο Ιμπραήμ Σερίφ και ο Μουσταφά Τράμπα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ερντογάν και τον Πρόεδρο της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Αλί Ερμπάς.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gundemgazetesi, στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη συνάντηση ανέφερε: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που φιλοξένησα τους αδελφούς μας, τους μελετητές και τους ηγέτες της κοινής γνώμης από διάφορες χώρες στην Τουρκία με την ευκαιρία της Συνάντησης Διαβούλευσης με τους Παγκόσμιους Ισλαμιστές Μελετητές. Ελπίζω ότι αυτή η σημαντική συνάντηση θα οδηγήσει σε ελπίδα, σωτηρία και ειρήνη για τον καταπιεσμένο λαό της Γάζας».

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μουσταφά Τράμπα χάρισε στον κ. Ερντογάν μια κορνίζα που περιείχε μια φωτογραφία την οποία τράβηξε με νέους κατά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στη Δυτική Θράκη το 2017.