Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι σχέσεις Κασσελάκη- Τεμπονέρα και η απόλυση
    22/02/2024 14:55

    Οι σχέσεις Κασσελάκη- Τεμπονέρα και η απόλυση

    Στα άκρα οδηγείται η σχέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Διονύση Τεμπονέρα. 

    Αφορμή που ράγισε το γυαλί ήταν η εκδήλωση της "Εφημερίδας των Συντακτών" στην οποία παραβρέθηκε ως ομιλητής ο κ. Τεμπονέρας μαζί με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά. 

    Πληροφορίες της στήλης θέλουν τον κ. Τεμπονέρα να συνεργάζεται με την ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως είθισται στα κόμματα. Η επαγγελματική αυτή σχέση φαίνεται πως διακόπηκε προ εικοσαημέρου, σύμφωνα με συνομιλητές του εργατολόγου. "Ανταποκρίθηκε σεβόμενος τις ανάγκες του κόμματος και τη βούληση του προέδρου" ανέφεραν χαρακτηριστικά. 

    Οι ίδιοι σχολιάζαν πως "η αναπαραγωγή του γεγονότος λίγες ώρες πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου αποπροσανατολίζει τη συζήτηση". 

    Σημειώνεται πως η απόλυση Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. 

    Το βέβαιο είναι ότι οι ισορροπίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κάτι παραπάνω από... εύθραυστες.